20VT Cuká od 3500 ot/min

• Jan Paukovic20VT
    Mě to dělalo po instalaci kitu 300PS dal jsem budík turba a odté doby nic nevim čim to bylo ale zatim tuk,tuk dobrý.
  • Petr 20vt
    Mně to cukání dělá taky občas u 20vt, když na to šlápnu taky, no ale když to nechám chvíli odpočinout, jako-by schladit, tak je to pak dobrý, dělá to jen někdy, speciálně na 3 a 4-tý stupeň, když to netočím, tak to vůbec nikdy neudělá
  • manny
    budík tlaku turba nemám (přesto si nemyslím, že by turbo tlačilo naplno), ale auto půjde na servis k Patrikovi...potom dám vědět co to bylo
  • PhoB
    Uz jsem to psal ve svem i jinem tematu. Mas budik na tlak turba? Jestli ti to netlaci naplno...
  • manny
    dneska jsem jel Coupéčkem do práce a cestou zpět mi na dálnici začli svítit vstřiky :( zastavil jsem, vypnul motor, počkal, nastartoval a už nesvítí, přestává se mi to ale líbit...
  • Hendrych
    Cívka K.O. znamená o válec míň. Na volnoběh jak traktor...
  • manny
    zítra si jedu pro svíčky, ale nechám to prohlídnout odborníkovi a pak uvidím co s tím...díky za nápady
  • Hendrych
    To na svíčky nevypadá.
  • von Raven
    kdyby to byla 1,8 tak bych rekl ze se ti propalila civka nad svickou, jak mi chcipla tak sme s enikdy nedostal nad 3500 na zadnou rychlost, nevim ale jak to ma 20VT ale neco je s tema motorama podobne... podiv s enejdriv na svicky a kabely k nim pokud nemas civky nad svickama...cerne cesticky kolem kabelu jestli mas civku nekde mimo pokud sou dobre svicky otdrh na 20VT 0,95-1,05 mm
  • Kamil
    manny: Me to delalo to same - nad 3500ot cukalo jak svin a nejelo(jen na 3 a 4 stupen) - pomohla vymena svicek. Ale nerikam, ze to tim je i u tebe.
  • TOM
    co hadice sani všude těsní projdi to cele myslim že tam by mohl bejt zakopanej pes
  • manny
    Dneska mě dost nepěkně zadupala EVO IX, když jsem jí chtěl potrápit život...podřadil jsem na 3 zabral a při 3500 ot/min motor začal cukat a ani zaboha se nedal vytočit dál, když jsem povolil a znovu zabral tak opět šel motor jen do 3500 a to na kteroukoliv rychlost...může to být jen svíčkama (mám 20VT)? Díky za nápady a návrhy...