turbo z mitschubishi...

• Innocento
    Na FCCUK píšou "NEKUPOVAT", že jsou z čokolády :-) Takovouhle věc bych na ebayi ani nekupoval.
  • Innocento
    2 Tom 20vt : Nestraš :-) Myslim si, že si Himni Racing nedovolí prodávat srágory http://himni-racing.com/index.php?main_page=produc t_info&cPath=25_27&products_id=4
  • Innocento
    Navíc se při koupi GT28R z USA nevyšplhá cena s poštovnym nad 20 tisíc...
  • ReproBoy
    kupte si novy GT28R a je klid :) zaruka, funkčnost a vydrz je xkrat vetsi nez u mušivbuši nebo originál TB28 ... sice o neco vic penez, ale zadny laborovani, jen se natoci priruby jak je potreba a jezdime. . a s jinym vykonem
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    už jsem to tady psal,ale budiž,já měl z volva mišáka TD04-HL-18 a ten jezdil velmi příjemně ale nepasovalo nic - vůůůbec nic = hodně práce. Auto jezdilo velmi hezky,do 3,5 bylo hodný a pak jelo jako silná atmosféra - zátah ale bez kopání což bylo super. Myslím že by ale bylo lepší rovněž micubiši turbo ale TD04-HL-15 s přírubou T25,to bude pasovat aspoň na svody,ale jinak taky hodně práce a pojede to hned od spoda na cvaknutí plynu
  • Coupe20VT PLUS :-D
    ahoj lidi. nedavno sem tu někde četl, že na coupe pasuje po drobných úpravách nějaké turbo z mitschubishi... víte někdo ten typ toho turba? mám doma míchačku z CHRYSLER DAYTONA a výrobce je mitschubishi... na první pohled se míchačka zdá hodně podobná, tak že by šlo TB 28 do šrotu? :-D