diagnostika

• wejwy
    Highlander: nejdou ti doručit mejly, proto sem ti už neodpověděl, takže jestli se chceš na něčem domluvit, zavolej.
  • wejwy
    Do Kolína by se dalo dojet, jsem z Nymburka. 733572085
  • Coupe20VT PLUS :-D
    zkus se zaměřit na konektory od klapky, a tuším snímač kliky nebo klepání. jsou stejné a jdou prohodit.

a pak nad baterkou je konektor od immobilizeru, při demontáži motoru se mi ho podařilo omylem rozpojit...

je to zadarmo. pak jedině tu diagnostiku a čidla vaček, kliky, atd...
  • Highlander
    Zdravím chlapi, nenašel by se tu někdo ochotný kdo má diagnostiku na 20vt a byl by ochotný dojet ke Kolínu a napíchnout mi coupasa. Stojí to po výměně motoru u mechanika a ten si s tím už neví rady - nehází jiskru. Samozřejmě to nechci zadarmo. Předem dík
  • Pegas77
    na 2.O 16V 16 VT Brno take mohu poskytnnout diagnostiku, (teoreticky i 20V A 20VT)
  • wejwy
    určitě se napojil na špatnej konektor :-) U 16VT ten konektor má protikus a pokračuje v kabeláži dál, musí se rozpojit. Kdyžtak na tyhle starý stroje diagnostiku mám. (Uniscan). Kdyby měl někdo zájem, tak mejl.
  • Leoš
    Zkusim jeste kamose on cipuje auta treba se do toho dostane.kazdopadne me to sere
  • bubAk_
    nekdy ani v autorizovanym servise nikdy to auto nevideli :D ale zkus to
  • Leoš
    Zkusim to v autorizovanym servise
  • Leoš
    Joo u znamyho v servise
  • bubAk_
    na coupe je vice zasuvek? co to bylo za servis? me se to pripojilo v pohode,jinak je tu strasne moc temat o diagnostice... tak to procti...
  • Leoš
    Cavec mam problem byl jsem v servise na diagnostice skrz ten spatny start a neslo to proste to nenavazalo zadne spojeni a neslo vubec nic.Proste jsem se tam nedostal. V cem muze byt problem.Dik za rady.