Dnes 11

• Fugasik
    Nechci vám do toho kecat ale už je tu "DNES12" :o)
  • ZERO
    Jelo: Oranžový nebude:-)
    Coupe20VT PLUS :-D : Nemůžu se na něj dozvonit, i když jednou večer byl určitě doma, protože jsem viděl, že se vevnitř svítilo. Budu to zkoušet dál, no.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    FOR ZERO: jak to dopadlo? přiznal se soused?
  • Mertix
    Tohle bude 3., ne:)?
  • Jelo
    hmmm takže budou dvě oranžový ?
    to odněkud znám...
  • ZERO
    Soused
  • ZERO
    Dnes jsem přišel k autu a zjistil jsem, že mám odřený nárazník od červeného auta. Soused má červený odřený, ale zatím se na něj nemůžu dozvonit.
  • JardaITC
    sudoválec ropák turbák:-D
  • Lenoš20VTLE
    no a kdyby někdo nevěděl jak velkej kůůler tak asi tak,jinak 490voslu a 2100krouťák
  • Lenoš20VTLE
    míchadlo
  • Lenoš20VTLE
    teď makám v práci na takovým malým sudoválci
  • Brano20VT
    Thx priatelia ! jtd 140 ps , 6qvalt , nová spojka , nové silentbloky vzadu , mimo kože je tam všetko a hlavne poznám historiu toho auta ...
  • nocarret
    super gratuluju !!!
  • Janinka 2.0.16VT
    super
  • Coupe73
    Ale pěkná mrdka :-D
  • Brano20VT
    Dnes som si kupil auto na zimu , je to zase Talianská mrdka :-)
  • K0K1N 20VT
    dnes jsem dodělal brzdy, přední kotouče od marcela OMP, zadní tam byli po předchozím majiteli myslim, že to jsou brembo max ale to nevím jistě, závodní desky od kamaráda co dělá mechanika u A.R., sice jsme je musel malinko poupravit ale za flašku morgena :), zadní nové, přední trošku jeté a musím říct, že rozdíl nepopsatelný.
  • Scoupe
    ne to je odvykaci kura, se po nich posere a uz nikdy chtit kourit nebude..:)
  • EDDY®
    Scoupe:
    Chces ho odmalicka naucit kourit, jóó? :P
  • Feki
    ...takovy pekne nablejskany..!;)
  • Scoupe
    tak dalsi kram a vyhozene prachy na me auti.. :P
  • Aladin
    to nebude Radkovo EX,neměl ten nástavec na kapotě,mam ho doma néé :-)Jinak ten motor tam pořád vrčí!
  • Honza
    vypadá to na eX radkovo LE? ve kterým svýho času a snad doposud jezdí bejvalej Marcelův motor z jeho prvního červenýho
  • Feki
    Vypada to jak z Mnichova Hradiste..Jestli vidim dobre a je to cerveny s Libereckou znackou tak asi neni z klubu...neznam tu nikoho na severu s cervenakem..
  • Honza
    CrMO setrvák.. hmotnost 3,2kg, opravdu ověřenej na Integrálách, cenovka 500 liber..

s takovýmhle odlehčením je ale třeba motor točit a točit a točit.. tudíš kratší převodovka přichází vhod a pracovní otáčky nad 4000 se správným kvaltem..
  • nocarret
    moje zkušenost s lehkým setrvákem na 16VT je že až budu zas dělat spojku tak poletí ven, ztráta krouťáku je u 16VT značná
  • Lubik
    Já bych spíš věřil něčemu takovému (nic extrémního):
  • Scoupe
    sakra to si me nepotesil...
  • Honza
    díry na středu navíc hlavně popíraj smysl odlehčení a základní pravidla odlehčévání setrváku...

je to mechanika průmyslovky 1 ročníku, moment setrvačnosti je největší po obvodu tudíš odlehčuje s etam

- na hranách kruhovejch děr se koncentruje napětí a vznikaj trhliny

- koukni jak dopad třeba franta z ITC a jeho setrvák na pandě, kdy mu při podobným odlehčení jen ulít obvod...
  • Honza
    drží?

uvidíme.. tomuhle stačí málo a jde to srát..

čí to je dílo?
  • Scoupe
    dalsi takovej..:) ja vim ty diry na stredu, ale nebojte je to odzkousene na integralich s mnohem vetsim vykonem nez mam ja a drzi to a ta 4kola bude kopat o dost vice nez jen predohrab
  • Honza
    maličkost sice pěkná, ale do auta byhc si ji nedal...

hraješ si s hodně horkým matrošem..
  • Scoupe
    tak dnes sem si poridil dalsi malickost na coupe
  • Innocento
    Když půjdu do Ferrari s tim, že chci náhradní, tak bude stát balík :-)
  • Carlos 20vt
    Nepřipomíná vám to něco? Je to ferrari 430 scuderia:-)
  • Brano20VT
    piatok Praha Hard Rock Cafe , krst nového cd Dodo Doležala , super akcia ale to vstávanie v sobotu do práce ...
  • K0K1N 20VT
    poslední grilovačka :)
  • Simarik
    jj Bailey je docela hlučnej, něco je špatně !
  • amadeus69
    Mě foukal taky krásně a byl parádně slyšet, co ta podltaková hadička jak do něj jde? Mě na srazu zespodu praskla a téměř to nefoukalo. Nahraj to jak ti to s tím teď fouká ať můžu porovnat.
  • Vojta
    Mertix: To je divné, já mám taky Bailey a úplná paráda. Fouká nahlas a rychle...ne žádné dlouhé pšouky ala MKčka.
  • Mertix
    to video je právě s tim starym, co sem tam měl, je právě slyšet pěkně, no nic, ten Bailey si zatim nechám, a je to origo...
    tady ještě ten starej

• amadeus69
    Nějak se mi to nezdá, asi bude něco špatně já ho měl taky a foukal parádně, pěkně ostře vůbec se to s tím videjkem nedá srovnat. Je to originál, nebo kopie?
  • JardaITC
    tak to vážně moc nepšíká
  • Mertix
    dnes sem nainsaloval Bow Bailey, a docela zklamání:(ten co chci prodat sice sičí, ale je pěkně slyšet a to i v menších ot., ten Bailey mi příde takovej chcípáckej, ftichej, nebo jak to říct, nebo je něco špatně?tady je na začátku slyšet můj starej, večer nahraju Bailey...

• Pietro-Scuderia Italia
    Nove mu stalo 22.000 euro + 3100euro kit esseesse(pruziny,lepsi brzdy,lepsi sani,chip a sada bily kola 17 a michelin pneu).Pak koupil vyfuk rekord monza za dalsi 1200eur a 1600eur za bilstein zavodni podvozek.Totale 27900eur...plus DPH 20%co platil kdyz dovazel z rakouska..To znamena celkem ranec.Nejsem si jistej,ale myslim si ze ted prodava za 500.000kc se vsim vsudy.
    Jinak nejblize prodejna je tu
    http://www.fiatauto.at/article173.html

Ja byl tam snim je vyzvednout.
    Majtel,pan robert vlastni jedno coupe LE kterej ma najeto 8600km!!!!
  • nocarret
    paráda copak za to chtěj zloději :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    for brano...pojud mas zajem kamos prodava,najeto 8000km,bilstein nastavitelny podvozek,kit esseesse na 160koni.barva bila.cenu reknu ti zitra
  • Coupe73
    A pěkně i vypadá, jen si tam nedokážu představit chlapa, je to spíš ženský vozítko :-) Braňo, tobě to ale sluší :-P
  • Brano20VT
    stretnutie generácii ...
  • Brano20VT
    Dnes som jazdil toto a jede to ako prasa , už viem čo chcem na vianoce , Milí Ježíško ...
  • Fugasik
    Přišel někomu email Od: dentale38@virgilio.it??"Potvrzení vašeho AWARD 2010 ROČNÍ!"
  • Coupe73
    Dnes jsem se byl podívat na coupe. Podle fotek super, ale skutečnost nic moc.
    Začínám mít pocit že pěkný koüsek již není k mání...
  • nocarret
    nojo voni jsou turbodevilové no :-) monoho povyku pro nic :-)
    jinak se omlouvám, ale nevyšlo mi to doufám že se potkáme jindy :-)
  • Jindřich
    Dnes jsem přivezl Alfu 146 1.6 boxer
  • Pietro-Scuderia Italia
    Videl jsem to na vlastni oci,vubec mu to nejede.Ja jel vic v turbo20 i kdyz neumim ridit.
  • Belma LE
    Není to Čajíčkova turbodýzl Fabia ? :-D Dobrý monstrum :-D
  • _ACE_
    Dnes z Mostu: Turbo jinak...
  • Coupe73
    Tak to jo, opatrnosti není nikdy dost :-)
  • Belma LE
    Neboj, u PC sedím zásadně v helmě na motorku
  • Coupe73
    To je nebezpečný, měl jsi si sehnat s airbagem :-D
  • Belma LE
    Abych měl na čem jezdit v zimě po baráku ...
  • Honza
    dnes jsem si o5 hrál s motorem z tipa...

