Vše na jednom místě..

• miky20VT
    ahoj Scoupe,
    mal by som záujem o sport pružiny, prahy LE - potešili by ak by boli v sprint blue farbe, ale samozrejme zoberiem aj iné. Ak máš prosím napíš na mikyhgt@atlas.sk

Ďakujem
  • Scoupe
    dozezlo se dalsi 16VT na dily, auto je kompletni, vse funkcni, dale doklady na 2,0 16V cervena barva, eko uhrazne stk na rok a kus...
  • Scoupe
    ano ale zaslouzily by lak novy...
  • Wali 16vt
    ty blatníčky jsou v origo žlutý?
  • Scoupe
    cena blatniku 3000kc ja vim je to celkem balik za tak male srace, ale je to rarita a nove stoji pres 5000kc.. pak tu mam kridlo viz foto v zlute barve 2000kc
  • Shaman
    Laminatoveblatnicky za kolik????
  • Pegas77
    Scoupe byla by fotecka tech laminatoveblatnicky na aute aby bylo auto videt cely?
  • Scoupe
    a kdyby nekdo chtel Borbety R16 cena 2500kc za 4kola
  • Scoupe
    kdyby nekdo chtel predni laminatoveblatnicky s vydechama tak tu jeden par mam.. :)
  • Bekr
    jéé ja si všiml až ted rozměru 215/45...tak nic...ale dík
  • Scoupe
    fotky jsou zde : http://fiatbravoklub.com/fiat/diskuze/index.php?ms g_group=2&action=show&id=745471
  • Bekr
    jo a k tomu bych potřeboval funkční lambdu na 2.0 16V N/A :)
  • Bekr
    scoupe:pošli foto obou značek na mail bekr1@seznam.cz

jak jsou hluboké díky.....nějaký vemu,jsou za dobrou cenovku
  • Bekr
    byly by k mání dvě pneu 215/40/17 ??
  • Scoupe
    v jake barve nejlepe shanis? a na jakej rocnik jsou dve varianty...
  • Belis
    Potřeboval bych pravé dveře jestli někomu neleží v garáži:) když tak pište na email jajob@seznam.cz díky
  • Scoupe
    pekne sedacky v černe kuzi tady prebejvaji kdyby nekdo chtel.. :) cena 3500kc
  • Scoupe
    a pneu
  • Scoupe
    ..
  • Shaman
    Scoupe-Pošleš mi foto tych kolies aj gumi? Dakujem.
  • Scoupe
    s pneu 5000kc jsou to continentalky
  • Shaman
    Azevy za 140eur to nie je zle.A s letnými pneu?
  • Scoupe
    kazde coupe ma 4kola..
  • Shaman
    Škoda :-(( Moje coupe má 4 kolesa.
  • Scoupe
    azevy bez pneu 3500kc pluskova kola mam jen 2kusy...
  • Shaman
    alu kola origo 20VT PLUS za kolik???
    tothladislav@post.sk
  • Rudlo SK
    Vieš napísať cenu na tie azevy 15 bez pneu. A pridať foto tych diskov.
  • Scoupe
    BSA R 15 roztec 4*98, pneu zimni pekne, opet mozno bez pneu nebo s letnima
  • Scoupe
    alu kola AZEV R15, sire 7,5, roztec 4*98 mozno i s letnima pneu, foto ilustracni, pak originalni coupe 16V R15 se zimakama, pripadne fiat coupe 2,0 16V, rok 96, eko zaplacena, stk do 04,2013.. :)
  • Warhol
    tatru neee...
  • Pegas77
    a musi o tom ten nakladak vedet? nebo staci nahlasit nejaky co jsem na ceste potkal?
  • Scoupe
    zkus sehnat nejakeho vinika treba veeelkou tatru a jeste dostanes dalnicku nebo prinejmensim budes mit okno gratis..:)
  • Pegas77
    takze s pripoctenim cesty 3000,-
  • Scoupe
    Unhošt u Kladna..
  • Pegas77
    MAARTY: a kde se to montuje?
  • Warhol
    pravda, 1700 stoji novy sklo, stovku lepidlo, par kapek primeru... jeste makat zadara tak mam bezkonkurencni cenu...
  • Scoupe
    tak vidite u Martyho mate nove okno s praci za 2000kc tak neni co resit, Warholku, ja se s nikym neperu, ja dal jen nabidku co je v moznostech.. :)
  • Warhol
    hele holky neperte se, my delame okna taky
  • Maarty
    Kdyby náhodou, tak děláme přední okna i s prací za 2000.- kč...Hurá!
  • Pegas77
    toz poskozene celni sklo mam, (mala dirka a malinky pavoucek) ale nemam pojisteno celni sklo v povinem ruceni :(
  • Scoupe
    jinak kdyby mel nekdo poskozene sklo na coupe, tak ted spolupracuju s firmou co vam ho vymeni a dostanete jeste 1500kc , ale musi to jit z pojistky, ale i za hotove maji super ceny skel a vymeny..
  • Scoupe
    prebyvaji mi tu predni brzdice Brembo 4pisty z 20VT, mozno vcetne zanovnich desticek a kotoucu..
  • Warhol
    na 50HP si na ten volant musis jeste pridat nalepku "RACE" ale na 40 ti staci "SPORT"
  • Kubajz20VT
    právě proto..:D ikdyž sem počítal alespoň se 40HP..:D
  • Scoupe
    prida 20HP..:D
  • Kubajz20VT
    Sakra Peťo ten volant je luxusní! :D :)
  • Scoupe
    zalezi na tobe napis mi na mail co tedy chces a ve ctvrtek muzu posilat..
  • Gonzo
    scoupe: svietit svieti, takze staci sklo, ak sa to teda da svojpomocne vymenit, ak je to moc komplikovane tak radsej celok.
  • Scoupe
    na tu mlhovku ti staci ejn sklo, nebo ji chces komplet? ten vyfuk mam od te priruby jak pises az jak zacina koncak je to trubka od ragazzonu, pak mam ejstli chces koncak s dvema koncovkama DTM kulate, detaily na thepyroman@seznam.cz
  • vlaket
    ahoj priblizna cena vyfuku na 16vt od ty prostredni priruby (na 3 srouby) dozadu pokud by byl? A odrazka nad vyfukem? Diky
  • Gonzo
    Potrebujem lavu (vodicova strana) prednu hmlovku....nejaky dobrak mi to na silvestra rozbil, ani nie autom, takze ak to nebola petarda tak potom vandalizmus :(

