GO zadní náprava.

• Innocento
    Tohle bohatě stačí, díky.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    místo vnitřních plastový krytů na uložení jsem dal gufera, zaslepil díry do ramene. Teď se nemá voda a bordel jak dostat dovnitř ramene a gufera to kryjí a drží mazací tuk v ložiskách...

to je zjednodušeně řečeno...
    http://autokelly.cz/#PATH=3761801;144765;146519;155902;5517146;5517150;5517152|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=3188258|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|
  • Fugasik
    Ferodo premium :P
  • Innocento
    Coupe20VT PLUS :-D : Čau. Neměl bys čas a náladu zveřejnit ten svůj nápad s přepracováním uložení? Díky!
  • Dr.Ravic
    Coupé20VT PLUS: kdo si hraje nezlobí,co?:-)))
    prosim te ty feroda mají jaký označení? pak me bude zajimat jak ti to brzdí...
  • Brano20VT
    ja mám predok tiež do áčka , vole nikde nemám ale je fakt že to mám hodne snížené
    mě nestála nic. jinak normálně cca 2 x 700,-

ale vyhlídky na životnost to nemá... někdy sem napíšu celej postup přepracování uložení.
  • Tlama
    kurva taky se na to chystám...kolik stojí ta opravná sada??
    mě už čeká jen ta výměna... už se těšim na to povození. komplet novej zadek, ještě udělám přede, brzdy už jsou hotové. žádné mlácení, vlnění a podobné projevy :-D
    já ji taky neměl nějak extra olezlou. ale když už byla venku, proč ne...
  • bobi
    ja uz ju mam spravenu - konecne, Robil som vsetko co ty, akurat som ju nenastriekal, lebo to bolo celkom v slusnom stave
    dlouhej seznam: :-D

-komplet demotáž do šroubku
    -všechno očištěno
    -všechno natřeno takovou spešl antikorodující barvou
    -kontrola: silentbloky, ložiska kol, čidla ABS
    -nově udělané uložení zadních ramen ( trošku jsem to poupravil a teď mám jistotu, že už to do smrti dělat nebudu :-D)
    -nové šrouby
    -nové brzdové hadice
    -kotouče BREMBO MAX (vrtané)
    -desky FERODO
    -podložky H & R 25mm
    -pružiny H & R -35mm
    -tlumiče KONI
    -nové lanovody na ručku

a pak nějaký detaily...
  • Mertix
    Pěkná práce,co vše si prosím měnil?taky mě to čeká...
    3
    2
    jelikož moje nápravy jsou už za svou životností. rozhodnul jsem se, ke kompletní GO náprav...
    PS: někomu jsem tady sliboval fotky jako důkaz toho, že snížení zadní nápravy nemůže mít za následek změnu odklonů. vysvětlení je jednoduché. zadní ramena jsou tzv. vlečná. jsou uložena v ložiskách a opisují pouze část kružnice od zadu dopředu v závislosti na zatížení podvozku...