po kompletním rozebrání je tsav jako nový.. až an tu špínu a protočenej šálek na 4 válci..

klikovka nenese známky poškození, takže jí hodím mezi hroty, změřím házivost a oměřím ložiska..jetsli to je, či není na přebrus..každopádně ojnice s protočeným šálkem bude na vyhození, protžes z kulatýho dolního oka stalo oválný (prověří až mikrometráž..)
  • POL 20VT
    ámen :I
  • Simarik
    Dnes sem jel Coupečkem naposledy !
  • Belma LE
    Tak dnes jsem jel letos Coupéčkem naposledy, už aby bylo jaro.
  • Belma LE
    Jj, nevim v jakém stavu to auto bylo, ale já bych ten předek nechal víc původní, trošku chromu kolem masky a tak. Naprat na takový auto nasávače o 40 let mladšího designu mi příjde divný
  • GeriX
    To máš pravdu, ten nárazník trošku prehnali, ale pekne prerobili dvere a interiér.
  • Belma LE
    Tatra vypadá dobře, ale nejlepší je fakt motor a interier, jinak ten přední "nárazník" , denní svícení atd.. to je prostě hnus :(
  • _ACE_
    Ten motor je krása,pár drátů,žádná řídící jednotka,vaha a další zbytečný věci.
    klasické moduly od HELLA... na coupe pasují, ale stojí ranec...
  • K0K1N 20VT
    nevíte někdo kde koupil ty světla na tu tatru a jestli by šli na coupe?
  • GeriX
    No, tak také som ešte nevidel! :P

http://www.tuning.sk/dokument-tatra-603-v8-coupe-t uning-veteran-majo-vase-upravene-auta-2010
  • Honza
    dnes jsmezačal hledat ve sklepě zimáky, že je trochu připravím...

při letmým pohledu jevily máreácký hliníkáče známky notnýho potřebení a používání na rozsolenejch silnicích.. tak jsme si vzal vrtačku s ocelákem, šmrgl a nevzhledný puchejře odrbal..

pak jsme si udělal krátkej vejlet a dojel sme si pro černou metalízu:)

málokdo má zimní disky fouklý černou metlou:)
  • Feki
    Pajo to si nepamatuju..:(
  • DooM 20VTLE
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/214864-prv ni-muz-s-robotickou-rukou-zemrel-na-nasledky-auton ehody.html

husty
  • Coupe73
    Už stahuju a jak se jmenoval ten první díl s coupečkem?
  • Feki
    Safra nikdo jste tu nekoukali vcera na Kobru??? :) Psala mi zena do prace ze je to zajimavy ze dva dny po sobe byly v Kobre Coupecka,ve stredu zluty-ten dil tu nekdo prezentoval uz,a vcera tmavy..:)
    ...nevim kde kouknout on-line ale tady jsem si ten dil stahnul- jmenuje se ,,rodinny gang´´..;)
    http://kobraa11.blog.cz/1004/kobra11-6-rada-ke-sta zeni
  • Ice-Man
    nocarret no tak jestli se může zubařit hokejkou a pukem tak to beru už jsem pár zubů vyrazil:)))
  • nocarret
    gratuluju, kdybys byl náhodou zubař tak ti u nás ve městě dáme byt a vybavíme ordinaci :-)
  • Belma LE
    Přeju hodně štěstí v nové práci. Neděláte náhodou do počasí? Bych potřeboval už jaro.
  • miky20VT
    prepacte, ze zmenim temu trosku, ale ide to k tematu...
    dnes davam v starej preci vypoved, ponevac ma neskutocne seru a nova pracovna ponuka mi prisla neskutocne vhod... robia sice niake obstrukcie, ale snad mi to podpisu... do riti s nimi:-D
    mozno aj niekto pozna moju new firmu je to voith industrial services... amerikanci)).. snad ma neposlu na pobocku do Kolumbie:-D
  • Elkar
    Aljaška: taky začínám z toho mít podzimní depresi :/
  • nocarret
    konečně rozumnej názor :-) chce to uvažovat kapku pozitivně a být nad věcí ...hůůůůůsááááá
  • Aljaška
    amadeus máš pravdu. Vykašlat se na blbce. Chjo, bude zima bude mráz a půl roku bez coupé :-(
  • amadeus69
    Já bych to nebral tak tragicky. Je třeba se podívat kolik má klub členů, je jasný že se mezi nima musí najít pár idiotů, kteří pak ostatním jen statečně kur*í náladu.

Já tu nemalou část znám osobně a s každým se rád uvidím a pokecám. Vykašlal bych se na nějaké mudrování "jak bylo a jak je teď" a soustředil se na to aby naše coupéčka nedělala ostatním ostudu :)
  • miky20VT
    mne sa tu pacilo v dobre napr ked tu bol ten s tym tt co marcela vyzyval na sprinty, ked uz neviem koho tu chceli vozit v kufri a8:-D ale bo uz ten spominany ventilator v sani lpg coupe))
    ale teraz vazne... fcc speje tam kam bravoklub... mna dostali napr niektory clenovia ked v mojeauto.cz hlasovali za ostatne coupe malymi bodmi aj napriek tomu ze od ostatnych coupeckarov mali 10b) proste hruza... ked to tak clovek vsetko cita tak nema chut ist na klubovy zraz alebo sa z niekym stretnut.. pamatate si ako sme sa stretli u bobiho v kutoch a boli sa najest v tom pajzli s motorkarmi? alebo ked Ilona cakal v Trencine na zraze na slunicko aby vynikli trblietka) vtedy to este stalo zato!!!
  • Aljaška
    nevím, proč maj někteří lidi potřebu navážet se jen tak do ostatních. A takovej slušnej to býval klub:-) když tu teda nevypisovala stará od Jamese Bonda:-)
  • Elkar
    já bych z toho brečel, na tohle téma seru
  • Aljaška
    a budem brečet nebo oslavovat?? bych byla pro druhou možnost:-)
  • nocarret
    na vlastní žádost byl Ferry odejit
  • Aljaška
    jako já beru, že se někomu mé auto nelíbí, to je v pořádku, ale nenechám se nepravdivě z něčeho nařknout a pomlouvat od člověka, kterej o mě ví hovno a má v profilu že ani coupé nemá.
  • Missicka
    Aljaška: Dobře ty! :o) Aspoň nějaká ženská se tu nedá! ;o)
  • Aljaška
    Ferry evidentně tu narážíš na mě:-) Tak za prvé v bílé perleti s černou střechou mám 3 roky, Na německý stránky nelezu,a když tak na mobile a tam jsem takový coupé neviděla:-) Fotku jsem viděla, poslala mě ji kamarádka-až jsem měla po celolaku, ovšem vnitřek auta jsem neviděla:-) a za další- z benzinky na autě nic nemám, máš mezery ve vzdělání:-) neb Swarovski se na benzince neprodává. A ta malůvka je podle mého tetování na zádech, takže to taky není okopčeno. Ještě něco máš chytrolíne na srdci??
  • Aladin
    to je opravdu tady hrůza,stačí mít jednu připomínku a hned se tu někdo plaší,opravdu vemena...
  • Feki
    skada ze zijeme ve svobodny zemi kde ma kazdej narok mit svuj nazor a cpat ho ostatnim...Ja se radsi vzdavam toho prava na vlastni nazor uz..:)
  • Ice-Man
    Kamil no přece to vínové co pomalu přechází z lesku do matu..
    mimochodem dneska jsem honzíka potkal v hulíně
  • Kamil
    No vida jak se umite rozjet uz jsem si rikal, ze tu je nuda:)
    Ktery ze je to nejhezci coupe? Nejak jsem to nepostrehl, moc casto tu nejsem a zajimalo by me to.
  • nocarret
    Gooda už řešit nebudeme, na svou výslovnou žádost opustil náš klubík nebo spíš teda partu drbalů.

