A nieco pre audiofilov

• nocarret
    tak fajn stavil bych se v týdnu ju
  • krisz
    Neni tam zadny ale,ja uz ten radio pouzivam 6rokov a nikdy som nemal stym problem,CD nacitava ako ma,vzdycky som mal zapojeny na zosik,takze v radiu zosik som mal stale vypnuty...Ja to nemusim predat,ani nepotrebujem peniaze,ale kupil som Alpine dvd radio,takze to len mi tu stoji v izbe...
  • nocarret
    chodí to v pohodě jo? neni tam nějaký "ale"
  • krisz
    Inak som z plzne
  • krisz
    Ja ti nechcem nic vysvetlovat,beries alebo nie to je na teba...Inak pekna prace :)
  • nocarret
    hele mě to nemusíš vysvětlovat potřebuju hlavní jednotku do projektu co jsem kdysi dělal a teď se mi vrátil :-)
    check this :

http://www.sayph.cz/nocarret/index.php?id=250& ida=14&offset=0

odkud jsi?
  • krisz
    Ked chces opravdu nieco dobreho do golfa,tak tu mas radio ktory ma vynikajuci zvuk a kvalitu...A za 3000 nic lepsieho nekupis...
  • nocarret
    asi neodolam, potřebuju něco do golfa saaakryš :-)
  • krisz
    Len tento vykend cena 3000kc!
  • krisz
    E-mail :krisz887@seznam.cz
  • krisz
    Predam Alpine receiver cda 9812RB z najvyssej rady.Skusim napisat co ponukne ten radio:4x60w(4x29wrms)V-drive integrovany zesilovac,Bass engine pro,Mx pro,A-inet,Dab control,mp3/wma id3 tag 24bit multi DAC prehravac,HP/LP filter 80/120/160Hz(12db),6pasmova casova korrekcia,bass type,5pasmovy parametricky ekvalizer,7pasmovy graficky ekvalizer,digitalny MAX tuner za lepsi prijem,motorove ovladane el.predny panel,6x vystup predzesilovace 4V!!!1xaux vstup,vypinatelny koncovy zosik,I-pod pripojitelnost(cez interface),2004-05-06 vytaz testu,vyhral aj EISA,zvuk doteraz skoro najlepsi,este stale stym autoradiom testuju reproduktory a zesiky-casopis auto hi-fi&navigace,Car&hi-fi...Ked nahodou ma niekto zaujem,a chcete do auta zaklad najlepsich zvuku tak mi napiste,na cenu sa dohodneme...