brzdny učinek??!!!

• DooM 20VTLE
    Muzu doporucit ATE (desky i kotouce) - asi nebudou tak dobry jako to co vypisoval Honza (ale nevim nemohl jsem vyzkouset), ale vyrzeli uz 2x 30minut na okruhu bez nejakeho vadnuti. Coz se o tech puvodnich rict nedalo :)
  • TOM
    dík

• TOM
    mam chlazene bremba v předu i vzadu studeny to brzdi fajn ale o kouřicim obloženi se to řict už neda:))
  • Honza
    www.autokohout.cz ..Alešovi stránky
  • Honza
    ověřená kombinace -kvalitní kotouč Brambo, nebo AP (je to jedno,leze to ze stejný fabriky)

destičky Pagid -buď modrý,nebo černý - černý jsem teď dával na coupe i na HGT než si pro něj přijel kupec a na coupe zatím nebyla možnost, na HGT to brzdí dobře (jsou nový i kotouče, tak se teprv zajížděj..)

Pagid dělá víc verzí desek pro různý použití -třeba ty černý co jsem použil dle technickejch dat vydržej krátkodobě 700° ,optimum kolem 500-600°C , nemusej se zahřejvat.... cena příjemných 2500 za desky na předek...

snad se z nich po opakovaným brždění ze 180+km/h nezakouří jako z těch co tam byly...

• TOM
    nema tam ani meila :((
  • TOM
    kontakt na něj?jak to je u takovejch destiček v běžnem provozu vozim rodinu takže ne vždy se hulí od brzd.myslím jestli brzdi stejně když pojedu jako normalně...co vydrž obložení držej dele oproti seriovejm?
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    destičky pozjisti u Aleše Kohouta,ten s tím taky ňáko závodí a má o tom už nějaké povědomí
  • TOM
    použivate někdo zavodni brzdove destičky na 20vt?nebo jezdite na seriovejch?po 10min. "zavodni jizdy" skoro nebrzdím je to normalni? ja myslel že když budou vpředu 4pistkove BREMBA že to bude lepši ale taky to neni ono :((