-
05:16:56 2.10.2008
jj Martynnz dosla ted, po sms to neporesime, hod mejla na
von.raven@email.cz mi v tom loupe i pri mensim rejdu na obe strany pri pomale krokove jizde, dela to od doby co jsem menil pruziny za nizsi, delaly to obe strany a kdyz tam dal kamos ruku tak to strilelo do pruzin, tak jsem spodek vypodlozil at sedi poradne v misce a uz to loupe znatelne min a rek bych ze jen v jedne strane, asi sou ty pruziny kratsi a jeste sem je zkracoval a asi to ma neco se smerem vinuti a hornim ulozenim ale jinak kloub to asi taky muze byt ale mi to zaclo po vymene pruzin, jinak snizeni mam takove ze kdysi sly napravy jako by do A a ted je to spis do V :D mozna sem to snizil moc a tak trpi klouby
-
21:38:45 1.10.2008
Raven : čus potrebuju poradit s coupe, pri plnem rejdu mi tam lupe jak by nekdo strilel ze samopalu, tak to bude nejspis homokinetak, ale nemuzu za boha zjistit ktery - vnejsi,vnitrni.. na prave strane na leve??? Pokud by jsi mel nekdy cas, tak bych se stavil pokud s tim mas nejake zkusenosti. psal jsem ti sms, ale dorucenka 0, tak tady je me tel.cislo : 732 825 866 dík
-
18:32:55 1.10.2008
stary priucpany filtr by to spis pochcipaval, konus by drzel otacky vys ale jednotka s emuze prizpusobit a pridat at nechcipne... s tim termostatem mas jisto nebo jen mas vadne cidlo nebo kontakty na nem? pac kdyby termostat chodil a bylo blbe cislo mela by jednotka dojem ze je studena voda a sel bys na sitic a mel vetsi otacky... volnobezny ventil sundej a fukni do neho, pak na neho pripoj 4,5V mel by cvaknout a mel bys profuknout vic
-
20:06:00 29.9.2008
co vzduchovy filtr je cisty? nevim jak tam je volnobezny ventil muze byt pridrhnuty vic pootevreny, teplota vody ukazuje jak ma? nemas zapnutou klimu?
-
14:29:09 29.9.2008
Martynz jj a povytocil jsi to? jinak jake mas dojmy z toho kratkeho filtru?
-
14:28:36 29.9.2008
-balu trvale tak vysoko na telem motoru a nehybou se? tak mas bud spatne nastelovany ten sroubek na volnobeh nebo moc naple plynove lanko, jestli to poletuje tak duznu v sani
-
21:13:48 28.9.2008
von Raven : Jo to jsem byl já co jsi mi to ukazoval,jsem to tu psal jeste pred tim. Ale ten datum mi nesedi, jsem z toho blby:-)
-
05:02:16 26.9.2008
hapruje jak? vetsinou to dela vzduch co jde pres volnobezny ventil nebo bordel v klapce nebo duzna v sani... pokud litaji hore dole, nebo nahoru, nebo dolu a tak, tak ti stelovani otacek nepomuze, to je jen na to pokud je mas trvale nizke nebo trvale vysoke ale ne haprujici sem tam... sem ti ho ukazoval v tescu ne? nebo to byl nekdo jiny :) mam v tom gulas kdo byl kdo poznam asi jen Vojtu
-
21:56:32 25.9.2008
zdravim, kde se stelujou otacky volnobehu na 1.8? pri zahratem motoru mam kolem 800-850 a trochu mi to hapruje. dík