Jelo: Oranžový nebude:-)
Coupe20VT PLUS :-D : Nemůžu se na něj dozvonit, i když jednou večer byl určitě doma, protože jsem viděl, že se vevnitř svítilo. Budu to zkoušet dál, no.
dnes jsem dodělal brzdy, přední kotouče od marcela OMP, zadní tam byli po předchozím majiteli myslim, že to jsou brembo max ale to nevím jistě, závodní desky od kamaráda co dělá mechanika u A.R., sice jsme je musel malinko poupravit ale za flašku morgena :), zadní nové, přední trošku jeté a musím říct, že rozdíl nepopsatelný.
Vypada to jak z Mnichova Hradiste..Jestli vidim dobre a je to cerveny s Libereckou znackou tak asi neni z klubu...neznam tu nikoho na severu s cervenakem..
CrMO setrvák.. hmotnost 3,2kg, opravdu ověřenej na Integrálách, cenovka 500 liber..
s takovýmhle odlehčením je ale třeba motor točit a točit a točit.. tudíš kratší převodovka přichází vhod a pracovní otáčky nad 4000 se správným kvaltem..
dalsi takovej..:) ja vim ty diry na stredu, ale nebojte je to odzkousene na integralich s mnohem vetsim vykonem nez mam ja a drzi to a ta 4kola bude kopat o dost vice nez jen predohrab
Mě foukal taky krásně a byl parádně slyšet, co ta podltaková hadička jak do něj jde? Mě na srazu zespodu praskla a téměř to nefoukalo. Nahraj to jak ti to s tím teď fouká ať můžu porovnat.
Nějak se mi to nezdá, asi bude něco špatně já ho měl taky a foukal parádně, pěkně ostře vůbec se to s tím videjkem nedá srovnat. Je to originál, nebo kopie?
dnes sem nainsaloval Bow Bailey, a docela zklamání:(ten co chci prodat sice sičí, ale je pěkně slyšet a to i v menších ot., ten Bailey mi příde takovej chcípáckej, ftichej, nebo jak to říct, nebo je něco špatně?tady je na začátku slyšet můj starej, večer nahraju Bailey...
Nove mu stalo 22.000 euro + 3100euro kit esseesse(pruziny,lepsi brzdy,lepsi sani,chip a sada bily kola 17 a michelin pneu).Pak koupil vyfuk rekord monza za dalsi 1200eur a 1600eur za bilstein zavodni podvozek.Totale 27900eur...plus DPH 20%co platil kdyz dovazel z rakouska..To znamena celkem ranec.Nejsem si jistej,ale myslim si ze ted prodava za 500.000kc se vsim vsudy.
Jinak nejblize prodejna je tu http://www.fiatauto.at/article173.html
Ja byl tam snim je vyzvednout.
Majtel,pan robert vlastni jedno coupe LE kterej ma najeto 8600km!!!!
po kompletním rozebrání je tsav jako nový.. až an tu špínu a protočenej šálek na 4 válci..
klikovka nenese známky poškození, takže jí hodím mezi hroty, změřím házivost a oměřím ložiska..jetsli to je, či není na přebrus..každopádně ojnice s protočeným šálkem bude na vyhození, protžes z kulatýho dolního oka stalo oválný (prověří až mikrometráž..)
Jj, nevim v jakém stavu to auto bylo, ale já bych ten předek nechal víc původní, trošku chromu kolem masky a tak. Naprat na takový auto nasávače o 40 let mladšího designu mi příjde divný
dnes jsmezačal hledat ve sklepě zimáky, že je trochu připravím...
při letmým pohledu jevily máreácký hliníkáče známky notnýho potřebení a používání na rozsolenejch silnicích.. tak jsme si vzal vrtačku s ocelákem, šmrgl a nevzhledný puchejře odrbal..
pak jsme si udělal krátkej vejlet a dojel sme si pro černou metalízu:)
Safra nikdo jste tu nekoukali vcera na Kobru??? :) Psala mi zena do prace ze je to zajimavy ze dva dny po sobe byly v Kobre Coupecka,ve stredu zluty-ten dil tu nekdo prezentoval uz,a vcera tmavy..:)
...nevim kde kouknout on-line ale tady jsem si ten dil stahnul- jmenuje se ,,rodinny gang´´..;) http://kobraa11.blog.cz/1004/kobra11-6-rada-ke-sta zeni
prepacte, ze zmenim temu trosku, ale ide to k tematu...
dnes davam v starej preci vypoved, ponevac ma neskutocne seru a nova pracovna ponuka mi prisla neskutocne vhod... robia sice niake obstrukcie, ale snad mi to podpisu... do riti s nimi:-D
mozno aj niekto pozna moju new firmu je to voith industrial services... amerikanci)).. snad ma neposlu na pobocku do Kolumbie:-D
Já bych to nebral tak tragicky. Je třeba se podívat kolik má klub členů, je jasný že se mezi nima musí najít pár idiotů, kteří pak ostatním jen statečně kur*í náladu.