K tomu co kam jde se vyjadřovat nebudu, nemá to totiž význam. Někdy si připadám spíš mezi bandou nevděčnejch vší než mezi kamarádama, ať si každej přebere sám kam patří.
  • manny
    hm, jakožto zdánlivě neaktivní uživatel - když něco potřebuju, tak si to najdu ve starších tématech - musím říct, že JP má úplně pravdu, co jsem si tak všiml, tak Good si s oblibou dělá arogantní legraci ze spousty témat, ale běda, jakmile se někdo projeví jinak než k věci v jeho tématu, myslím, že je dost pokrytecký...
    a jak, i když jinak, říká JP; co jste vy, byli jsme i my, co jsme my, budete i vy
    však by měl Good popátrat v paměti, taky se ptal na nejrůznější věci...
  • JP
    Že jde tohle fórum do prdele, to se tady píše tak dlouho, jak dlouho já ho pamatuju, tzn. někdy od roku 2004. Takže buď už musí bejt v prdeli tak hluboko, že prolezlo žaludkem a jícnem zpátky na vzduch, nebo jsou to jenom stesky ve stylu "ta dnešní generace je strašná, to za nás nebejvalo". Víceméně se tady řeší od začátku pořád to samý na tý samý úrovni. Kdo hledá akademický debaty o kinematický viskozitě oleje, ten je tady nenašel ani před 5 lety, ani dneska. Je to prostě převážně fórum uživatelů(!) jednoho auta a vždycky to tak bylo. Od toho se odvíjí zbytek.

Nejhůř co do úrovně na tom tohle fórum bylo ve chvíli, kdy si jeden nejmenovanej člen namontoval PC větrák do sání a lebedil si jak mu to líp táhne na volnoběh, případně když tu jinej člen natíral Coupé primalexem a druhej den mu to opršelo. Hůř už bejt objektivně nemůže.
  • Belma LE
    fotbal je kravina o ničem
  • Ice-Man
    no sparta přece:))))))))
  • JP
    Gooddeath: Aha, takže ty seš vlastně nepochopenej vizionář, jednookej král mezi slepými nízkointeligenčními idioty, kterým se snažíš otevřít oči přestože o to vůbec nikdo z nich nestojí a posílaj tě pravidelně do prdele? A teď když sis koupil o něco dražší starou německou popelnici, znamená to, že je tvoje IQ oproti běžnému majiteli Coupé vyšší v řádu jednotek, nebo desítek bodů?

Jinak díky, že jsi jako vždy svým hodnotným příspěvkem "z www" oživil diskuzi o skutečných problémech a ne o nějakém přízemním handrkování na úrovni dvou idiotů z ústavu o tom, jestli je lepší Sparta, nebo Slavie.
  • Brano20VT
    mne osobne sa alfa lubi , len by som bol opatrný na výber motora u 147 1,6ts kluky radi lietaju von lebo su strašne háklivé na zachádzanie za studena , čo sa týka Brery tak majitel bude prekvapený 2krát za 1. ked sa pozre do techničáku a zistí že výrobca motoru je GM "opel" a za 2. ked sa mu ten motor začne sypat . Ked Alfu tak jedine so 6válcom čo sa dával do GTV a GTA , alebo JTD + nové motory , nič z éry ked koncern Fiat spolupracoval GM . Mám to od človeka čo je Alfista a Alfi spravuje ...
  • Belma LE
    Gooddeath: Já tím nemyslel tebe, pokud by tě to třeba napadlo. Myslím tim lidi, co to říkají a myslí to opravdu vážně. Je jich celkem nemálo a něco jim vysvětlovat je naprosto zbytečný. Hold předsudky jsou svině a jakmile se dozví co mám za auta, tak už po mě jdou..
  • Aljaška
    :-) ale já to o Alfě taky slyšela:-) Ale tak máme už jen doma dvě:-) jezděj:-) Je to dobrýý:-)snad brzy vyměním lancii taky za Alfu. Ať žijí Italský mrdky, já je milujuuuu:-)
  • Belma LE
    Gooddeath: Když si Alfu koupí kretén, co se o ní neumí starat, nerespektuje její potřeby a zachází s ní jako s německým traktorem, tak se tý poruchovosti nedivím a všechny tyhle Alfičky lituju, že si je koupil takovej blb :(
  • _ACE_
    Našel jsem inzerát na Coupe za supr cenu: CENA: 25000kč při rychlém jednání sleva 20000kč spěchá.
    http://tuning.sbazar.cz/fiat-coupe-bor-u-tachova-o 4699098.html
  • JohnDi 1.8 16V
    Kua Gooddeath totok kdyby jsi řeknul v naší family u přiležitosti nějaké oslavy kde by bylo tak cca 30příbuzných tak neodejdeš po svejch :-)))) Ja -Fiat uno,coupe,tata -lancia kappa,alfa 166,mama fiat punto,strejc - fiat croma,alfa 147,teta - fiat palio atd.atd.

Se nedivim ,že tu karu nemáš ještě prodanou stakovím přistupem ji ni neprodaš .-)

Ps:Taky nechodim na BMWclub a neříkam jim tam že jsou němečtí vepři(nic proti tobě a ani značce BMW nemem!!!)
  • JP
    Gooddeath: No to je tak úžasně vtipný, skoro mi z toho praskla bránice. Musim se jít teda podivat, co se mi na GTV "zase" vysypalo a jít vysvětlit lidem ze servisu kterej mam 50m od domku že jsou parta géniů, když uměli všechny (spotřební) závady za poslední 3 roky opravit bez keců do druhýho dne za normální cenu. Já nějak nechápu proč sem ještě lezeš, když jsou ty Italský auta takový šroty, klub je vo hovně a podle toho co píšeš tě tady každej druhej člověk sere. Chováš se tu už delší dobu jak naprostej debil.
  • Elkar
    Coupé: taky jsem měl. 84 km/h v obci. od tý doby se jen rychle rozjíždím.
  • Simarik
    mě sbírali každej rok cca měsíc před přičtením, aktuálně mám 9 a čekám na příští jaro :D jezdim tak že se za mnou tvořej kolony a policajti ať mi pr.el políběj ! nejvíc mě žerou měšťáci !!!
    já dneska potkal krajskou dopravku... 2.500,- a 3 body... toť vše za "lehké" překročení rychlosti mimo obec... na rok jsem v podmínce, nesmějí mě znova chytit.
    takže prostě super.

jinak moje bilance: 5 bodů v tahu, 7 mi jich zbývá :-D SYKY, už brzy na tom budu jak ty :-DDD
  • K0K1N 20VT
    je to vtipný ale není to moc povedená fotomontáž
  • Kubajz20VT
    Jj Lambo postavený na podvozku Hummer H3..:D
  • Feki
    prijde mi moc velky to lambo..Vubec se mi to takle nelibi,prijde mi to jak nejaka obri replika..:)
  • HARIBO
    Nebo ma 20VT pod kapotou a na zadnich sedackach :)

