autorádio

• von Raven
    zesak si das tolik kanalovy kolik chces zivit repraku, pokud mas stereo woofer tak je prima dvoukanal, pokud chces zivit jeste neco tak 4kamalovy zesak, sou i 6 a 8 nebo i 3 a monobloky
  • von Raven
    dneska maj i vietnamske radia 4 vystupy na repro 2 dopredu 2 dozadu, pokud ma vystup na woofer musis jeste precist jestli vysokourovnovy nebo nizko, ten vysoko muzes dat rovnou woofer nebo musis mit zesak co zvlada hi-input, nebo se to kombinovalo nejak odporama, pokud ma cinche tak to je ten nizky co ma kolem 1V a koaxialama to vededes do inputu zesaku.. cece nech si to radsi zapojit :D
  • Ales
    To jo já jen jestli je to na zapojení zesilovače na kterej mám napojit woofer, některý rádia mají 3x výstup na předek, adek, woofer, takže to je na 3 kanálový zesilovač?
  • von Raven
    obvykle jeden woofer staci :D kufr mas taky jenom jeden
  • Ales
    Zdravím všechny a předem moc děkuji za radu při výběru autorádia. Moc tomu nerozumím, tak potřebuju poradit ohledně jedné věci. Když má autorádio 1x výstup pro subwoofer, tak to znamená, že na ten výstup napojím zesilovač a na něj napojím jeden subwoofer?