Já tu nemalou část znám osobně a s každým se rád uvidím a pokecám. Vykašlal bych se na nějaké mudrování "jak bylo a jak je teď" a soustředil se na to aby naše coupéčka nedělala ostatním ostudu :)
mne sa tu pacilo v dobre napr ked tu bol ten s tym tt co marcela vyzyval na sprinty, ked uz neviem koho tu chceli vozit v kufri a8:-D ale bo uz ten spominany ventilator v sani lpg coupe))
ale teraz vazne... fcc speje tam kam bravoklub... mna dostali napr niektory clenovia ked v mojeauto.cz hlasovali za ostatne coupe malymi bodmi aj napriek tomu ze od ostatnych coupeckarov mali 10b) proste hruza... ked to tak clovek vsetko cita tak nema chut ist na klubovy zraz alebo sa z niekym stretnut.. pamatate si ako sme sa stretli u bobiho v kutoch a boli sa najest v tom pajzli s motorkarmi? alebo ked Ilona cakal v Trencine na zraze na slunicko aby vynikli trblietka) vtedy to este stalo zato!!!
nevím, proč maj někteří lidi potřebu navážet se jen tak do ostatních. A takovej slušnej to býval klub:-) když tu teda nevypisovala stará od Jamese Bonda:-)
jako já beru, že se někomu mé auto nelíbí, to je v pořádku, ale nenechám se nepravdivě z něčeho nařknout a pomlouvat od člověka, kterej o mě ví hovno a má v profilu že ani coupé nemá.
Ferry evidentně tu narážíš na mě:-) Tak za prvé v bílé perleti s černou střechou mám 3 roky, Na německý stránky nelezu,a když tak na mobile a tam jsem takový coupé neviděla:-) Fotku jsem viděla, poslala mě ji kamarádka-až jsem měla po celolaku, ovšem vnitřek auta jsem neviděla:-) a za další- z benzinky na autě nic nemám, máš mezery ve vzdělání:-) neb Swarovski se na benzince neprodává. A ta malůvka je podle mého tetování na zádech, takže to taky není okopčeno. Ještě něco máš chytrolíne na srdci??
No vida jak se umite rozjet uz jsem si rikal, ze tu je nuda:)
Ktery ze je to nejhezci coupe? Nejak jsem to nepostrehl, moc casto tu nejsem a zajimalo by me to.
Gooda už řešit nebudeme, na svou výslovnou žádost opustil náš klubík nebo spíš teda partu drbalů.
K tomu co kam jde se vyjadřovat nebudu, nemá to totiž význam. Někdy si připadám spíš mezi bandou nevděčnejch vší než mezi kamarádama, ať si každej přebere sám kam patří.
hm, jakožto zdánlivě neaktivní uživatel - když něco potřebuju, tak si to najdu ve starších tématech - musím říct, že JP má úplně pravdu, co jsem si tak všiml, tak Good si s oblibou dělá arogantní legraci ze spousty témat, ale běda, jakmile se někdo projeví jinak než k věci v jeho tématu, myslím, že je dost pokrytecký...
a jak, i když jinak, říká JP; co jste vy, byli jsme i my, co jsme my, budete i vy
však by měl Good popátrat v paměti, taky se ptal na nejrůznější věci...
Že jde tohle fórum do prdele, to se tady píše tak dlouho, jak dlouho já ho pamatuju, tzn. někdy od roku 2004. Takže buď už musí bejt v prdeli tak hluboko, že prolezlo žaludkem a jícnem zpátky na vzduch, nebo jsou to jenom stesky ve stylu "ta dnešní generace je strašná, to za nás nebejvalo". Víceméně se tady řeší od začátku pořád to samý na tý samý úrovni. Kdo hledá akademický debaty o kinematický viskozitě oleje, ten je tady nenašel ani před 5 lety, ani dneska. Je to prostě převážně fórum uživatelů(!) jednoho auta a vždycky to tak bylo. Od toho se odvíjí zbytek.
