-
12:53:41 17.2.2013
No vidíš , poradil sis ;-) .
-
22:50:44 16.2.2013
Z profilu před dávkou tmelu :)
Stejně to asi nikoho zajímat nebude :D
-
22:48:07 16.2.2013
Tak jsem to nakonec udělal takhle :D
Rozřízl, koupil v obi nějaký tmel/lepidlo takový all in 1 :).
Smirglem trochu oškrábal hrany, aby to trochu drželo, dal trochu toho tmelu na strany, na to kroužky a tmelem ze spodu a ze shora nějak dobastlil ..
Jelikož ty prostřední ledky byli moc zapadlé, tak jsem je vsadil zevnitř i s paticí a zapatlal taky tmelem.. Upřímně, nevypadá to zrovna profesionálně, ale bude to za sklem, takže ok :D
-
22:37:19 16.2.2013
je taký normalny silikon čo lepí v tube, nieje to tmel ale lepidlo. takže potom to nožíkom normalne rozrežeš alebo rozlepíš.
Svetla rpozreš pílkou, najprv som sa trapil nahrievaním, rozťahovaním a stačilo to pritom pilkou na železo za pár minut :-)
To žlté su kružky vystredovacie na disky. Celý ten work bol taký pokus čo garáž dala, na to že to bolo na poprvé tak parada si myslím, len treba použivať hlavu. Už mi odyšla smerovka takže už so to mal rozhodené raz. Na smerovky som paralerne potom hodil klasickú žiarovku a bliká to teraz aj normalne pomaly.
-
18:18:48 16.2.2013
DOM:vyrabal ich tu jeden člen myslim že to bol Jirka 20VT nesom si isty,a stalo to okkolo 3000 Kč za všetky
-
15:22:02 16.2.2013
Jj ty kroužky mě taky napadli, v sapě je mají..
Zkoušel jsem to rozlepit ale nějak se tomu nechce, takže to budu řezat pilkou, co se dá dělat :)
Když jsi to zalepil tim silikonem, drží to v pohodě ? Já jen abych to tady v Praze, kde silnice jsou jako polní cesta v horní dolní někde neztratil :)
Ten žlutý " základ ", ten máš z čeho ?
-
10:57:06 16.2.2013
Marcin: máš někde foto jak si to dělal, to vypadá dobře ;)
-
01:03:06 16.2.2013
Som rád že si sa rozhodol správne :-) treba to rozlepiť, alebo rovno rozrezať pilkou na železo a maš pokoj, to vnutro vykuchaj trochu aby si mal priestor nato čo tam potrebuješ vložiť. Ja som si vyrobil z plastu niečo ako základnu a na nu nalepil kružky z SMD ledkami ktoré som kupil cez ebay. SMD svieti 100x lepšie ako klasické ledky, tie nesvietia pod rovnakým uhlom, proste to nieje ono a su aj viac bodové toto sa pekne rozleje do kruhu. Všetko zlepiť, Kryt nalep nejakým silikonom aby si to neskor mohol dať dole ked sa to pokazí :-) Kryty su prelakované a vyzerá to podla mna ako originál z výroby. tie Hella sa mi nepačili až tak. Dozadu sa hodia navyše vypukle kryty , podla mna tie rovné stoja za hovno a posobí to staro na mna. Akurat musiš poriešiť cuvačku, ja ju mam nad SPZ ako pás LED, svieti to super ale, ale, ale, : fízli, STK, atd... chapeš.
-
22:36:00 15.2.2013
ja to mam takto,ale plexi je vypukle
-
19:05:40 15.2.2013
Ok, jebem na to :) Udělám to jak to má Johny, rozříznu ty starý .. Klidně toto téma smažte , díky a hezký večer kluci :)
-
14:21:38 15.2.2013
mam je udelane tedka znova pokud bych chtel nejake vetsi info muzu podat, je s tim ale piplacka mel sem taky iluze ze pohodicka atd, ale docela drbacka s tim je :D ale daj se vymyslet :) otazka je jestli to pruhledny plexi nebude blby v tom ze kazdy uvidim jak mas udelane ty svetla jak je to navedene atd a navi ze to svetlo teda to plexi nebude mit homologaci, vis ze narazis na vola a je to :D
-
13:46:10 15.2.2013
jednoduchšie bude ked sa hned na to na začiatku vyserieš ;-) nemaš predstavu o tom ako vidím, tak kukni
http://www.fccuk.org/forum/ tam máš pár projektov a tak isto aj tu sa to riešilo, daj si do vyhľadávania led zadné lampy/svetlá a je to, lebo takto len ludi budeš oberať o čas a ty budeš postupne prichádzať o ilúzie :-)
-
12:05:02 15.2.2013
Koupíš kus a vyřežeš přímočarkou,Jednoduší si to neuděláš :-) . Obal na CD je taky průhledný :-p .
-
11:59:35 15.2.2013
Ale jak z něho v domácích podmínkách udělám kryt světla ? Já spíš myslel, jestli někoho nenapadne na čem to je, kde by se to z toho vzalo a využilo jako světlo ....
-
11:46:34 15.2.2013
Plexi/Polykarbonát koupíš v každém Hornbachu,Bauhausu,Obi atd.
-
10:20:37 15.2.2013
Ty to máš fakt hezky udělané :) Něco takového si chci udělat, ale s rovným plexi, ne vybouleným.. No našel jsem jen jak na hella udělat aby to pasovalo, dále že z autobusů to jde použít, ale nikde kde vzít jen to rovné plexi :)
-
00:13:10 15.2.2013
-
22:11:47 14.2.2013
Je jedno jestli červené, nebo čiré :) Jen ne zelené atd :D
-
22:10:54 14.2.2013
Zdravím,
Mohu Vám potrápit trošku mozkové buňky ?
Chci si ve volném čase udělat zadní led světla, jelikož dát 10tis za zadní hella se mi moc nechce.
Chci se teda zeptat, zda-li někoho nenapadne, kde / z čeho sehnat zadní plexi ?
Origo je vyboulené, ale já chci rovné.. Pořád přemýšlím a ne a ne přijít na to :D
Díky předem za nápady :)