Otevření dveří kapoty

• Turok
    ale koukám že ty máš tu čtvercovou u té to nepůjde.
  • Turok
    záleží jakou má kdo mřížku ale já jsem otevřel kapotu aniž bych mřížku urval, neboť se mi urvalo lanko kapoty takže nešla otevřít standartním způsobem.
  • Morris_3nec
    Způsobil to zpraseně zapojený starý autoalarm od původního majitele,při každém výmolu se mi auto zamklo/odemklo, při projetí retardéru se mi jednou komplet vyplo a začala houkat siréna tak to šlo všechno ven. A tehdy se mi to zamklo asi tím bouchnutím dveří. Rozbíjet jsem nic nechtěl, tím drátem to šlo docela dobře. 4mm kalený ocelový :)
  • Alejandro
    a co zpusobí,že se nastartované auto zamkne? nikdy se mi to nestalo....ale kdyby jo, tak bych asi vysklil to zadní malé okýnko a zatáhl za páčku dveří tyčkou. To musel být strašný porod drátem lovit páčku naproti ne?:)))
  • Morris_3nec
    Co je na tom hloupeho? Je jasny ze po nastartovani jde stava z alternatoru, ale co vim jde to stejne porad prez baterku. Po odpojeni motor asi po 20s chcipnul
  • Jelo
    Odpojit baterku aby to chcíplo ? co je to za hloupost ?
  • Morris_3nec
    No navíc s odpojenou lambdou, takže spotřeba 100/100 :D Proto jsem se nasral a vylomil tu mřížku, abych odpojil baterku a chcípnul motor a pak koumal jak dál
  • Jakub
    To je prekérní situace koukám :D, ještě koukat jak se spotřebovává benzín. Ok díky za info, zkusím. K.
  • Morris_3nec
    Tak to ti řeknu naprosto přesně jelikož s tímto mám bohatouzkušenost. Coupé se mi zamklo nastartované, s jediným existujícím klíčem v zapalování a plnou nádrží. Byli u toho 2 mechanici z Elite autodily a firma co otvira trezory a bezpecnostni zamky. Ke kapote se dostanes jedne tak ze vytrhnes predni mrizku a pak se dostanes kombinackama k lanku, kapota otevrena. Dovnitr auta sem se dostal tak, ze sem vrazil mezi dvere klinek, protahl 3m ocelovy drat kterym sem zatahl za spolujezdcovu kliku. Na zadny neinvazivni zpusob jsme nikdo neprisli
  • Jakub
    Tak jsem předčasně vyrazil na chalupu, kde mám zazimované coupé abych se trochu zrelaxoval a udělal něco na coupé, ale jelikož mám v hlavě nadloubáno, tak jsem si zapomněl klíče.Existuje nějaký nedestruktivní způsob, jak se dostat nejlépe do kabiny, nebo aspoň otevřít kapotu?(chtěl jsem měnit vzpěry kapoty). Jelikož jsem liška podšitá, tak mam odpojený zámek kufru, aby mi auto nikdo nevykradl :D.Vím že se to tu již řešilo, ale odpovědi se nepostovali na foru, ale posílaly na mail, aby se neulehčovalo zlodějíčkům.kdyžtak mail : falout1@seznam.cz. Díky K.