Nejhůř co do úrovně na tom tohle fórum bylo ve chvíli, kdy si jeden nejmenovanej člen namontoval PC větrák do sání a lebedil si jak mu to líp táhne na volnoběh, případně když tu jinej člen natíral Coupé primalexem a druhej den mu to opršelo. Hůř už bejt objektivně nemůže.
Gooddeath: Aha, takže ty seš vlastně nepochopenej vizionář, jednookej král mezi slepými nízkointeligenčními idioty, kterým se snažíš otevřít oči přestože o to vůbec nikdo z nich nestojí a posílaj tě pravidelně do prdele? A teď když sis koupil o něco dražší starou německou popelnici, znamená to, že je tvoje IQ oproti běžnému majiteli Coupé vyšší v řádu jednotek, nebo desítek bodů?
Jinak díky, že jsi jako vždy svým hodnotným příspěvkem "z www" oživil diskuzi o skutečných problémech a ne o nějakém přízemním handrkování na úrovni dvou idiotů z ústavu o tom, jestli je lepší Sparta, nebo Slavie.
mne osobne sa alfa lubi , len by som bol opatrný na výber motora u 147 1,6ts kluky radi lietaju von lebo su strašne háklivé na zachádzanie za studena , čo sa týka Brery tak majitel bude prekvapený 2krát za 1. ked sa pozre do techničáku a zistí že výrobca motoru je GM "opel" a za 2. ked sa mu ten motor začne sypat . Ked Alfu tak jedine so 6válcom čo sa dával do GTV a GTA , alebo JTD + nové motory , nič z éry ked koncern Fiat spolupracoval GM . Mám to od človeka čo je Alfista a Alfi spravuje ...
Gooddeath: Já tím nemyslel tebe, pokud by tě to třeba napadlo. Myslím tim lidi, co to říkají a myslí to opravdu vážně. Je jich celkem nemálo a něco jim vysvětlovat je naprosto zbytečný. Hold předsudky jsou svině a jakmile se dozví co mám za auta, tak už po mě jdou..
:-) ale já to o Alfě taky slyšela:-) Ale tak máme už jen doma dvě:-) jezděj:-) Je to dobrýý:-)snad brzy vyměním lancii taky za Alfu. Ať žijí Italský mrdky, já je milujuuuu:-)
Gooddeath: Když si Alfu koupí kretén, co se o ní neumí starat, nerespektuje její potřeby a zachází s ní jako s německým traktorem, tak se tý poruchovosti nedivím a všechny tyhle Alfičky lituju, že si je koupil takovej blb :(
Kua Gooddeath totok kdyby jsi řeknul v naší family u přiležitosti nějaké oslavy kde by bylo tak cca 30příbuzných tak neodejdeš po svejch :-)))) Ja -Fiat uno,coupe,tata -lancia kappa,alfa 166,mama fiat punto,strejc - fiat croma,alfa 147,teta - fiat palio atd.atd.
Se nedivim ,že tu karu nemáš ještě prodanou stakovím přistupem ji ni neprodaš .-)
Ps:Taky nechodim na BMWclub a neříkam jim tam že jsou němečtí vepři(nic proti tobě a ani značce BMW nemem!!!)
Gooddeath: No to je tak úžasně vtipný, skoro mi z toho praskla bránice. Musim se jít teda podivat, co se mi na GTV "zase" vysypalo a jít vysvětlit lidem ze servisu kterej mam 50m od domku že jsou parta géniů, když uměli všechny (spotřební) závady za poslední 3 roky opravit bez keců do druhýho dne za normální cenu. Já nějak nechápu proč sem ještě lezeš, když jsou ty Italský auta takový šroty, klub je vo hovně a podle toho co píšeš tě tady každej druhej člověk sere. Chováš se tu už delší dobu jak naprostej debil.
mě sbírali každej rok cca měsíc před přičtením, aktuálně mám 9 a čekám na příští jaro :D jezdim tak že se za mnou tvořej kolony a policajti ať mi pr.el políběj ! nejvíc mě žerou měšťáci !!!
já dneska potkal krajskou dopravku... 2.500,- a 3 body... toť vše za "lehké" překročení rychlosti mimo obec... na rok jsem v podmínce, nesmějí mě znova chytit.
takže prostě super.
jinak moje bilance: 5 bodů v tahu, 7 mi jich zbývá :-D SYKY, už brzy na tom budu jak ty :-DDD
Já řídil nové rs sice né 500 ale moc to nejelo,o proti coupé to má o 85 koní a nějak ten krouťák na víc a zas takovej rozdíl to teda nebyl ale do zatáček dobrý,zvuk taky moc pěknej a design se mi líbí taky moc.
