Krásní muži v krásných autech?? Vzácnost?? :oD

• Feki
    Send´our rikal ze letos lupeny netiskne..:(
  • Missicka
    Abarth: Opravdu?? :o) To bych byla velkým dlužníkem.. :o) To bych si ten výlet i udělala - ještě sehnat spolujezdce a jede se. Akorát bych to viděla spíš na srpen, protože teď budu mít do Coupé docela dost vydání. Děkuju moc.. ;o)
  • Feki
    No supr tak se tam uvidíme aspoň na jednom srazu te Ilco uvidím letos..:)
    hodím tema kdo všechno pojede..;)
  • Aljaška
    jj jarní mimoň je, mají nasmlouvaný Tuning Cup, takže já tam budu:-)
  • Feki
    Tak jsem to dnes zjišťoval a jarní Mimon bude!Sandy mi psal ze z nájmu za letiště slevili 50 000,- a nemusí se platit dopředu takže se chystám,co panove,kdo vyrazí?;)
  • Simarik
    já byl na mimoni loni poprvě a fiat to nezvládnul, asi nervy...
  • Fugasik
    Já byl na mimoni jen jednou,ale taky bych se tam ještě někdy podíval :o)
  • Aljaška
    Lutor hned jsem se jich ptala. Oni to koupili někde na bazaru. Není nová. Tak jedině googel a hledat dětskou kombinézu Ferrari:-)
  • Lutor
    Aljaška: Prosimtě, ten malý prďola na té fotce, má užasnou kombinézu. Nevíš, kde se dá sehnat, nám by se hodila pro malého :-)
  • Lenoš20VTLE
    tak jo hlavně aby cérka měla napečíno,uděláme frončaft hhhh
  • Lenoš20VTLE
    ty kluku Abarťáckej,že si tohle nikdy neřekl mě,jinak Lubošek byl pěknej ňuňánek
  • Aljaška
    mno ono hlavně už to není co to bejvávalo že.
  • Missicka
    Abarth: Pěkný brouček.. :o) A na Mimoňských válkách jsem nebyla nikdy, tak jde fakt vidět, že nejsem chlap! :oD :oD Ale je to takový můj sen od doby, kdy jsem ještě mazlila škodulku.. :o) Chtěla jsem tam jet s ní, ale nějak jsem to odkládala odkládala a teď je tam vstupné jako kráva! :o( To se mi zdá být přehnané.. A ještě na tu dálku, co bych musela jet.. Tak to i nadále zůstane snem. :o)
  • Missicka
    Aljaška: Jééé, to je krááásné! :o) To plánuju (snad) na příští rok.. :oD
  • Janinka 2.0.16VT
    Krásné kousky,paráda
  • Aljaška
    jinak více fotek z Budapeště zde:
    http://aljaskailona.rajce.idnes.cz/budapest2010/
  • Aljaška
    Budapešť 19.-21.3.2010
    Pro Missicku-Schumacher se koupal v moc teplé vodě a nějak se srazil, ale sedí v coupé:-)
  • Syky
    :D YES :D
  • RAdE
    Tak sexy playboy rozbil jackpot ! :D :D :D
  • Syky
    :D :D :D
  • Missicka
    :o))) Vzpomínka..
  • POL 20VT
    Kdepak Goodde Syky nepózuje, Syky v tom převlečení rovnou šlape! ;-))
  • Missicka
    Sykynku, mám tady dát nějaké fotečky s Pampelínym a Corsou?? :oD :oD Tam jste taky moc krááásně pózovali! Řekla bych, že "netradičně". :oD :oD
  • Janinka 2.0.16VT
    hmmmm
  • Syky
    sexy playboy :D
  • Džanek
    a druha

• Džanek
    jedna z mych oblibenych TV reklam:)

