Nespíná klima ??

• Carlos 20vt
    Zkus relé od klimy..je v krabicce na nadrzi od ostrikovacu. U nových modelu nevím kde je.
  • Denis 1,9 JTD:(
    A tlačítko jsi proměřil, že je OK? Tlačítko dává impuls do ŘJ a ta to spíná, ale jestli jsi to spustil přes diagnostiku, musí být chyba před jednotkou, takže jedině tlačítko nebo dráty do jednotky.
  • Tomix
    musím se na to kouknout s elektrikářem, v kompresoru podle mě chyba není, něco mezi tlačítkem a kompresorem, co blokuje impuls té magnetické spojce?
  • Abyss
    Presnejsie magneticka spojka v kompresore cize k.o kompresor :-) ked zapnes spinac a necvakne ti to tak jedine vymenit. Da sa to zohnat za 30eky.
  • bubAk_
    to alejandro: jak muze byt ko kompresor kdyz si ho spusti pres diagnostiku? to spsi nekde na ceste k nemu je chyba, a otacky ventilatoru tomixy se tu resily ted nwm v jakym tematu ale je to tam popsane proc a jak :)
  • Alejandro
    KO kompresor
  • Tomix
    ahoj, měl jsem asi rok rozdělaný Coupe a odpojený klimakompresor, klimu jsem naplnil,ale nesepne, když to píchnu na diagnostiku, tak si kompresor spustím - chladí, ale tlačítkem ne. Ještě mi zlobí přepínání rychlosti otáček ventilátoru, občas si dělá co chce - když je na 0. Chybu to nenapíše, nevím před tím fungovala normálně, teď mi sepnutí kompresoru asi něco "blokuje", nevím kde mám začít.?? Díky za rady!