foto len pre ilustraciu, co potrebujem.
  • Scoupe
    volant bez naby 500kc
  • Scoupe
    kola R17 bez pneu 4500kc, s pneu 6500kc, mozno pneu zvlast maji cca 6mm
  • Scoupe
    ten koncak sem napsal blbe enni to duplex ale jen tlumic s dvojitou koncovkou ten e na vsechny motorrizace a ten raggazon byl na 16VT.:) prahy laminu cenu nabidni..
  • Milda
    kolik za ty LE prahy?Je to plast nebo lamino?nemáš lepší foto těch kol, vzorek?
  • Ales
    ten výfuk je na jakou motorizaci?
  • Scoupe
    pouze serii tady mam
  • kisik
    První díl výfuku od turba s pletencem ve vetsím průměru než origo na 16VT ? :-)
  • Scoupe
    celkem cca 13000-15000kc byla by tam spojkova sada kmplet a rozvodova, ale zalezi an vyrobci cena muze byt i nizsi a le i vyssi, vice info thepyroman@seznam.cz 723886640
  • Warhol
    25 a vic dle materialu a miry pozkozeni spojky
  • LWQ
    Milda : to vidim tak alespon na 12-13 litru :-)
  • Milda_sedive_20VT
    Ahoj, na kolik by vyšla výměna rozvodů a prokluzující spojky na 20VT (5kv.)? Materiál i práce. Díky za info, Milda
  • Scoupe
    Top stav za 1100kc
  • L_hall
    Aha a to za čirý chceš kolik?
  • Scoupe
    to skolo ma nadech jako do mlecna proste je zasle..
  • L_hall
    No ja jsem z teplic tak to je trosku z ruky tak posli foto co mas. zasla jako zezloutlá?
  • Scoupe
    nic ji neni je pouze zasla ne 100% cira fotku u sebe nemam, jsem od Kladna.. 723886640 urcite by se nasla i levnejsi ale to by chtelo videt..
  • L_hall
    JJ a odkud jsi můžeš mi poslat foto na meil lordhall@seznam.cz tu za 750,-
  • Scoupe
    ahoj predni svetla TOP stav bez vady kompletni 5000kc nebou pouze plexi za 4000kc..
  • Romik
    Ahoj, pěkná, nejlépe jako nová, přední světla máš, nebo jen čiré plasty?
    Kolik cena za sadu, za ty nejlepší?
    I když mám rok 2000, tak jsou kapánek zašlé, a jako by se loupala ta vchní vrstva a 10 za nové se mi nechce dávat. Díky
  • Scoupe
    min 5ks... cena od 750kc
  • L_hall
    Ahoj co spolujezdcovo mlhovku máš?
  • Scoupe
    cena byla odpovidajici stavu.. videl sem uz i horsi..
  • Turok
    Scoupe jak je na tom to auto? doprasili ho hodně?
  • _ACE_
    Díky ale už to není aktuální.
  • Scoupe
    ano mam cena cca 500-700kc podle toho jestli bude levnejsi varianta ne jako minule..
  • _ACE_
    Ahoj,těsnění víka ventilů na 2.0 20v máš?Hlavně celou sadu i s kroužkama u svíček.
  • Scoupe
    yes, mozno bez pneu nebo se zimakama, pripadne i letni bych dal nejake dohromady.. vice info mail..
  • Zdeněk
    Scoupé máš ješté ty kola z pluska?
  • Scoupe
    c.2
  • Scoupe
    ..
  • Scoupe
    dva budiky na tlak turba a jednu kaplicku, kdyby nekdo chtel tak mam..
  • Scoupe
    chces protektory, nebo funglovky? napis na mail, diksy by se nasly..
  • Pegas77
    a za kolik mas ty nove? co jsou zac?

