Klolísanie Benzínu

• amadeus69
    přesně tak dřevěný klínek a paličkou do toho zabušit.

sebo 1.8 16V: Na 20VT jsem měl pumpu poměrně novou to je fakt, ale ani na 16VT z roku 94 které jsem měl předtím mi palivoměr ukazoval taky velmi dobře. Spíš si myslím že se vám v tom už někdo někdy mohl hrabat a domrvil to, možná taky záleží na tom jak moc a jak dlouho je nádrž na suchu a podobně, já tankuj pořád od plné do plné :)
  • sebo 1.8 16V
    WD a slabé údery nikam neponáhľaj po milimetri ku sa začne otáčať ak budeš ponáhľať môžeš ju skurviť
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ale povolíš... dřevěný klín a kladivo a odsekej ji... stříkni si ji před tím WD.
  • turbo
    Povolíš přípravkem a lehce.Jinak žádný otloukání moc nepomáhá - spíš to vykurvíš.
  • Mario
    Ti kokos tú umelú maticu nepovolí ani pán boh :)
  • sebo 1.8 16V
    v zadu v kufri pod kobercom je taky kryt na 3 šrôbky . Potom veľká plastová "matka" Inak plavák ide priamo na "trimer" takže tam nič neurobíš .Ešte by mohlo hrat rolu tvar nádrže a správneho natočenia plaváka .
    Na tri mri už nič nenarobíš 13 roční potenciometer nefunguje žiaden 100%.
    amadeus69 tam ma asi alps :)
  • Mario
    A ako sa dostanem ku plaváku ??
  • amadeus69
    Každé coupé to nedělá určitě :)
    Ani prudký průjezd zatáčkou mi nijak markantně nepohnul rafičkou, dokonce bych řekl že u coupé je ta rafička fakt přesná a pevná :) Jediné co s ní dokáže pohnout je spotřeba :D

Myslím že bude něco blbě u plováku, zkus ho vyndat zkouknout případně vyměnit.
  • sebo 1.8 16V
    Myslím že to robí každé FC
  • Morris_3nec
    Já jsem na tom naprosto stejně tak mě to taky zajímá
  • Mario
    Zdravím chcem sa spýtať na jednu vec ak mi viete pomôcť mám taký problém s ukazovaním benzínu kolko mám v nádrži natankujem 20L palička sa zdvihne ako má ale ked jazdím tak behá ako chce mám tam 20L a ked pridám som na nule čo to môže byť ? odyšlo čidlo ? ale v klude ukazuje dobre skúsťe poradiť diki