Ted jsem si splhnul :)
  • Kamil
    :) Ta skodovka je ve skutecnosti cca o 40cm vyssi jak to lambo..
  • Koty
    vtipná fotomontáž
  • Feki
    Ja bych rekl ze ta sade nekoho predjizdi a mezitim ji jeste stihne zprava predjet lambo..:D
  • HARIBO
    Hehe, podle me ta 120ka bude odbocovat do pole. Neni mozny aby predjizdela Lambo :)
  • Belma LE
    ajo :-D
    BELMA: nepoznáš BARCHETTU? :-D
  • Belma LE
    DANNY: Coupe vs. Alfa 146 - parkování po italsku
  • DANNY
    ...
  • DANNY
    ...
  • Innocento
    Já jí tam taky mám :-)
  • Simarik
    ale nic tím nezkazím, lil sem to i do 1,8my :D
  • Innocento
    A přesně to tam bejt nemá :-)
  • Simarik
    stačí lejt to co tam má bejt a nemusim řešit alternativy, koupeno opět 6 litrů Selenia Racing a na jaro ho tam lupnu :-)
  • Innocento
    Rozdmýcháváte tady ohnivou debatu, pánové :-)
  • _ACE_
    Asi tak
  • Ice-Man
    _ACE_ no snad to pomůže takovým co musí mít za každou cenu olej 60 a přitom jezdí 20km do práce a zpět normálním tempem
  • Fugasik
    :o)
  • _ACE_
    Něco o olejích,možná to někomu pomůže: http://www.autoweb.cz/jak-vybrat-a-neprebrat-motor ovy-olej/
  • Fugasik
    Tady hážu video 1.8 po go :o) (mobilem)
    http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=168243209857037
  • Feki
    Koukal jsem..Libilo se mi jak tahne ten Elis..:) The supercharger is awesome..:)
  • Brano20VT
    ono tých videi je tam viac , videos ..
  • Feki
    Nj Skyline GTR34...:) muj oblibenec..
  • Brano20VT
    http://www.gtchannel.com/videoChannel/best-motorin g/american-touge-3-touge-battles-best-motoring-int ernational-2-of-3
  • Brano20VT
    http://www.kverulant.org/pumpari.html
  • Belma LE
    Gooddeath: Tak ten je dobře povodil :D
  • Pietro-Scuderia Italia
    Miki Biasion a Beppe volta taky...
  • Brano20VT
    Váńa , Rossi a Loeb su proste fenomén
  • nocarret
    tak to je mazec :-)
  • Britka
    branodvadcatvété : :o) :o) to víííš...doba je krutá,takhle jsem měla tři výplaty :-)
  • Brano20VT
    Britka Ty si sa nám pekne vyfarbila :-) ... http://www.novinky.cz/koktejl/213660-britka-vedla- pet-let-tri-manzelstvi-jeji-muzi-nic-netusili.html
  • Britka
    :o))
  • Brano20VT
    dnes v brne gallardo spyder v čiernej matnej farbe moooc pekné
  • Coupe73
    To je jeho brácha nebo strejda a Good šel koupit vůničku do autí :-D
  • Kubajz20VT
    jo to nevim...:D tak to třeba jen někomu půjčil..:D
  • Britka
    Kubajz20VT : ty jo good už je šedivej, starej, vousatej..?? :o)
  • Kubajz20VT
    alespoň* :D
  • Kubajz20VT
    doufám že si alespoš s Goodem pokecala..:D
  • Britka
    :-D :-D :-D dnes u billy... :-D
  • Coupe73
    Já dnes uvažuji zda koupit, či nekoupit...
  • Coupe73
    Braňo tak to napiš, až to bude dnes :-D
  • Brano20VT
    dnes nič ale cez víkend vyjedu , bude pekné počasie :-)
  • K0K1N 20VT
    Tak jsem dneska v jedné ulici rozhoukal u jednoho auta alarm když jsem projížděl kolem,jak jeremy clarkson v top gearu se ZR 1 :)
  • K0K1N 20VT
    Já řídil nové rs sice né 500 ale moc to nejelo,o proti coupé to má o 85 koní a nějak ten krouťák na víc a zas takovej rozdíl to teda nebyl ale do zatáček dobrý,zvuk taky moc pěknej a design se mi líbí taky moc.
  • K0K1N 20VT
    Já řídil nové rs sice né 500 ale moc to nejelo,do zatáček dobrý,zvuk taky moc pěknej a design se mi líbí taky moc.
  • Innocento
    Dnes jsem viděl poprvé naživo Focus RS 500. Obešel jsem si ho a za mě je to teda pěknej hnůj velebnosti :-) Třeba je to na silnici použitelnější.
  • Innocento
    Aha. Já jsem se nejdřív osypal, protože jsem rychle přečetl "dnes sem se svezl naposledy v Coupe :-(", tak si říkám, že by držková? A pak jsem si ještě jednou přečetl to "letos". No a čekal jsem, co z toho nakonec vyleze :-)
  • Simarik
    zajímá mě cenofka, jesi mám dát 1500 za lak nebo jesi to spíchnu jinejma dveřma :-)
  • Scoupe
    dvere mam.:) myslim ze jsou i top stav
  • Simarik
    Inno: nestalo se nic, jen se bude opravovat a potřeboval sem vyjet benzín a do týdne odvážim SPZky do depozita :-)

PS: budu potřebovat pravý dveře novější verze bez zrcátka a tepecu, jen bych tam chtěl nechat okýnko s motorkem. pouze barva RED 168 20VT. za tipy díky :-)
  • Feki
    Jj z repraku je to naprd,navíc to bude jen jednotonovej odfuk si myslím takže až postis nohu z 3000ot nebo z 6000ot tak odfuk to udělá stejnej a navíc o5 za příznivou cenu..:DD
    Počkám si jak to vymysli tipek z myho videa,to se mi líbí nejvíc zatím..;)
  • jarik22
    schema: http://saber-edv.co.uk/pdf/instructions.pdf
  • Fugasik
    aha....repráky....lol
  • Fugasik
    jarik22:Jak to funguje když je to na atmosféry?
  • Innocento
    Co se stalo?
  • Simarik
    dnes sem se svezl letos naposledy v Coupe :-(
  • Lenoš20VTLE
    tak doufám že budete mít čistou dráhu
  • Lenoš20VTLE
    tak kuci vyrobil jsem vám něco na okruh do Brna
  • jarik22
    Toto je lepsi,jen vzhled je vtipnej :) http://saber-edv.co.uk/
  • Feki
    videl jsem...tohle se mi ale libilo vic..Chlap moc nekomunikuje,prej je vyroba levna a jednoducha a myslim ze efekt docela dobrej..;) Jen kdyby komunikoval..

• kajo
    to skôr saber-edv..
  • Kubajz20VT
    dokonce i na kolo..:D
  • EDDY®
    BLOW-OFF na astmatika(nic neni nemozne):D

• kisik
    Borec to má docela v rukách :-)
  • Coupe73
    tak to je mazec
  • DANNY
    videly jste tohle ?
    http://www.stream.cz/video/520244-kamion-prodriftu je-kruhovy-objezd
  • Honza
    Orap - chválím! svýho času jsme na něj měl též spadeno, přes jendoho člověka co tahá auta a dělá lančie poblíž Dobříše
  • Pietro-Scuderia Italia
    Podvozek orap..made in italy
  • Alex
    Mám dotaz komu v brně na hlavním nádraží stojí modré coupe?Je v celkem zajímavém stavu.Nevíte o něm něco?Už tam stojí min.3 týdny
  • Feki
    Pietro co jsi dával za podvozek?
  • Pietro-Scuderia Italia
    Dnes jsem montoval novy sportovni podvozek a snizeni pruziny minus 40 a ted mam pocit ze ridim uplne jine auto.krasne to sedi,mam radost.ted by bylo dobry aby v cesku udelali vsude novy hladky asfalt...
  • Belma LE
    Tak ta Kobra 11 je docela výsměch. Nalepit víčko od nádrže na druhou stranu aby byl lepší záběr :-D Nemám rád němce..
  • Suvis 1.8 16V
    Dnes mi sviňa nechtěl naskočit, zůstalo svítit vstřikování, ale startér točil, na podruhé se to chytlo. začínám se bát, abych z toho zas neměl 1.8 0V :-)
  • Feki
    Ja mam na nove teda kriminalku????? :O
  • Kubajz20VT
    jojo maj to nějaký divný..:D
  • nocarret
    no hlavně most popular .-)
  • Brano20VT
    http://shows.autospies.com/gallery/SEMA-Auto-Show- 137/page3/
  • Luis
    zdarec lidi, jak se tu máte?
  • Ice-Man
    proč mne to nepřekvapuje
  • K0K1N 20VT
    jak zabezpečit nového suberba :) před policejním prezídiem :)
  • nocarret
    ACE tak to je pecka .-))
  • Innocento
    _ACE_ : To je jediná "tuba", kterou bych do kufru instaloval :-)
  • kisik
    Snad bude slušet .
  • _ACE_
    Kdo říká že Coupe je nepraktický auto?
  • Suvis 1.8 16V
    Coupe20VT PLUS :-D: lanovody jsou ta, nové asi dva měsíce... :-)
    já myslel lanovody na ručku :-D
  • Suvis 1.8 16V
    Správně, vyměnil jsem vzpěry! Uhodl jsi to přesto, že jsem ti nevyprávěl pohádku o potkaném motoru :-D
  • EDDY®
    Suvis 1.8 16V:
    Rekl bych vzpery, ale kdyz mas i tu aretacni, tak drzi i nefunkcni :)
  • Suvis 1.8 16V
    A kdo pozná co je dnes nového? Napovím: nikdo nestojí u auta za jistým účelem a přesto... Jinak nové ramena, teď je z něj větší bouchač ;-)
  • Suvis 1.8 16V
    No když už jsou tu ty zvuky, tak taky přidám zase něco jiného- 1.8 16v bez katu v sérii

http://suvis754.rajce.idnes.cz/Videa/#Coupe_vyfuck.jpg

kopírujte celý odkaz...
  • Kubajz20VT
    to si piš že jo!!! fakt paráda!!
  • Feki
    diky moc...doufam ze to za ty litry potu a hodiny u auta stalo..:)
  • Coupe73
    Feki, máš to nádhernééé!!!
  • Feki
    jeste introsek..;)
  • Feki
    3
  • Feki
    2
  • Feki
    Vcera jsme byli fotit mazlinu s kamosem fotografem...docela dobry myslim..;)
  • Bekr
    když už je tu 20Vt tak já dám mýho 2.0 16v sound :D