• Missicka
    Feki: Vejpůl?? :oD :oD :oD
  • Ravic inesperto
    Gooddeath ...taky mám něco podobného:-)
  • porsacek
    asi něco jako tohle :-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jo. nebylo by na co koukat. my chlapy totiž nemáme žádné viditelné křivky tak líbivé jako vy holky :-D
  • Feki
    Misu braska ma pekny auto..;) A bacha na to aby te chalani tady nepretrhli vejpul..:D
    Jinak pamatuju fotku kde jsem focenej u staryho Viperu,presne kdyz byl hzava novinka..:) Jenze to snad jeste ani digitaly nebyly..:) Jedine naskenovat..
    A Misu vypadat jako napr. Mark Vincent(Vin Diesel) tak se u toho auta i vyfotim,ale takle toho na vetsine z nas moc k videni neni..:)
  • Missicka
    Můj bráška..
  • Fugasik
    Mám auto rád,ale nikdy sem se u něj nefotil...byla by zkažená celá fotka :D
  • Missicka
    HonzikJan: No.. Tady to nemá cenu, takže klidně zas někdy pokecáme osobně! ;o) Dokonalost sama sice nejsem, ale i tak milé slovo potěší. :o) Už jsem se začala modlit, aby sníh začal tát. Jenomže ta potvora to asi ví, všude taje a tady drží a ráno když se vzbudím, tak je ještě pár čísel navrch! :oD UŽ CHCI PLÁNOVAT S VÁMA FAJN LIDMA SRAZYYY!!!!!!!!

Thor: Nejsem povrchní.. Nevnímám krásu jen navenek - v tom krása není. ;o) Ale tady mi vyloženě šlo o fotky.. Třeba já mám fotek kolem svýho auta mraky! Kámoška se svým přítelem fotí profi, takže občas si vzájemně vyjdem vstříc.. A myslím si, že i chlap jakožto pyšný majitel plechového mazlíka se u něj rád vyfotí. :o)
  • Luxor
    *mucinky muck* :-)))
  • Aljaška
    HonzikJan o té náročnosti jsi to evidentně nepochopil. A že by někdo něco říkal onáročnosti páč někomu závidí zadek- to nemyslíš vážně:-) mě ten můj stačí:-)
    Já doufám, že to Missicka pochopila.
  • Feki
    Já jen ze je to jedno z hodně mala oranzovejch peknejch a tu fotku jsem našel kdysi na netu a ona je od tebe..:) Peknej kousek no..:)
  • LUKE 1.8 H8C
    Ještě jenou ta fotka, aby to bylo pěkně u sebe a zřetelný :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    Jediný důkaz co mám je moje fotka s tím kamarádem, co stojí u toho auta na první fotce. Tohle je foceno v pozdějších hodinách :-)
    Jinak nemám potřebu tě nějak přesvědčovat, ani nevím, proč to sem dávám. Snad jen, aby bylo jasný, že nekecám :-)
  • LUKE 1.8 H8C
    to Feki : To auto jsem samozřejmě fotil já. Ještě ho mám vyfocený zepředu. Mě se osobně moc nelíbí. Jsem ho blísknul, že prostě v centru stálo natuněný coupe.
    Asi jsem byl ožralej :-)
  • Feki
    To oranžový proste zeru až na to d...... kridlo.Jinak neříkej ze si to fotil fakt ty LUKE..
  • Thor
    Missicko, žádnej chlap nad 10let není krásnej. Jde o něco jinýho :)
  • Simarik
    já jen muži v autech :-)
  • Elkar
    upřímně řečeno já z té úvodní věty splňuju jen tu část s krásným autem ..
  • Kamil
    Taky pridam jednu ala Dejvid Hazlhof..
  • LUKE 1.8 H8C
    to Missicka : si všichni mysleli, že to myslíš taky jako parodii, když jsi tam dala toho Hajzlhofa :-)

Vám ženským se pořád něco nelíbí.
    Už dávno udělali muži chybu, že Vám dali možnost vyjádřit svůj názor, právo volit, rovnocennost atd. :-)

ááááále, aby jste neřekli, tak přidávám krásnou fotku kamaráda, kterého jsem vyfotil u coupe, když jsme se přemísťovali v Londyně z hospody do hospody :-)
  • Missicka
    porsacek: Tak jste s Honzíčkem nasadili hodně vysokou laťku. :o)

