-
17:14:22 10.1.2013
heh aj som uz bol kupit diodku taku ako je v panely kurenia alebo v 3 brzdovom svetle :D. No nic tak potom to skusim tam napajkovat nejako pokial to nevyyzaduje nejaky specialny odpor alebo nieco podobne :) A este jedna vec ked uz sa tu rozpisujem. Svieti niekomu kastlik spolujazdca ked sa otvori aj pri nenastartovanom aute? Lebo Mne sa rozsvieti len vtedy ked je auto nastartovane.
-
16:22:38 10.1.2013
Ja je menil obe, nesvitilo mi to vubec. Mel jsem teda za to, ze to jsou diody,ale odporu jsem si nevsiml. Tak jsem tam naletoval cervenou diodu i s odporem
-
15:57:57 10.1.2013
Ta co je na panelu ovládání topení to není :( je tam nějaká jiná marně tuším že byla i s odporem nějakým ale už si nepamatuju :(
-
14:51:18 10.1.2013
Dakujem za tip. Skusim. Ale ta ziarovka je taka ako v paneli kurenia? Taka ta tenka? Ci je to tam nastalo naletovane ako pises. Alebo ci tam je nejaka specialna.
-
14:24:22 10.1.2013
Ahoj, tuším že je to normálně zamáčknuté dovnitř a zezadu to drží klasicky jen nějaké packy... buď to zkus naslepo vytlačit dopředu nebo otevři dveře, sundej ten boční kryt palubovky (je tam zevnitř v plastu osazená matka) odpoj si konektory (dva) a koukni kde jsou ty packy ať je nepolámeš... jinak svítit mají obě strany jak jas tak regulace náklonu... je tam naletovaná žárovička s oranžovou gumičkou :)
-
12:38:02 10.1.2013
Potrebujem poradit ako vybrat ten plastovy kryt na ktorom je ovladanie vysky sklonu svetiel a osvetlenie budikov. Neosvetluje mi tie ikony vysky sklonu svetiel. ale to druhe svieti svieti. Tak neviem ci maju svietit oba alebo len tamto. Je to tak odvtedy co som kupil auto a zacina ma to srat :D