-
14:47:41 17.9.2013
PhoB: díky za odpověď, samozřejmě jsem myslel, že bych se za tebou zastavil a ty by jsi mě to poladil a opravil. Já nemám náladu na to abych to tu dopisoval a čekal, že to vyřeším sám. Z toho důvodu se ti snažím dovolat a taky bych chtěl dodržet to na čem jsme se domluvili a to že jsi mě oddělal imo z té mapy co jsem ti poslal, ty jsi chtěl peníze za tu práci až mě to pojede. Ale určo bych byl rád kdyby se mě na to podíval a pořešil me to někdo kdo tomu rozumí. Popřípadě mě pošli na sebe tel kontakt na mail. Já tu nějaké číslo mám, ale nemuzu se dovolat. jinak chipsy taky nemusím, ale hranolky jsou ok pokud je k nim pořádnej steak :D
dohnal@live.com
-
19:40:11 6.9.2013
pokud ti vadí světýlko, vyřeš to jako soused na mařeně.. prostě vzal šroubovák a tu diodu zmasakroval a a už nesvítí:)
-
00:10:21 6.9.2013
Problem s "evocars" je primarne ten, ze z prvopocatku to sou prepsane mapy a nastaveni z integraly evo2 , ktera ma jinou ecu, jine turbo a spoustu dalsich na prvni pohled drobnych odlisnosti. Uz jsem o tom tady nekdy psal.
A zadruhe jsou mezi kopirovacema rozsirene ruzne verze revize a paskvily z "originalniho" evocarsu. Proto jednoducha rada neexistuje, tedy jedine byt rad ze to jezdi(a rychle),doufat ze se to nepokakne a neresit kosmetiku v podobe startu a svetylek.
George: muzu ti nabidnou jen komplet sluzbu, tedy preladeni ecu vc diagnostiky.
Chipsy a hranolky nemam rad ;)
-
15:16:50 4.9.2013
Studené starty mě moc netrápí, snad k tomu přispěly svíčky, které doporučil PhoB.
-
08:29:30 4.9.2013
No, tento motor jsem vzal z Fiata kterého jsem Zbořil. Ale šlo to na bok, tak s motorem nic a drive me ty vstřiky svítili porad a tlačilo to jak mělo.
Phobe: snažím se ti dovolat, dluzim ti peníze za Chip, ale asi bych chtěl zkusit něco jiného, prosím něco nabidni, třeba me to přestane dělat tenhle bordel a hlavne me na tom Evo serou ty studeny starty, dvakrát me to chcípne než to rozjedu.
Poraďte me někdo kdo děla coupecka v mem okolí, kam bych mohl zajet. Jsem ze Šumperka, Sev. Mor. Díky moc.
-
23:41:49 1.9.2013
Throtle position sensor..snimac polohy skrtiacej klapky
-
22:31:16 1.9.2013
Shift, možná, co je to TPS :)))
PhoBe: Že je to čipem už víme.
-
20:18:35 1.9.2013
Zkuste tam vratit seriovy eprom a verim, ze se svetylkem uz problemy nebudou :)
-
19:47:11 1.9.2013
V prvom rade si to napichnite na diagnostiku..potom zistite ze mate chybu TPS a aj ked ho vymenite tak to nevyriesite..georgovi som pisal ako to vyriesi..ja som mal ten isty problem..
-
16:48:41 1.9.2013
Alejandro: Já mám vstřiky po repasi a všechny překážky odstraněny podle diagnostiky. Cívky? Myslel jsem, že buď jdou nebo nejdou :)
-
15:21:29 1.9.2013
george: špatný vstřiky nebo cívky
-
13:29:13 1.9.2013
Kouknu dnes na svíčky ..
-
12:56:48 1.9.2013
Invi: zdravím tě, já mám uplně stejny problem, evochip a kdyz tomu sázím, tak se pak roznou vstriky a tlak z 1,3 spadne na 0,8. Pak zase za chvilku zhasne a opakuje se to porad dokola. kdyby jste někdo věděli o co jde, tak nám dejte prosím echo..
diky za rady
-
15:34:57 20.8.2013
Lidi trochu odbočím, nechci zakládat další téma.
Kontrolka vstřiků svítí asi 20 vteřin po startu, pak zhasne. Rožne se při plném plynu, když uberu tak zase, 10-20 sekund svítí a zhasne.
Mám originální Evocars čip a vyšší tlak paliva a tak se ptám, svítí kontrolka i při příliž bohaté směsi?
Auto letí jak urvané ... Dík
-
20:53:20 25.4.2013
tak vyzkousel jsem jiny a auto normalne funguje startuje drzi volnobeh parada tak muzu dal pokracovat ve stavbe :-)
-
20:02:49 25.4.2013
Me to taky svitilo dokonce sem to jednou ani nemohl nastartovat slo to potom az to bylo studene jezdil jsem po diagnostikach ti to neumeli napojit ze nemuzou najit kde je zastrcka ze maras a jeden my pohybal kontaktama na cidlu teploty poradne je tam zasunul a nesvitilo to ale ted my to sviti zas ale kdyz mam dlouho nastartovane a nebo kdyz vypnu motor a znovu zapnu tak se to taky rozsviti ale tak po 5 min to zhasne a v pohode ale potrebuji na diagnostiku to napichnout az my zjisti co to je ale muze to delat i nejake cidla me jak to svitilo tak sem motor nevytocil vic jak do 4 tisic tzv to jelo jakoby na nouzovy rezim no musim to dat na diagnostiku az mam pokoj
-
19:55:49 25.4.2013
Může být chytlý, chvíli jede a chvíli ne, a v podstatě když to na chvíli ztratí signál, tak to chcípne.
-
05:31:52 25.4.2013
tak komprese je v pořádku akorát nezapalují svíce moduly jsou ohmicky v pořádku vstřikovače jsou ohmicky v pořádku ale je tu malá zrada než mi přijel maník s diagnostikou tak jsem prostříkával kontakty a když jsem rozpojil na snímač co vede na polohu klikové hřídele a zkusil nastartovat tak to chytlo ale při přidání plynu chcíplo a už nechtělo zase chytit takže rozvody jsou v pořádku diagnostika napsala přerušovaný signál z čidla otáček motoru a to je ten na klice tak zkusim objednat noví
-
20:46:47 23.4.2013
to zjistim zitra zmerim snimac kliky a vacky pak i tu kompresy.
-
19:22:42 23.4.2013
Má to kompres? Mohly ti přeskočit rozvody.
-
17:06:00 23.4.2013
Zdar kluci poskládal jsem si fiatka komplet celý motor auto normálně nastartovalo a jelo. pak jsem dorazil domu a kdyz jsem zajížděl zpět do garáže tak jsem dal moc málo plynu a chcíplo mi to, od té doby mi svítí stále kontrolka vstřikovače a auto jen točí ani nechytne no poradíte někdo. už jsem prolezl všechny snímače a nic se mi nezadařilo.