• K0K1N 20VT
    tak jsem dneska odpanil vejfuckt a na můj vkus to řve až moc a při 90 km/h docela třeští hlava :) kat dám zpátky ale na vyškov to ještě nechám :)

• Bekr
    jen tak pro prdel :D

• K0K1N 20VT
    Simarik: díky, kdyžtak se ozvu.
  • Syky
    no ted uz by jsi to udelal za dve hodky,ale vzdycky to trva dele kdyz nad tim premyslis a resis co a jak....no ja ted resim jiny projekt ve chvilkach volnych,takze toto na me pocka jeste...ostatne jako cele svetelne efekty auta...mam jen podsviceni a zatim staci....

kazdopadne jak to mas udelane davam palec nahoru...
  • Feki
    Syky díky.Je to dost m*dacka,chtěl jsem to napojit na zadní svetylko v interiéru,kuli tomu aby kdyz odemknu,aby se to rozsvitilo,myslel jsem ze povedu kabel dopředu ale přišel jsem na to ze rozumnější je kabel navyst do kufru a tam pak dodatečně přivyst kabely od diod z obou dveří,kde je nakonec spojim..Takže rozkuchano pul auta kuli tomu..:) A vypnout se to da kdykoli kdyz vypnes zadní svetylko v interiéru..
    Btw kdyz si člověk pohne,je to prace na 4hodky..Já to dělal 2 dny..:D
  • Syky
    Feki> je to hezky....videl jsem to kdisu davno na netu a od te doby to delam...ale znate to...kovarova kobyla chodi bosa,takze neni cas...ale je to pekny,treba se nekdy odhodlam
  • Simarik
    KOKIN: když budeš mít cestu tak bych tenhle sloupek měl mít jeden volnej na zničení doma
  • K0K1N 20VT
    Moje dnešní radost ale jak to mám přidělané s toho moc radost nemám aby to bylo hezky musel bych někde sehnat druhé čalounění sloupku které bych mohl zničit ale zatim to takhle stačí.
  • Coupe73
    zajimavý projekt, hezký
  • Feki
    Jsou bily-je vidět ze mas vkus..;) modry bych nedával..
    Jinak díky..;)
  • Elkar
    zajímavá fičura, chválím. jinak není to moc dobře vidět, ale pokud jsou modrý tak bych vyměnil za bílí spíš.
  • Feki
    3..
  • Feki
    2..
  • Feki
    Dnes jsem si dohral..:) Libilo se mi to co dela Audi,rozhodl jsem se ze to udelam a vysledek se mi docela libi-pro inspiraci..
  • Elkar
    týjo wali jde do sebe :D
  • Belma LE
    To jo, v těhle kolech fakt. Ale každopádně nápad dobrej, i výběr pozadí na spodní fotce a místa pro invalidy :-D :-D
  • Ice-Man
    no pokud je to nejak možné tak bych tam dal hlavně větší kotouče tohle vypadá trochu zvláštně
  • Belma LE
    Ravic inesperto .. zajímavé :) Ale takhle bych řekl, že lepší by to bylo do špičky..
  • Ravic inesperto
    ...
  • Ravic inesperto
    udělal jsem drobné vylepšení/trikolora/...ted to jede mnohem lépe...to je jasný:-)
  • Džanek
    viz performance test: zajimave srovnani, hlavne kdyz se vezmou v potaz dosazene casy vs. cena porizeni/uprav. Navic to BMW vypada uz jako zavodak zatimco Coupe porad celkem civilne:)
  • Simarik
    Goode to bude dotaz od zkušenýho servisáka, s tím bych si nezahrával :D :D :D ty lidi sou fakt dementní... KN je nálepka přes auto že jo...
  • HARIBO
    Me zase vcera skocila zenska pod kola. Kdybych necumel na cestu tak mohla byt na kapote :( Nechapu jak mohla prehlidnout zlutou barvu. Meli jste videt jeji reakce,..ted mi dekuje.
  • Honza
    http://www.tuning-magazine.cz/performance-test/082 010/
  • Honza
    http://www.tuning-magazine.cz/index.php?eID=tx_naw securedl&u=0&file=typo3temp/pics/8097ca7d7 a.jpg&t=1283767885&hash=37131d045e0eeb5e68 0a9acd5b74f3dd

přímo ze stránek TM
  • Feki
    Haribo: videl jsem..:) tuning magazine..;)
  • Koty
    Haribo: můžeš mi to poslat na mejl, díkes
  • Honza
    Včera jsme byl na hasičský soutěži... přijel kámoš a byl rád že žiju...

mladík 24let ve fiatu... RIP...

říkal si že to přesně sedělo na mě...

bohužel při cestě domu mi během poslendích 2km umřelo tipo:(
  • HARIBO
    kuk
  • nocarret
    nene Stilo...RIP

http://www.policie.cz/clanek/vazna-dopravni-nehoda -304321.aspx
  • Hroch 1,8
    snad ne nikdo s Coupe http://www.novinky.cz/krimi/210518-mladik-ve-fiatu -nezvladnul-zatacku-po-narazu-do-zdi-zemrel.html :-(
  • Elkar
    neee bude babí léto... v neděli vyleštit a pak čekat na pěknej den.
  • Jelo
    ne,jen světlo :))
  • Pietro-Scuderia Italia
    Koupil jsi bavo?
    počasí je mi šumák... jezdim nonstop :-D akorát musim na zimu sehnat ještě 2 PLUSKOVÝ DISKY...
  • nocarret
    jestli chceš mám člověka kterej to OPRAVDU dobře a rychle dá do kupy, je to v Mostě
  • amadeus69
    Na to víčko to chce trošku síly, pokud nejde dobře povolit tak tam dlouho nikdo nic nedolejval a neměnil ;)

Jinak co říkáte na to počasí? Doufám že bude ještě pár dní pěkně nerad bych už teď zazimovával :(
  • JP
    Na brzdovku jsem myslel jako první, ale nepovedlo se mi otevřít víčko:D. Budu na to zejtra muset kouknout. Kromě toho mi taky někde docela dost teče servoolej (loužička v garáži). Dojezdim to do konce září a koncem zimy to hodim do servisu, těch věcí co tam je potřeba opravit nebo doopravit je docela dost. Jenom po mejch zkušenostech vůbec netušim do jakýho:D
  • Luxor
    2 JP: dolejt brzdovku? :-)
  • Simarik
    to může znamenat že pomocnej spojkovej válec jde do kopru :-)
  • JP
    DNES jsem podle účtenek spočítal spotřebu za posledních 800km protože mi přišlo že jezdim nějak moc zadarmo a vyšlo mi k mýmu překvapení něco pod 10l. Asi stárnu:D. Horší bylo, že když jsem poprvé v garáži sešlápnul spojku, byl pedál úplně dole a začal fungovat až když jsem ho nohou zvednul. Pak už zbytek dne bez problémů - co to má znamenat? Je to předvoj problémů se spojkou?
  • Kubajz20VT
    dnes ja na inzerci Sauto auto dne fiat coupe..:)
  • Scoupe
    dnes probehl po mesici prvni start a uz mam najeto cca 150km :)