Pro zbytek: Zajímavé, že pokud téma vytvoří chlap, je to ok. V momentě, co vytvořím já - jakožto zřejmě nejvíc náročná žena pod sluncem, k tomu na prachy a já nevím, co ještě, tak je vše špatně. Zajímavé kolik se našlo v tématu "krásné ženy v krásných autech" pozitivních komentářů a krásných oku lahodících fotek, ale tady?? Nějak se nám to tu zasírá, ne?? Jediní, kdo tu dal to, co jsem možná tak nějak "čekala" byl Honzíček a Porsacek.. A za ty fotky od nich "dííík" - jsou fakt povedené.. ;o)
  • porsacek
    Jsem tu novej ale přidám jedno foto z narozenin :-)
  • Dr.Ravic
    Timo: hod sem fotku, ale panaromatickou at jsi tam celej:-)))
    mimochodem dneska ti umrel negativ

http://www.novinky.cz/koktejl/194813-nejmensi-muz- sveta-zemrel-ve-svych-21-letech.html
  • Aljaška
    Karle, ty woe, tady nejseš v hudební škole, nebo na hudebním táboře:-) musíš napsat: to tady většina ještě neměla řidičský průůůkaz:-)
  • nocarret
    neni to tak starý zase, slabejch 6 let .-)to většina osazenstva tady byla ještě bez not .-)))
  • Aljaška
    No tééda Karléé, ty máš KWčko v těch špinavejch prackáách:-) Hele tos byl ještě kuře nééé:-)
  • nocarret
    heh dobrý no tak já taky .-)) ale je to trošku retro o něco mladší jak Branovo
  • Aljaška
    Brano s těma fousama vypadáš líp, zase si je nech narůst:-)
  • Brano20VT
    mám len staršie foto ale kto ma pozná tak vie že som stále štramák
  • Aljaška
    Timo a Jůhelák vedou. Fakt jste mě rozsekalííí. Timo, ty sem foto nadávej, by mě mohl popraskat monitor:-)Jůhelák to už načnul:-)
  • Simarik
    krásná vzpomínka na teplo a sluníčko
  • Luxor
    jj to je celý - nic víc, nic míň :-)
  • Aljaška
    Hele chlapáci jsou hajzlové, ženský sfině, jde o to, naučit se spolu žít:-) princ z pohádky neexistuje a princezna taky ne.
  • Luxor
    no jo, jsme holt všichni hajzlové :-) Ale ještě jsem neviděl chlapa (včetně těch v drahých autech) co by ho "pořádná" ženská nedokázala zkorigovat. Chce to jen oprášit zbraně a z bohatýho kreténa si uděláš hodnýho taťku cobydup :-) Možná je to jednodušší než shánět už optimálně vycvičenýho - to je jak hledat coupé v top stavu na vrakovišti...
  • Aljaška
    Missicko a nejseš moc náročná?? :-)
  • Missicka
    ...eli...: ..jedna z těch, co jsem ti chválila na FB, že? :o) Pěkné..

Kamil: Já nevím, jestli je to mou prací (časově náročná) nebo čím, ale prostě já když chlap kolem mě tak do měsíce se z něho vyklube totální pako. Jak já to dělám, nevím.. :oS Takže jsem zaujala pozici "mrtvého brouka" a seru preventivně na všechny a raděj se pobavím s rodičema doma. :o)
  • Innocento
    :-)
  • ales
    no ty krávo, tady to je samej potencionální manažer českejch drah :o)))
  • Fugasik
    Krá...krásní co?:D:D
  • Elkar
    to aby mě nebylo vidět do xichtu, ale panorámata a tejmné křivky neznámého auta jsou zachovány.
  • Kamil
    Missicka: Jasny dementi se najdou vsude. Znam lidi s podobnyma autama, jednoho i s lambem a vsichni jsou chytri a uspesni podnikatele. Pravda penez si uzivaji, takze se muzou jevit jako vypatlany devkari, ale rozhodne to maji v hlave srovnane. Njn s namachrovanyma synackama nema smysl se bavit, to je lepsi pokecat s rodicema.
  • Scoupe
    tak to sem rad ze sem mohl poslouzit missi..:)
  • Missicka
    Scoupe: :oD Tak to jsem teď po ránu pobavila. :oD