Aha. Já jsem se nejdřív osypal, protože jsem rychle přečetl "dnes sem se svezl naposledy v Coupe :-(", tak si říkám, že by držková? A pak jsem si ještě jednou přečetl to "letos". No a čekal jsem, co z toho nakonec vyleze :-)
Inno: nestalo se nic, jen se bude opravovat a potřeboval sem vyjet benzín a do týdne odvážim SPZky do depozita :-)
PS: budu potřebovat pravý dveře novější verze bez zrcátka a tepecu, jen bych tam chtěl nechat okýnko s motorkem. pouze barva RED 168 20VT. za tipy díky :-)
Jj z repraku je to naprd,navíc to bude jen jednotonovej odfuk si myslím takže až postis nohu z 3000ot nebo z 6000ot tak odfuk to udělá stejnej a navíc o5 za příznivou cenu..:DD
Počkám si jak to vymysli tipek z myho videa,to se mi líbí nejvíc zatím..;)
videl jsem...tohle se mi ale libilo vic..Chlap moc nekomunikuje,prej je vyroba levna a jednoducha a myslim ze efekt docela dobrej..;) Jen kdyby komunikoval..
Dnes jsem montoval novy sportovni podvozek a snizeni pruziny minus 40 a ted mam pocit ze ridim uplne jine auto.krasne to sedi,mam radost.ted by bylo dobry aby v cesku udelali vsude novy hladky asfalt...
Dnes mi sviňa nechtěl naskočit, zůstalo svítit vstřikování, ale startér točil, na podruhé se to chytlo. začínám se bát, abych z toho zas neměl 1.8 0V :-)
no ted uz by jsi to udelal za dve hodky,ale vzdycky to trva dele kdyz nad tim premyslis a resis co a jak....no ja ted resim jiny projekt ve chvilkach volnych,takze toto na me pocka jeste...ostatne jako cele svetelne efekty auta...mam jen podsviceni a zatim staci....
kazdopadne jak to mas udelane davam palec nahoru...
Syky díky.Je to dost m*dacka,chtěl jsem to napojit na zadní svetylko v interiéru,kuli tomu aby kdyz odemknu,aby se to rozsvitilo,myslel jsem ze povedu kabel dopředu ale přišel jsem na to ze rozumnější je kabel navyst do kufru a tam pak dodatečně přivyst kabely od diod z obou dveří,kde je nakonec spojim..Takže rozkuchano pul auta kuli tomu..:) A vypnout se to da kdykoli kdyz vypnes zadní svetylko v interiéru..
Btw kdyz si člověk pohne,je to prace na 4hodky..Já to dělal 2 dny..:D
Feki> je to hezky....videl jsem to kdisu davno na netu a od te doby to delam...ale znate to...kovarova kobyla chodi bosa,takze neni cas...ale je to pekny,treba se nekdy odhodlam
Moje dnešní radost ale jak to mám přidělané s toho moc radost nemám aby to bylo hezky musel bych někde sehnat druhé čalounění sloupku které bych mohl zničit ale zatim to takhle stačí.
viz performance test: zajimave srovnani, hlavne kdyz se vezmou v potaz dosazene casy vs. cena porizeni/uprav. Navic to BMW vypada uz jako zavodak zatimco Coupe porad celkem civilne:)
Me zase vcera skocila zenska pod kola. Kdybych necumel na cestu tak mohla byt na kapote :( Nechapu jak mohla prehlidnout zlutou barvu. Meli jste videt jeji reakce,..ted mi dekuje.
Na brzdovku jsem myslel jako první, ale nepovedlo se mi otevřít víčko:D. Budu na to zejtra muset kouknout. Kromě toho mi taky někde docela dost teče servoolej (loužička v garáži). Dojezdim to do konce září a koncem zimy to hodim do servisu, těch věcí co tam je potřeba opravit nebo doopravit je docela dost. Jenom po mejch zkušenostech vůbec netušim do jakýho:D
DNES jsem podle účtenek spočítal spotřebu za posledních 800km protože mi přišlo že jezdim nějak moc zadarmo a vyšlo mi k mýmu překvapení něco pod 10l. Asi stárnu:D. Horší bylo, že když jsem poprvé v garáži sešlápnul spojku, byl pedál úplně dole a začal fungovat až když jsem ho nohou zvednul. Pak už zbytek dne bez problémů - co to má znamenat? Je to předvoj problémů se spojkou?