• Andel_Jirka
    :)) On se tím nehodlá už zabývat, tak to mě dostalo. No jo, taková prkotina, auto jen nenastaruje, kdo by to při prodeji řešil :D. Ale hlavně že to má plechový koberečky :). Boha jeho, kam to ten svět spěje :)).
  • Jelo
    Nedpjedeš - protože ho ani nenastartuješ.
  • Turok
    Fugasik s tím beztak ani nedojedeš domů :D
  • Fugasik
    hmmmmm http://autobazar.hyperinzerce.cz/fiat/inzerat/3440 011-sportak-fiat-coupe-krasavec-levne-nova-stk-top -cena--nabidka/
  • Feki
    Dnes jdeme,jsem zvedav...!;)
  • Syky
    ja to videl minuly tyden a brutalita!!!!
  • Suvis 1.8 16V
    jo, taky jsem viděl Kájinka před pár dny a dost mě to překvapilo, čekal jsem, že to bude kktina...
  • Coupe73
    Akorát jsem se vrátil z kina. Byl jsem na Kájinkovi. Docela masakr ten film. Viděl někdo?
  • Fugasik
    So poseru :(....ani ne 2 týdny co sem měnil chladič a cívku a teď zas cívka :((zas se to celé klepe,jak traktor)
  • Fugasik
    Záslepka super stála 20kč + 6kč teflon....a vypadá to i hezky
  • Fugasik
    Jo ta díra mě sakra překvapila....myslel sem že tam půjde ze 120ci...ale je moc dlouhý.Tak zkusím dát mosaznou záslepku co se používá na vodu...(vrakáč nikde poblíž není)
  • LUKE 1.8 H8C
    to Fugasik : Ten chladic (Denso) mám taky, akorát musíš něčím zacpat tu díru na čitlo teploty. Já zajel na vrakáč a koupil starší čidlo na fabii. Má to stejný zavit a za 30Kč. Ta univerzální plastová záslepka stojí neuvěřitelných 450 Kč.
  • Suvis 1.8 16V
    Hokejka: ne, bylo krásně červené.
  • Elkar
    to je extra topení? :D
  • Fugasik
    Něco málo,před go
  • Hokejka
    Suvis: nebylo náhodou černé?
  • Suvis 1.8 16V
    To vypadá, že mi kluci nevěříte... Já jsem si to před tím,než jsem to sem napsal ověřil pomocí fotek, abych si byl jistý. Ale věřte si čemu chcete... :-)
  • Ice-Man
    tady u zlina ted vidam docela casto f430 spider šedá metla červený int.
  • Innocento
    Prachy přece kazí člověka! ......kurňa, já bych chtěl bejt hrozně zkaženej! :-)
  • Belma LE
    Já chci bejt bohatej rozmazlenej miliardářkej parchant co si křikne na tátu ať mu jednu Italii (pro začátek stačí pouze to Ferrari) koupí a taťka mu pro něj hned dojede.. Tohle je totiž nefér.
  • Feki
    Lol jako doprdele to je husty,tak by jsme ho chtěli potkat na silnici!!!!;)
  • Suvis 1.8 16V
    ?
  • Elkar
    LOL
  • Suvis 1.8 16V
    Včera po cestě do práce jsem v Napajedlích!!! potkal Ferrari Italia, mazec autíčko :-)
  • Elkar
    Feki: nooo kdybys měl turbínu tak bys ho i potrápil určo ;)
  • Dr.Ravic
    jj, v mém žebříčku nej zvuků aut je taky na prvním místě modena, na druhým je zvuk coupé Mr.Whitea s bublinou kdyz otevre klapku...
    furt me s tím sere jak mu to zní...
    a ted uz i s tím jak mu to brzdí:-)))
  • Belma LE
    Feki, někdy bych se v tom chtěl povozit, aspoň na okruhu, to musí bejt dobrej adrenalin i jako spolujezdec... Jinak mi stačilo když jsem na jednom dálničním tunelu potkal Ferrko, jen tak pozvolna mě předjel, tunelem se rozlíhalo to dunění. Uplně mi naskočila husina. Na konci tunelu podřadil, Ferrko změnilo zvuk na větší otáčky a frounk a letěl pryč. Neuvěřitelná kára. Taky to byla myslim Modena
  • Feki
    Vcera menší honička s Ferrari 360 Modena nadherna klasická červená na ceste z prace.Nechtěl jsem se nechat ale to auto proste jede jak urvaný ze řetězu..:) Navíc nikdy jsem nejel delší dobu za Ferrari ve vyšších otáčkách abych si všimnul jak famózní ma zvuk! MASAKR!!! NEJKRASNEJSI CO JSEM V ZIVOTE SLYŠEL..
  • Pietro-Scuderia Italia
    nejlevnejc vzjde na 1200kc vcetne posta.
  • Pietro-Scuderia Italia
    http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p390 7.m570.l1313&_nkw=k%26n+fiat+coupe&_sacat=See-All-Categories
  • nocarret
    Ice man no jasný že je takovej šutr jen tak nezmizí, my byli teda na severní straně ale na týhle pláži jsme se taky byli mrknout
  • K0K1N 20VT
    filtr stál 1732 kč i s poštou, kamenej je v Kladně myslim.
    http://www.sportovni-filtry.cz/
  • Ice-Man
    nocarret : vieste znám tam jsem byl poprvé u moře..
    je tam jeste ten velký bílý kámen na pláži?
  • Syky
    super diky
  • Pietro-Scuderia Italia
    k&n se koupi levne pres ebay.co.uk.ceny polovine.vecer poslu odkaz na prodejce.
  • Syky
    K0K1N 20VT: kupoval jsi pres net nebo v kamenem? hod kdyztak link prosimte....
  • Elkar
    taky mám, líbí se mi ten zvuk jak to saje vzduch když je fungl novej filtr...
  • K0K1N 20VT
    nová vložka K&N, řekl bych že to 2-3 kw možná přidalo a jde to lépe od nižších otáček, možná jen pocit ale co bych pro něj neudělal :)
  • nocarret
    nene já jezdím zásadně do IT tohle je Vieste, bylo to moc pěkný hlavně vejlet s Italem do národního parku, a jeho "finale dramatico" myslel jsem že se pos*** nevěděl jsem jestli držet dřív děti nebo sebe na tý střeše, ale dobře to dopadlo
  • Dr.Ravic
    teda Karlos ty jsi to coupé trochu přeladil:-)
    docela by me zajímala jedna věc, kolik lidí ti přispělo tady z fóra? nechci jmenovite ani me nezajíma kolik kdo dal, ale kolik Coupéčkářu drží pospolu a nebyli líní aspon tu dvacku poslat...
  • Ice-Man
    do chorvatska nevim to není 1600 ani do dubrovníku možná tak s oklikou přes plitvičky
  • Pietro-Scuderia Italia
    V bulharsko more neni tak modrej.Vypada na italie nebo hr.
  • Ice-Man
    to jsi byl kde až v bulharsku?? nebo nekam na opačnou stranu
  • nocarret
    jo a děkuju za příspěvky .-))
  • nocarret
    ...dneska jsem přijel z dovči 1600 km na zátah, ještě že máme nový sáně .-))
  • JohnDi 1.8 16V
    jj to musi ,ale přiště ne u mého stanu :-))))
  • Syky
    Missicka :D tak vzdycky musi neco byt :D
  • Missicka
    Syky: Tak ale jeli jsme celkem pomalu.. :oD Jsem zvědavá, co zas příště vymyslíte - minule "megafon" a lidovky + komentář. :oD :oD
  • Syky
    ja taky,zavrel a jeli jsem asi 5 km...bylo to prekvapko :D ale s mojimi skoro 2 metry nic skvleeho ;D
  • Coupe73
    Jasan, tam je místa i na sexuální hrátky :-D ....... ve dvou. :-D Kdo to zkusí? :-D
  • Kubajz20VT
    Tomu říkám kombík..:D
  • Syky
    ;)
  • Syky
    Gooddeath: :D
  • Elkar
    bude to stačit, myslíš?
  • LUKE 1.8 H8C
    Dnes jsem dal autu nové ploché stěrače, jak je vidět z obrázku :-D
    jenže při výměně lanovodů se skoro převodovky ani nedotkneš...
    ale jak myslíš... ještě rok řadit s meziplynem? ... nechtěl bych a při tom je to práce tak na cca 2 odpledne u mě doma před garáží... natož když by ti to měnil Mirek. ten to má sfouklý za 1 odpoledne i se zkušební jízdou v Mostě :-DDD

