Otevírání dveří

• beky
    Mě se to stalo též tak jsem se s tím nepral vzal jsem horkovzdušku a rozmražoval.Komedie ta že jsem odemkl a ono se to samo zase zamklo Detajl tak jsem bádal.Nakonec jsem přišel nato když je zamrzlej další zamek tak se to samo zamkne tak jsem musel rozmrazit i ten druhej.A kdo nemá horkovzdušku a má fén tak to určitě půjde i s ním.Namazal jsem to silikonovím olejem a už si může mrznout jak chce.
  • Scoupe
    zamek vyndat a rozebrat pripadne postavit dle tveho klice jine zamky...
  • hurikán
    Ahoj, mam akutni problem:

auto stoji v Rusku a chci ho odvezt zpatky do Prahy v pondeli. Tady je -25 venku a je uplne zamrzlej zamek. Zkousel jsem to otevrit se sprejem proti zamrzani a neslo to, tak jsem asi znicil ten zamek. coupe stoji zavrene, jak se tam muzu dostat? da se nejak ten zamek opravit?

spolujezdec a kufr davno nefunguje.

• Denis 1,9 JTD:(
    Pokud máš imobilizér, tak ten se nezničí.
    A jestli jsi šikovná, dokážeš si kupéčko otevřít i sama za cenu malé opravy.
    Jestli přijde otevřít auto zámečník, asi ti nadobro zničí zámky. Nemáš spíš problém v klíči?
  • ylka
    Nedají se otevřít dveře u řidiče /zámek u spolujezdce nefungoval už dříve/, přičemž se nedá klíčem otevřít ani kufr. Oba zámky přestaly fungovat ve stejnou dobu. Zámky jsem prostříkla speciálním olejem a nepomohlo to. Chtěla bych se zeptat, zda v případě, že přijde auto otevřít zámečník, nemůže dojít k poškození kódování klíčů, nebo k jiným problémům?
    Děkuji za odpověď, Ylka