pripojeni budiku tlaku turba?

• K0K1N 20VT
    ok díky moc, s tim čidlem na olej si snad nějak poradim.
  • manny
    kokin: budík na tlak turba mám taky tak, funguje, s olejem neporadím
  • K0K1N 20VT
    ahoj, budu kupovat budík na tlak turba, když to zapojim jak je to tady na tom obrázku bude to teda fungovat tak jak má jo? a kam s budíkem na teplotu oleje? mezi motor a chladíč oleje přírubou na hadici?
  • Džanek
    To Martin20VT: Redukce i "T"cko byly soucasti prislusenstvi k budiku. Nakonec mam nainstalovane ale takove male Tecko z akvaristiky, puvodne soucast hadicek k fitru:) Original bylo docela tluste.. Tu rekuci bych asi zkusil nekde v zelezarstvi, horbachu apod.. :/
  • Martian 20VT Plus
    To Džanek:
    To je pěkný,Prosím, kde jsi sehnal téčko a tu redukci na hadici.
  • Džanek
    Maxi zkus to takhle, dnes sem zapojil a podtlak az -1 pri brzdeni motorem, -0,5 na neutral, +1,3 overboost 1,1B plnej plyn. takze spokojenost:)
  • Thor
    Super, díky kluci.
  • Tlama
    Wesley20VT - jestli plníš 0,7 tak něco není OK.
  • Lenoš20VTLE
    jinak se dá prolízt levým podběhem
  • Mertix
    Motyl přesně tak sem to taky vyřešil:) stejně už sem tam neměl zadní sterač, tak sem to napojil na hadičku od ostřikovače...
  • Motyl
    Sundej plast pod stěračem a u řidiče úplně v rohu je průchod. Vede tam hadička ostřikovače k zadnímu stěrači a v kabině vylezeš v místě nad pákou otvírání kapoty.
  • Thor
    Kudyma prolézáte z motoru do kabiny? Zatím jsem nic rozumného nenašel. Díky za info
  • Innocento
    Teoreticky by zpoždění mohlo vzniknout, ale ty hadičky mají prd objem oproti motoru, a tak by to měl bejt fofr...
  • Max
    Blow Off Ventil Marianni Tuning, uz o tom byla i diskuze.
  • Max
    no ja to tam mam taky, ale pozde me odfukuje BOV tak jsem si rikal jestli na to nema vliv, ze tam je napojena dalsi hadice na budik.
  • Max
    tam jsem to prave mel napojene a neukazovalo me to podtlak :-( a ted to mam o kousek v levo a to je ta hadicka, ktera vede k bov a tam me to podtlak ukazuju, ale bov reaguje pozde, tak jestli to neni tim, ze musi udelat podtlak a tlak celou hadickou k budiku. Proto jsem se na to ptal.
  • Max
    kde je nejvhodnejsi pripojit hadicku na budik tlaku turba?