Motor prodám za symbolickou cenu za opravu mého coupe

• pompo
    cnotik cus co by si chtel za ten motor a je ok nebo ko i na auto se ti muuzu podivat ale nezarucuju ze to rozbehnu
  • Aljaška
    heh, dobrý no...prvně někoho poplivat a pak chtít aby za mnou přijel ON a makal mě na autě:-)
  • Tlama
    sory ale tenhle přístup není správný- jsme lidi ne? co takhle říct aspon ahoj lidičky, mám na vás prozbu

čus tlama
  • nocarret
    hele to sis koupil ale blbý auto .-)
  • Cnotík
    No tag mi spíš pověz estli se na to cejtíš a je to hlavně v tvých možnostech ...jsi schopnej mi to coupe dat ,,TY,, dohromady nebo ne???
    Dílnu s nářadím a zdviží tu mám jen diagnostika a ostat. je na tobě,já vím o tom kulový proto hledám někoho kdo se v coupe vyzná a dá mi ho 100% dohromady a já jsem bezstarostí a můžu se věnovat svý práci už né žádný ježdění s platákem s naloženym coupe po republice.
  • Scoupe
    Tak k tomuhle se mile rad priznam ze si byl s tim u me... a jen bych rad uvedl par detailu na pravou miru.. zaclo to tak ze ti v servise rekli ze mas ko motor tak ti ho vymenili za jinej a pritom zavada je v el.. a ty o me budes rikat ze sem chlubilek.. nic sem ti nesliboval rekl sem ze kdyz to dovezes juknem na to a to se taky delo.. a kdyz sem videl tern motor a vse kolem nej tak se nezlob ze po okouknuti jak za motorem je ustiplej nakej kabel jine cidla na termot¨statu spatne cidlo na chladici, nezapojene cidlo teploty oleje a kabel k nemiü nikde, tak v tomhle pripade je diagnostika zaklad a bez ni to je strileni do tmy.. takze bys mel zacit u tech tvejch odborniku co ti motor vymenili a rekli ze je ko klika a ted ho tu nabizis... a nasledne si sezen diagnnostiku a nechat zapojit vse co tam je zprasene a to ni nikdo na pockani delat enbude s tim ze mu budes stat za zadkem, dekuji..
  • Cnotík
    At se ozve jen ten kdo fakt umí ,nee žádnej chlubílek,už jsem se nechal napálit jel jsem za nejmenovaným členem fora do unhoště a zbytečná cesta akorát jsem z lipna projel benzín+pujčení platáku atd. tagže 3000,- vyhozený do luftu. Tagže pouze profík ...děkuji.
    Mám coupe 2.0 16V rv.96 typ motoru 836 A3.000 kucká a nejede nevím proč a td...