třetí brzdové světlo

• Luxor
    jo přesně tohle MSDESIGN třetí brzdový světlo mám teď doma na poličce v TOP STAVU ale NEDÁM :-), protože jestli to dobře dopadne a napotřetí mi už omylem křídlo nikdo z auta neserve bude tam svítit do konce života coupé :-) Tak mě napadá, nedá se to objednat jako náhradní díl přímo u MSDESIGN? popř. zkus přes Adama...
  • von Raven
    nekolik vrstev stredniho a jemneho kitu :) a pak uz jen barva a lak :) normalne by mi tam nevadily ale jak jel predemnou eddy nebo venca a posvitil sem vecer na ne tak to tam zaclo svitit a kulate svetla a hranate odrazky mi nejak nesly pres pysky ... no a co me zezadu tukl bawor a z druhe strany megan sem se rozhod prestrikat poskrabany lak a pritom padly
  • JP
    Čim jsi nahradil ty odrazky?
  • von Raven
    v podstate to je hranol, cela jedna stena je svitici a ta ma rozmer 357*16mm je mirne zaoblena a sesikmena, celkove ma svetlo rozmer 357*16*37-40mm (40 uprostred, 37 kraje)
  • JirkaV-Juhelák
    nevím jak vypadají , ale asi to nebude pasovat, to co máš je asi větší
  • von Raven
    pasovaly by tam vnitrnosti z origos zadniho svetla co je za oknem? co jsem dal kridlo tak jsem ho zrusil, nelibi se mi rovne svetlo kdyz tam sou kulate, tak samo sly i odrazky :) takze vykuchany vnitrek origose mam doma, muzu pomerit rozmery
  • JirkaV-Juhelák
    Zdar lidi, sháním vnitřnosti na třetí brzdové světlo co mám ve spojleru-křídle(viz fota v profilu), mám to volajaké vyhnilé, klidně beru i celé nové či starší funkční -602153144