Jakou cenu má motor 16VT??

• Denis 1,9 JTD:(
    Já jednou koupil motor, kde chyběla šála na 3. válci a na klice byla místo kruhu šiška...tohle mi vysvětlete:) Potřeboval jsem jenom kliku na přebrus, takže to bylo za pětikilo celý motor bez vany.
  • Honza
    za motor vyndanej z auta bez možnosti ho slyšet, případně sundat vanu a ventildekl nabízím max 5000,- protože co sem většinou takhle dovezl mělo VŽDY nějakou vadu

- ohlá klikovka a vydřená šála 3 hlavního ložiska (nechápu jak to někdo dokázal..)

- orezlý vačky z dlouhodobýho stání

- mázlá šála na 4 válci

atd...

za dobrej motor 16V na jsem dal i 10000,- ale to sem měl možnost si ho poslechnout, projet, změřit tlaky jak kompresní tak mazací...

pokud v něm nejsou nějaký speciální díly (široký rozvody, setrvák, spojka, kovaný písty, ojnice, jiný vačky...), který občas navyšujou cenu dost radikálně (set rozvodů cca 15000,-, ocelovej setrvák 15000,-, vačky 15-40000...písty jsou někdy bezcený...ojnice pokud motor dostával čočku díky špatnýmu naladění občas taky...
  • Carlos 20vt
    Jestli sundáš vanu shodiš šálky a budou ok tak něakou cenu má.. :) Jestli nemáš takovou možnost tak to prodej za cenu šrotu a neprodávej zajíce v pytli:) Nejlépe se prodá pokud je ještě v autě a je možno jej vyzkoušet. Vyndaný motor s auta nikdo v životě nekoupí zvlášt s takového auta.

Za fakt dobrý motor mužeš chtít 10tisíc.
  • NeOn
    Zdravím chlapi, Prosím Vás poraďte někdo jakou cenu má tenhle motor, když je v pořádku po udělání hlavy, bez převodovky svodů a turba??

Díky za info