Topení,ventilátor

• bobros
    Tak jsem na to přišel :-) špatný kontakt na relé. To velké co je na tom panýlku co je přidělaný na nádobce s ostřikovací kapalinou. Šlape úplně všechno. Snad to bude ok. A díky za radu :-)
  • bobros
    Tak pojistku jsem vyměnil a stále nic :-( Kde ještě může být problém? Nejde napětí ani do toho předřadného odporu. Předtím když to ještě chodilo tak to občas vynechávalo - prostě chvilku ventilátor šel,chvilku ne.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ano, to je ona...
  • bobros
    Je tam jedna praská . 15A. Díky za radu, Jestli jsem to všechno rozebral zbytečně kvůli jedné pojistce tak to jsem teda... ach jo. Zítra to zkusím dát vše zpátky.
  • bobros
    U nádobky s brzdovkou? Ty velké? Jaká z nich to je? Myslel jsem že je tam jen pojistka sahary.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    pojistky u nádobky s brzdovkou...
  • bobros
    Mám problém s topením. Nejde ventilátor. Předtím když to ještě chodilo tak chvílema vynechával. A teď jsem to vše rozebral: ventilátor je ok - normálně na 12V běží krásně. Měřil jsem napětí ,samozřejmě do něj nejde. Dále jsem vymontoval předřadný odpor. Do něj šlo při měření 12V ale když jsem to zapojil za běhu tak už tam od té doby nejde nic. Doufám že jsem tím nic neodpálil. Potenciometry na ovládání ventilace a teploty jsou ok. Měřil jsem je ohmmetrem. Tak kde může být problém? Může to být relé co je v tom boxu co je přimontovaný na nádobě s kapalinou do ostřikovačů? Pojistky jsou ok - jsou jen dvě doufám? Jedna u toho relé (7.5A) a druhá v pojistkové skříni nad pedálama (20A). Prosím o radu ,fakt netuším kde je problém.