Moje Coupé teče:-)

• JP
    Jinak flek na dlažbě pořád je, takže voda to nebude...
  • JP
    Nepřišel, abych se přiznal, tak jsem to zatim neřešil... mam teď jiný starosti a Coupé stojí v garáži. Snad někdy příští víkend...
  • Vojta
    Nebo voda z klimy? :-)
  • von Raven
    tak uz si na to prisel?
  • Fugasik
    Třeba jen kolemdoucí pes-kočka :D
  • unholy
    Kup si nový víčko k nádržce na chladící kapalinu, je tam bezpečnostní ventilek, ten bude K.O. a pak to teče přepadem hadičkou přímo dolů kolem kola.
  • Luxor
    Nedávno jsem něco obdobnýho řešil - docela velký loužičky pod autem ale u kola u řidiče - zdánlivě nic nikde nemizelo - smrdělo to a chutnalo podivně, žádná známá kapalina :-) ale byla to nakonec po něčem lehce stékající chladící kapalina, jak tekla nabalila na sebe olej a další sračky z povrchu motoru. Vyvrcholilo to prasknutím chladiče - voda stříkala proudem - a bylo jasno ;-) Pokud to máš někde u kola-tlumiče, není to ještě třeba vyteklej tlumič? pokud tedy máš kapalinový...
  • Koty
    přesně tohle se stalo mě jednou na parkovišti, příčinou byla chladicí kapalina, tak jsem jí dolil aod tý doby už mi žádný loužičky nedělá...
  • DooM 20VTLE
    chladici kapalina ?
  • von Raven
    nj jeste chvili myslet a podivas se na prasklou manzetu
  • JP
    Budu za lamu, ale dneska jsem přijel domu, nechal Coupé chvilku stát na zahradě a když jsem zajel do garáže, koukám že za tu chvilku co stálo venku se objevila kdesi u pravýho předního kola asi 10cm loužička. Nemůžu přijít na to, co to je, protože zespod auta nic mokrýho nevidim a z náplní nic neubylo. Je to nejspíš skoro průhledný, mastný a smrdí to jako vazelína. Určitě to neni voda od klimy, motorovej ani převodovej olej...