:)) On se tím nehodlá už zabývat, tak to mě dostalo. No jo, taková prkotina, auto jen nenastaruje, kdo by to při prodeji řešil :D. Ale hlavně že to má plechový koberečky :). Boha jeho, kam to ten svět spěje :)).
Jo ta díra mě sakra překvapila....myslel sem že tam půjde ze 120ci...ale je moc dlouhý.Tak zkusím dát mosaznou záslepku co se používá na vodu...(vrakáč nikde poblíž není)
to Fugasik : Ten chladic (Denso) mám taky, akorát musíš něčím zacpat tu díru na čitlo teploty. Já zajel na vrakáč a koupil starší čidlo na fabii. Má to stejný zavit a za 30Kč. Ta univerzální plastová záslepka stojí neuvěřitelných 450 Kč.
To vypadá, že mi kluci nevěříte... Já jsem si to před tím,než jsem to sem napsal ověřil pomocí fotek, abych si byl jistý. Ale věřte si čemu chcete... :-)
Já chci bejt bohatej rozmazlenej miliardářkej parchant co si křikne na tátu ať mu jednu Italii (pro začátek stačí pouze to Ferrari) koupí a taťka mu pro něj hned dojede.. Tohle je totiž nefér.
jj, v mém žebříčku nej zvuků aut je taky na prvním místě modena, na druhým je zvuk coupé Mr.Whitea s bublinou kdyz otevre klapku...
furt me s tím sere jak mu to zní...
a ted uz i s tím jak mu to brzdí:-)))
Feki, někdy bych se v tom chtěl povozit, aspoň na okruhu, to musí bejt dobrej adrenalin i jako spolujezdec... Jinak mi stačilo když jsem na jednom dálničním tunelu potkal Ferrko, jen tak pozvolna mě předjel, tunelem se rozlíhalo to dunění. Uplně mi naskočila husina. Na konci tunelu podřadil, Ferrko změnilo zvuk na větší otáčky a frounk a letěl pryč. Neuvěřitelná kára. Taky to byla myslim Modena
Vcera menší honička s Ferrari 360 Modena nadherna klasická červená na ceste z prace.Nechtěl jsem se nechat ale to auto proste jede jak urvaný ze řetězu..:) Navíc nikdy jsem nejel delší dobu za Ferrari ve vyšších otáčkách abych si všimnul jak famózní ma zvuk! MASAKR!!! NEJKRASNEJSI CO JSEM V ZIVOTE SLYŠEL..
nene já jezdím zásadně do IT tohle je Vieste, bylo to moc pěkný hlavně vejlet s Italem do národního parku, a jeho "finale dramatico" myslel jsem že se pos*** nevěděl jsem jestli držet dřív děti nebo sebe na tý střeše, ale dobře to dopadlo
teda Karlos ty jsi to coupé trochu přeladil:-)
docela by me zajímala jedna věc, kolik lidí ti přispělo tady z fóra? nechci jmenovite ani me nezajíma kolik kdo dal, ale kolik Coupéčkářu drží pospolu a nebyli líní aspon tu dvacku poslat...
jenže při výměně lanovodů se skoro převodovky ani nedotkneš...
ale jak myslíš... ještě rok řadit s meziplynem? ... nechtěl bych a při tom je to práce tak na cca 2 odpledne u mě doma před garáží... natož když by ti to měnil Mirek. ten to má sfouklý za 1 odpoledne i se zkušební jízdou v Mostě :-DDD
PS: až víš co by mě nejvíc deptalo? ta vidina, že to bude jen horší a horší... :-D
Ondro ty mě pokoušíš:-)
ted to řadí docela v klidu a když náhodou tu trojku netrefim napoprvé, tak vypadám jako frajer co řadí z meziplynem:-)))
ted vážně, už se mi do té převodovky nechce lézt, možná příští rok...
ted jsem rád že auto funguje a seru na to... jen doladím to co mám rozdělaný a letos konec:-)
Nestras..:) My jedeme první tejden v srpnu,vracíme se 10tyho,to se tak akorát minem ne?:)
Mě zatím auto dovezlo všude kam jsem si vzpomel(musím zaklepat) tak snad ani ted se astmatik nerozhodne jinak..;)
To Feki:bacha to auto je z jihu Chorvatsko je jen přes moře a je doma aby tam fakt nechtělo zustat.FÓR.Já tam jedu taky ale až v srpnu tak se tam třeba potkaj.
tak děti, mě to konečně jede jak má:-)))
jsem z toho byl tak nadšenej, že jsem se přistihl že jsem si sám pro sebe zpíval při nákupu:-) chudáci lidi, musel na mě být hroznej pohled:-)
takže díky díky moc Mr.Whiteovi za to, že přišel na to proč mám turbo šneka a Krosmenovi za nový díly a výbornej přístup k vzniklejm problémům...