Syky: Tak to je "velmi" stará fotka z dob, kdy jsi byl ještě jakš takš hodný a nevinný, žeee? :oP

HonzikJan a Kamil: Znám pár holek, co tak nějak prosazují auta u drahé polovičky a jen tak do něčeho by nesedly. Kamile, v Praze bych se tomu nedivila proto už vůbec. Jenomže já mám od 18 mazlíky svoje, tak je mi to tak nějak jedno. ALE! Jelikož bydlím na konci světa, tak je pro mého potencionálního a budoucího přítele auto spíš nutností. A jaké bude.. Hlavně, ať má k autům kladný vztah! :o) Byste se pánové divili, jak vy chlapi umíte žárlit na ten kus plechu! :oD Nejednou jsem se s tím setkala.. :oD Kamile a ještě ohledně toho sena v hlavě - tady v Rožnově, když má někdo pěknou káru, tak je buď těsně před hrobem a nebo jsou to synové zbohatlíků, takže to seno v hlavě fakt maj. Namachrovaní frajírci. To nesnáším!!! :oS A pak je další skupina - kdysi lamači dívčích srdcí, kterým se dařilo v podnikání a mohli si dovolit X milenek, ale teď mají po 30tce a jsou sami. Každý je zná jací jsou a kdo by takového chlapa chtěl pro život, rodinu? Takového nezachrání ani Lambo.
  • Feki
    :D
  • Innocento
    Tady to bude ještě zajímavý :-)
  • Syky
    :P
  • Feki
    To kdyz jsem jeste nemohl ridit 4 kola..:D
  • Kamil
    HonzikJan: Honzo týpek s Lambem v hlavě seno rozhodně nemá. A ty holky to vědí.
  • Kamil
    Missicka: Vážně? :) Holek jako Ty s vlastním autem moc není.. Pak to takhle dopadá.. ale možná jsem jen zkažený pražák.
  • Scoupe
    nechtel sem ale nemuzu si pomoct:P
  • Missicka
    HonzikJan: Fakt povedené fotky! Cením si toho, že to sem dáš.. Víš přesně, oč mi jde. ;o)

JirkaV-Juhelák: Tak to jsem ráda! :o)
  • JirkaV-Juhelák
    konečně téma pro mě :-))
  • Missicka
    HonzikJan: Hm!!!!!! Teda! Honzíku, ty překvapuješ! :o) Pěkné..

Jsem zvědavá, kdo z dalších se přidá!

Cosi málinko se najít dá podle kultovních filmů, ale mě spíš zajímá realita. Myslím, že každý z vás máte v pc fotku se svým mazlem plechovým.. ;o)
  • Missicka
    Pro mě jednoznačně oku nejpříjemnějším spojením chlapa a auta je Vin Diesel - tomu sluší vše! :o)

Kamil: Takže ženské si vybíraj chlapy podle aut? :oD Hm..... Tak to jsem mohla mít i Porsche k dispozici! :oD Kamile, v tom to nebude.. ;o)
  • Kamil
    Missicka: Treba to je tim, ze chlapum jde o vzhled zensky, zatimco zenskejm o vzhled auta. Tak proc by se fotily zbytecny veci:D
  • Missicka
    Tak jsem si při dnešním večeru dala tu "práci" (v tv nic není) a mrkla na Google schválně co mi vyjede, když zadám AUTA A MUŽI. A vyjelo.. Snad milióny bouraček, kreslených fotek z her a nebo zvlášť muži či auta. Z čehož fotky aut převládají. Čím to tak asi je?? Taky bych se ráda třeba pokochala na spojení pěkného auta a pěkného chlapa. :o)

Takže pááánové, sem s tím! :oD :oD :oD V klubu máte i členky, tak na nás nezapomínejte! ;oP