-
23:42:32 30.1.2011
Roh nárazníku je zevniř kufru dost nepřístupný,tak jsem ho dal do plechu.Funguje bezva,částečně i do boku.
-
23:52:27 28.1.2011
a dá se z toho poznat jestli jsi od překážky těch 30 cm nebo už jen třeba 10 cm? to je dost daleko 30 cm ještě.....Já mám kouřová skla a parkování je obzvlášt nechutné, raději stahuju boční okna a vykukuju dveřmi:Pnějakým zázrakem jsme do ničeho ještě nevrazil:)))ale ten zadek se fakt blbě odhaduje
-
22:08:26 28.1.2011
proc je treba vrtat do plechu, do narazniku to nejde?
-
11:31:07 21.9.2008
Nemám momentálně tech.zařízení na foto a proto se pokusím popsat.Dvě čidla jsem umístil do nárazníku(spíš k hornímu okraji)25 cm od středu vpravo a 25 cm vlevo.Zbývající čidlo do plechu nad nárazník vedle zámku kufru doprava a zbývající čidlo na opačnou stranu zrcadlově k pravému.Potíže dělala náplň nárazníku,kterou jsem musel otvorem pro čidla nejprve trochu vytrhat,ale i tak zbytek doutnal při vrtání přes plech karoserie.Rozvodovou skříňku systému jsem umístil zevnitř vpravo,vedle zadních skupinových svítilen(je od výrobce připravená k nalepení).Displej s reprákem jsem dal na zadní plato,takže jej vidím jak v zrcádku,tak i přímo když se otočím.Ukazuje to přesně a od 30 cm k překážce to začne řvát stop,stop....Pro informaci uvádím,že na Aukru jich nabízí více a jedná se o nové zařízení v záruce.
-
07:40:15 21.9.2008
cvakni to kam jsi to umistil presne
-
13:53:54 20.9.2008
Tak jsem osadil zadek vozu couvacími čidly(2 v nárazníku, 2 pod zadními světly) a funguje to perfektně.Za cenu 550,- Kč v Aukru je to praktická věc a couvání je na na 30 cm bez problémů.
-
10:38:25 13.9.2008
podle me tam mista bude dost, rek bych radove v centimetrech pac s emi tam vlezlo dost peny :) urcite radsi naraznik nez plech, ale i plech neni nemozny ale coupe ho ma dost vysoko a pak nechytas nizsi predky aut a musis pohybat s tim cidlem, tohle mam totiz na felde :) taky sem to nechtel rvat do narazniku a tak sem s tim projel ten plech pod zadnima svetlama a pak sem dlouho zapasil s falesnym pipanim nez sem vyrval vnitrky cidel a nasilikonoval a zatlacil tak at to nerve a od te doby to funguje ale myslel sem jednu dobu ze je asi ustrihnu a vykaslu se na to...
-
10:35:18 13.9.2008
von Raven-souhlas,hodím to do nárazníku,nakonec v plechu je místo jen v krajích auta a to je málo.Doufám,že mezi plastem a plechem bude dost místa pro tělíska čidel.
-
09:24:00 12.9.2008
Edrig no to neni podle me nejlepsi volba, zaprve to je uz dost vysoko a bude se to mijet ucinkem, za druhe je to v plechu a to jsou mikrovlne cidla, takze budes chvili hledat polohu jak to obsilikonovat pripadne rozdelat cidlo a posunout ten vnitrni rezonator tak at nereaguje rovnou na tvuj plech, a to mam odzkousene, vetsinou sou falesne zmatene poplachy, o vrtak se neboj, coupe ma plech jak maslo ten propichnes i skaredym pohledem... strcit to do plastu je ale nejlepsi volba, nekde u vrchu by to mohly ty vrovnavaci krouzky dorovnat na slusny uhel
-
06:58:20 12.9.2008
von Raven.No,když to nepůjde do nárazníku,tak uvažuji o umístění čidel do prostoru k zadním kruhovým svítilnám.Ale nevím,zdali ten karosářský plech dodávaný vrták zvládne(není použitelný jen pro plast?)
-
06:57:44 12.9.2008
Nedávno ho prodávala Ilonka Patrikovi.Nevím proč ho ona nechtěla a kam ho on namontoval.
-
15:58:34 11.9.2008
no ja si ho taky koupil ale pak jak jsem videl tvar zadniho narazniku sem to soupnul na jine auto... mame docela blby sklon a oni pisou nejmin 40cm od zeme a vodorovne, sice tam jsou vyrovnavaci krouzky na dostelovani uhlo ale pak sem si vzpomnel ze mam zadni naraznik napechovany montazni penou tak by to pro me byla krize tam delat diry a tahat kabely tak jsem to nechal byt a nepatral ale nic neni nemozne toyota :D
-
14:18:02 11.9.2008
Má s jeho montáží někdo nějaké zkušenosti?Zrovna jsem ho objednal,protože z FC je dozadu pendrek vidět a včera jsem nabral vozíky u Tesca, vystrčené z přístřešku ven.