PS: až víš co by mě nejvíc deptalo? ta vidina, že to bude jen horší a horší... :-D
  • Dr.Ravic
    Ondro ty mě pokoušíš:-)
    ted to řadí docela v klidu a když náhodou tu trojku netrefim napoprvé, tak vypadám jako frajer co řadí z meziplynem:-)))
    ted vážně, už se mi do té převodovky nechce lézt, možná příští rok...
    ted jsem rád že auto funguje a seru na to... jen doladím to co mám rozdělaný a letos konec:-)
    Tak gratulace tome... teď ještě aby to začalo normálně řadit a byla by to libovka co... :-D
  • Feki
    Nestras..:) My jedeme první tejden v srpnu,vracíme se 10tyho,to se tak akorát minem ne?:)
    Mě zatím auto dovezlo všude kam jsem si vzpomel(musím zaklepat) tak snad ani ted se astmatik nerozhodne jinak..;)
  • _ACE_
    To Feki:bacha to auto je z jihu Chorvatsko je jen přes moře a je doma aby tam fakt nechtělo zustat.FÓR.Já tam jedu taky ale až v srpnu tak se tam třeba potkaj.
  • Dr.Ravic
    tak děti, mě to konečně jede jak má:-)))
    jsem z toho byl tak nadšenej, že jsem se přistihl že jsem si sám pro sebe zpíval při nákupu:-) chudáci lidi, musel na mě být hroznej pohled:-)
    takže díky díky moc Mr.Whiteovi za to, že přišel na to proč mám turbo šneka a Krosmenovi za nový díly a výbornej přístup k vzniklejm problémům...
    PS: a jsem z toho fakt nadšenej protože to jede jak KRÁÁÁÁVA...
    (sorry za ten citovej výlev, ale mám fakt radost a o 2 mm menší vzorek na gumách:-)
  • Feki
    Vy mate ty auta nějaký rozmazleny...:D
    To ja mu něco koupím jednou za čas a přijde mi ze je docela skromný..Ted aby neřeklo tak ho vezmu na 10dni do Chorvatska tak doufám ze tam nezvlčí,nezleniví nebo nedej bůh ze se mu nebude chtít domů..:)
    já dárky dávám pořád a kurva drahý... a stejně si to auto toho neumí vážit... a chce pořád víc a dražších... :-D
  • Belma LE
    Já jsem socka tak jsem Coupé jen umyl a dal mu na zrcátko voňavej "stromeček" s nakreslenou lebkou, aby každej viděl že jsem zlej :-D
  • Simarik
    moje coupe dostalo dárků už mraky a tak dostalo pouze kvalitní umytí a ještě dostane plnou nádrž :-)
  • _ACE_
    Tak moje Coupé dostalo letní dárek rozvody,oba drážkový řemeny,náplň klimy.Doufám že si to odpracuje.
  • Scoupe
    tak ja dnes vyndal z cernaka motor i s prevodovkou spojka uz neudrzela vykon a zacinala klouzat.. a jeste musim poresit par drobnosti tak sem to vytahnul cele..:)
  • MacGyver SK
    Jak šéf sa mi veľmi páči ten život moj mizerný:-)
  • MacGyver SK
    Takhle nejak vypadám teď...
  • Simarik
    Timo: je masakr jak to pořád hoří když to tak prolil !
  • K0K1N 20VT
    5 min. práce a co to neudělá :)
  • TheTimo
    JohnDi: super! Taky mám :o)

jinak 4.7. byla u nás akce :oD

• JohnDi 1.8 16V
    moje dnešni radost co mi došla z USA tedka jen kam to navrtat v bytě :-)))))) to bude dilema .-))))))))))
  • Elkar
    pred vyveskou maj stat lidi a cist si parte...
  • Elkar
    navíc tam je zákaz stání :) před hasičárnou
  • Coupe73
    :-Đ vždyť fotil mrdlinku
  • Elkar
    tak nefot kostel!
  • Elkar
    si křesťan?
  • Elkar
    hmmm vypadá to dobře
  • MacGyver SK
    Už mám robotu! Otvoril som bar. Pozívam každého knám kto je z okolia ale aj z diaľky. http://www.bladecafe.eu/
  • kisik
    šikovní chlapy , doporučuju . http://www.pavlicekmotordily.cz/
  • JohnDi 1.8 16V
    jjj amateři :-))))))
  • Suvis 1.8 16V
    Ted jsem viděl projíždět "spanilku" Golfů, no jestli jich tam bylo patnáct, víc ne... Byly tam i zahraniční auta. Asi mezinárodní sraz. Kam se na nás hrabou :-D Takovéto srazy míváme na zlínsku furt. :-D :-D :-D
  • K0K1N 20VT
    jediné dva kousky v Čechách :) teda aspoň doufám :)
  • Pietro-Scuderia Italia
    Camaro se mi taky libi.Koukam ze mame uplne stejni coupe.Taky mam ink black a sedive interier.
  • K0K1N 20VT
    Pietro-Scuderia Italia: jj přesně tam to stálo, vedle ještě bylo camaro, to taky ujde :) ale ten hotroad, to je nádhera, jsem to viděl jen na discovery jak to staví a je to fakt nádhera.
  • Dr.Ravic
    Kokin: tak to je fakt masakr...
    projel bych se
  • Pietro-Scuderia Italia
    ten hotroad jsem taky dnes videl,kousek od autojarov,jak tam prodavaj americky kary.auto fajtl si myslim se ze jmenuje.fakt bomba.
  • K0K1N 20VT
    dneska v prahe, to by se mi líbílo :)
  • Aljaška
    néé nešel, neb tam byl přikurtovanej vejfuck:-)
  • Aljaška
    fotek z této akce mám víc než z dovolené:-)
    http://aljaskailona.rajce.idnes.cz/odtah_oskar/
  • Aljaška
    už konečně jedem
  • Aljaška
    táák včera jsme nechali naložit oscara-dárce orgánů, ale to byl porod!! Prvně nemohl s tou velkou krávou vjet bránou-vše fakt natěsno a pak nešlo coupé naložit. Masakr!!!
  • Feki
    Marcine,to už tu bylo..
    ...každopádně je to jeden z NEJ článků co jsem si kdy o coupe přečetl!!!
    Moc se mi líbí!
  • marcin
    tak toto som o couphttp://auto.pravda.sk/fiat-coupe-bol-dokazom-genia lity-talianskych-konstrukterov-pre-/sk-amagazin.as p?c=A100326_093701_sk-amagazin_P39atku dnes nasiel:-)))
  • Aljaška
    KOukám 8C pana Losenického:-) JInak tam byla i 8C v kabriu. Mě se víc líbí s pevnou střechou. Na Giulietě se mě nelíbí předek:-( Jinak včera tam umřely dvě hostesky:-(
    18 a 21 roků.
    http://brno.idnes.cz/brno-clanek.asp?c=A100624_225 631_krimi_mad
  • Coupe73
    No Slováci fakt včera super. Přišel jsem z práce a koukal do půl třetí na záznam. A stálo to za to.
  • Dr.Ravic
    8c je nádhera, hezčí auto snad není...
    btw. pochopil jsem změnu nicku z Brana na mando chcaldorini správně, že jo???:-)

PS: kdo koukal včera na fotbal italie slovensko? tezkej mazec, jsem kua nevedel komu vic fandit...
  • Pietro-Scuderia Italia
    ok koupim.jinak alfa 8c mazec a maserati za tu alfou taky.
  • Brano20VT
    Pietro kup si nový Maxim , tam sa dozvieš podrobnosti :-)
  • Brano20VT
    foto 2
  • Brano20VT
    Fiat Group Days : velmi vydarená akcia jazdil som 3x Giulietta ,2x Mito , 1x 500 , 1x Delta , 1x Grande Punto , 1x Alfa 159 ti , + motokáry , najlepšia bola ta 159ka . Je radost jazdit na okruhu a neriešit desky , pneu a benzín :-) A raut bol tiež výborný . Vdaka mojmu výhradnému servisu Šafránek Třebíč . Foto najlepšieho špeku akcie , keby ste počuli ten zvuk ... chlpy mi stoja ešte teraz :-)
  • Aljaška
    jéé já si toho všimla teprve teď. Jsem tam včera byla a pak večer jezdila na okruhu s coupéčkem:-), mno jezdila-spíš se plazila:-)
  • TheTimo
    Chcaldo best! :o)))
  • Pietro-Scuderia Italia
    Kde jsi to vzal vubec ten nick brano?Zni nejak italsky ale nemuzu prjit co to vubec znamena krome mandolini kterej je nastroj :-)
  • nocarret
    jj mazec .-)))
  • Coupe73
    Hustý změna Braňo :-D A já koukal kdo to je, že ten nick neznám.
  • Feki
    Koukas na nick Karle? xD
    tyyyvoe to je mazec..:D
  • nocarret
    ty woe to musel bejt vostrej sraz letos .-)))
  • Brano20VT
    Na zajtra som pozvaný do Brna na okruh , bude tam Fiat Group Day . Som zaregistrovaný na dve jazdy s novou Gulietou a jednu jazdu s Mitom . Inak bude tam všetko so skupiny Fiat vrátane Ferrari . Potom učast prislubili Ducati , Yamaha , Selenia a mnoho dalších . Program po celý den ... :-) samozrejme večer dodám foto , video a podrobné hlásenie . Bude tam niekto s klubu ?
  • TheTimo
    Kokine mazec, ale chybí tam Tvoje ruce :o)))
  • K0K1N 20VT
    hrozný jak se furt práší :)
  • Simarik
    copak to není sedan ? :-O
  • Dr.Ravic
    jj, a pise to odborník. hned v prvnim slove me dostal. tridverove coupé:-)))
  • Coupe73
    Na Sauto je dnes v profilu auto dne Fiat Coupe :-)
  • Feki
    Goode tyve nasol sem nejaký video už..:) At si taky jednou poslechnem kloudný HKSo..:)
  • Lenoš20VTLE
    gůůde nebuď cíťa
  • ivan
    CHcel som aj ja ale chce to prihlasenie na face.A nakolko som jeho odporca tak nic:-(
  • Simarik
    http://www.facebook.com/pages/Relax-Meeting/269857 732280#!/photo.php?pid=30716869&o=all&op=1&view=all&subj=269857732280&aid=-1&id=1294366324&fbid=1309777266557