PS: a jsem z toho fakt nadšenej protože to jede jak KRÁÁÁÁVA...
(sorry za ten citovej výlev, ale mám fakt radost a o 2 mm menší vzorek na gumách:-)
Vy mate ty auta nějaký rozmazleny...:D
To ja mu něco koupím jednou za čas a přijde mi ze je docela skromný..Ted aby neřeklo tak ho vezmu na 10dni do Chorvatska tak doufám ze tam nezvlčí,nezleniví nebo nedej bůh ze se mu nebude chtít domů..:)
tak ja dnes vyndal z cernaka motor i s prevodovkou spojka uz neudrzela vykon a zacinala klouzat.. a jeste musim poresit par drobnosti tak sem to vytahnul cele..:)
Ted jsem viděl projíždět "spanilku" Golfů, no jestli jich tam bylo patnáct, víc ne... Byly tam i zahraniční auta. Asi mezinárodní sraz. Kam se na nás hrabou :-D Takovéto srazy míváme na zlínsku furt. :-D :-D :-D
Pietro-Scuderia Italia: jj přesně tam to stálo, vedle ještě bylo camaro, to taky ujde :) ale ten hotroad, to je nádhera, jsem to viděl jen na discovery jak to staví a je to fakt nádhera.
táák včera jsme nechali naložit oscara-dárce orgánů, ale to byl porod!! Prvně nemohl s tou velkou krávou vjet bránou-vše fakt natěsno a pak nešlo coupé naložit. Masakr!!!
Fiat Group Days : velmi vydarená akcia jazdil som 3x Giulietta ,2x Mito , 1x 500 , 1x Delta , 1x Grande Punto , 1x Alfa 159 ti , + motokáry , najlepšia bola ta 159ka . Je radost jazdit na okruhu a neriešit desky , pneu a benzín :-) A raut bol tiež výborný . Vdaka mojmu výhradnému servisu Šafránek Třebíč . Foto najlepšieho špeku akcie , keby ste počuli ten zvuk ... chlpy mi stoja ešte teraz :-)
Na zajtra som pozvaný do Brna na okruh , bude tam Fiat Group Day . Som zaregistrovaný na dve jazdy s novou Gulietou a jednu jazdu s Mitom . Inak bude tam všetko so skupiny Fiat vrátane Ferrari . Potom učast prislubili Ducati , Yamaha , Selenia a mnoho dalších . Program po celý den ... :-) samozrejme večer dodám foto , video a podrobné hlásenie . Bude tam niekto s klubu ?
Kamile ty a Jirka z Krumlova jsem myslel ze budete jediny snad na svete co si koupili tydle MAMka(je pravda ze jsem byl az treti..:) ) a za chvili to tu bude jak s Azevama..:D
Nový-starý člen sa hlási do klubu :)
Ja som nový, auto je už starý člen. Táto krásavica dnes zmenila majiteľa. Prvých úspešných 300 kilometrov už máme za sebou :) Prvý krát som sedel v Coupe a už som zamilovaný až po uši! :D
Tak já dnes vyměnil na Mařence zadní tlumiče, tyčky stabilizátoru (Petře díky, už jsou tam) a ramena :-) Už je zase v cajku, nikde nic nevrže a nemlátí.
jelikoz mi bylo receno ze moje kola vypadaji jako plechace,tak jsem si poridil novy litak a jak nasetrim,dokoupim zbytek..:D
rekl mi to nejmenovany clen, jsem charakter, von ravena neprasknu :)
oblíbené téma: spotřeba:-)
tak jsem dnes bral béňo a spočítal spotřebu po Třebíči... i s tím vším kravením a nonstop diskotékou s pořád nastartovaným motorem mi vyšlo 13,9 litru. takže pohodička, čekal jsem víc:-)))
tak já vyzvedla coupé ze servisu-nové kabely ke svíčkám, nový vlnovec a užší podložky vzadu, už jsem to projela a neškrtááám:-) coupé mělo na zvedáku společnost-Lancii Integrale. Mnam.