Hlasujte prosím na FB pro fiátky. Stačí kliknout na To se mi líbí. Děkujííí
  • Fugasik
    Tak dnes mám autofolie....cenovka 1700....značka SunTek
  • Feki
    Jj hned je to pestrejsi,predtim ani nebylo znat ze tam nejaky listy sou jak byly tmavy..
    Jinak ta kozenka bude,chce to ale chvilku casu jeste..
  • Fugasik
    paráda ale chce to 100% i ty koženky:o)
  • Dr.Ravic
    dobrý, hned to ten interier ozivilo, co?
  • Feki
    To si pis ze je..:D Je to na zkousku,chtel jsem videt jak to bude vypadat..
  • Simarik
    doufám že ten pruh na volantu není izolepou :D jinak samo pěknýýý
  • Feki
    2.
  • Feki
    Tak dnes prozatim konec.Nechtel jsem to sem davat ale coz,jen do me..:D
  • Ravic inesperto
    ...
  • Ravic inesperto
    pěkné...
  • Simarik
    Feki: Azevů je stále málo :-)
  • Feki
    Kamile ty a Jirka z Krumlova jsem myslel ze budete jediny snad na svete co si koupili tydle MAMka(je pravda ze jsem byl az treti..:) ) a za chvili to tu bude jak s Azevama..:D
  • Kamil
    GeriX: Vitej.

Kluci vubec me netesite, nejen ze musim resit turbo, rozvody, cepy, geometrii, lak.. ale ted i jiny kola..:)
  • Belma LE
    Fugasik: A já bych chtěl jejich mladé, taková godzilka se může občas hodit :-D

GeriX: Zdárek
  • Coupe73
    Pěkné a zachovalé autí, ať ti slouží a užívej radosti.
  • GeriX
    Ďiky!
    Áno sú to 16ky. Také aké más ty, len tvoje sú 17 ako pozerám fotky :)
  • Feki
    GeriX: to jsou 16'ky?Doufám ze jo jinak si na srazu spletem auta..:D
    Jinak at´ děla jen radost a když pozlobi,ať to peněženku zaboli co nejméně..;)
  • GeriX
    Nový-starý člen sa hlási do klubu :)
    Ja som nový, auto je už starý člen. Táto krásavica dnes zmenila majiteľa. Prvých úspešných 300 kilometrov už máme za sebou :) Prvý krát som sedel v Coupe a už som zamilovaný až po uši! :D
  • Fugasik
    Tohle bych chtěl sehnat :D:D
  • Coupe73
    Jo Petře, cena za tyčky v pohodě, skoro jako za slané :-D ... spokojenost
  • Fugasik
    Nejedete někdo do východních čech?Potřeboval bych selénku 20K alfa romeo....
  • Scoupe
    Pavliku nemas zac sem rad ze sem ti mohl poslouzit... ani nebyli drahe ty tycky vid???
  • Coupe73
    Tak já dnes vyměnil na Mařence zadní tlumiče, tyčky stabilizátoru (Petře díky, už jsou tam) a ramena :-) Už je zase v cajku, nikde nic nevrže a nemlátí.
  • Syky
    ;D
  • LUKE 1.8 H8C
    Bych uvazoval ty litaky striknout do vinove. Ta barva se k tomu autu hodi :-)
    Jeste kolem svetel a pod plexi a auto, jak vino :-)

Jinak dnes jsem potkal cervene coupe 2.0 16V ve Vankovce v Brne, ale byl to nejaky loser, protoze nemel nalepku ze srazu :-)
  • von Raven
    jn Syky ta cervena hned lip zvyrazni ty loukote :D
  • Simarik
    POLe já teď budu jezdit hodně, u mě by se to vrátilo rychle,jezdim krátký trasy a to samý město :-)
  • POL 20VT
    Simarik, já LPG neplánuju? Moc toho nenajezdím, návratnost by byla možná tak za 2 roky..
    SYKY: koukám nízkoprofilová ultra široká pneu... to musí sedět v zatáčce jak přikované... neděláš tim rýhy do asfaltu? :-D
  • Dr.Ravic
    delas dobre, protoze azev plechy jsou mega trapas:-)))
    hlavne v kombinací s rýnou místo laufu:-)))
  • Syky
    jelikoz mi bylo receno ze moje kola vypadaji jako plechace,tak jsem si poridil novy litak a jak nasetrim,dokoupim zbytek..:D
    rekl mi to nejmenovany clen, jsem charakter, von ravena neprasknu :)
  • Simarik
    taky pokukuju po plynu ;o)
  • POL 20VT
    2 Dr.Ravic - Alkoholic:-): tak já si příště vemu kanďák a trochu mi odpustíš,OK? ;o)
  • Dr.Ravic
    oblíbené téma: spotřeba:-)
    tak jsem dnes bral béňo a spočítal spotřebu po Třebíči... i s tím vším kravením a nonstop diskotékou s pořád nastartovaným motorem mi vyšlo 13,9 litru. takže pohodička, čekal jsem víc:-)))
  • cigarko
    Gooddeath: kua kdybych tak měl tiskárnu na peníze :D to by bylo pak vymazlené coupe
  • cigarko
    Gooddeath: za kolik si ho sehnal ?
  • Jelo
    to je fake jako hrom - tam by bylo tolik havárek :))
  • Koty
    hezká reklama :D
  • Innocento
    Jééé :-) Já mu dám, že nebude na Coupéti správně foukat, ten se bude divit! Nebo já... :-) Žádnej spěch.
  • Innocento
    2 Gooddeath : To zní jako dobrá zpráva i pro mě :-)
  • Mertix
    TheTimo-ani nevim, že tu něco takovýho je:)
  • TheTimo
    Luboš: všichni tam přístup nemaj ;o)
  • Luboš 8VT
    Jo,jo to je koukni do sekce pro členy clubu a chystaný úpravy na letošní sezonu:-D
  • Mertix
    Luboš 8VT-to je dobře:)
  • Luboš 8VT
    To Mertix:Neboj,Neboj Ritmo se rozhodně nebude prodávat!:-)
  • Innocento
    Nekoukal teď někdo do Autocaru, jak tam ten zoufalec v Praze na semaforech lil z kanystru benzín do Panamery? :-)
  • Mertix
    http://www.sportovnivozy.cz/9565-fiat-ritmo-20-16v t-4x4-ceska-lipa

Neni ho škoda, Luboši?:(
  • Aljaška
    Janinko děkuju mooc:-)
    Timo taky mě to sere, ani nevíš jak:-(
  • Janinka 2.0.16VT
    No to si piš že nevypadá ,je nádherné
  • TheTimo
    Innocento: můj dailycar ;o)

Ilonko supeeeeee :o) jen mě štveš že nedorazíš...
  • Aljaška
    mno, ale coupé taky nevypadá zle:-)
  • Aljaška
    krasavice
  • Aljaška
    tak já vyzvedla coupé ze servisu-nové kabely ke svíčkám, nový vlnovec a užší podložky vzadu, už jsem to projela a neškrtááám:-) coupé mělo na zvedáku společnost-Lancii Integrale. Mnam.
  • Innocento
    To černý na tý trávě taky docela masakr :-)
  • TheTimo
    a k tomu jsem si blejsnul ještě mračna co se hnaly na garáž, jako docela masakr pak bouřka ...
  • TheTimo
    Jinak ne dnes, ale včera jsem otestoval upgrade wooferu na sraz, zahrávací test proběhl skvěle :o)

• TheTimo
    Tak opět pokračování Dnes 10...

http://www.fiatcoupe.cz/forum/pokec/5225-dnes-10/

link pro návaznost na Dnes 10...