original 15" disky jsou?
  • Scoupe
    pouze nove, starsi nemam..
  • Jimmy
    zdravím scoupe neměl bys zimní gumy 205/50/R15? nemusí být nové ale aby aspoň tuto zimu dobře posloužily.
  • Elkar
    Kolik za ty kola z pluska? Bude to pod-kolem 10K?
  • Scoupe
    Ravic inesperto: napis jaky chces rozmer a zda nove nebo stare a zda i s diskama..
    Stanley: byl sem ted mimo a mam to tu pripravene cekam ejn az mi dorazi ten balik od tebe..
    Jelo: presne jako podemnou jsem kousek od Kladna, Praha zapad...
  • Mertix
    přesněji Unhošť, a taky doporučuju :)
  • Luis
    Petr je kousek od kladna a mohu jen doporučit. vše funguje jak má. absolutně žádný problém. naopak vždy vyjde vstříc.
  • Jelo
    Platí nabídka jen pro ty kteří tě znají ? Nebo i pro ostatní ? Pokud i pro ostatní nebylo by špatné napsat aspoň Jsem z Čech , jsem z Moravy. Napsat asi město je asi složité.

Jak bych byl šťastný kdybych měl po ruce nějakého člověka jako je Scoupe který se vrtá v takových autech jako mám a rozumí jim. Ale copak já vím jestli je vůbec z této planety ? z ČR anebo odkud ?
  • Stanley
    Scoupe: Proč neodpovídáš na e-mail ohledně toho chladiče? Nutně ho potřebuju... Fakt nutně.
  • Ravic inesperto
    fajn...napis nejake ceny za sadu ...dekuji mockrat thomaspavel@seznam.cz
  • Scoupe
    pneu chces nove nebo starsi? umim nove pneu o cca 10% levnei nez na netu, kola bud origo 20VT nebo origo z pluska
  • Ravic inesperto
    ciao Petre...kola + zimni pneu?mas neco pro me?
  • tvixmix
    skoda ze nejsi v okoli olomouce potreboval bych nastavit rozvody na 1.8
  • Scoupe
    dily co stoji za zmineni: HR pruziny, alu kola origo 20VT PLUS, 6ti stupnova prevodovka, interier 20VT plus, vcetne budiku, stredovy dily vyfuku raggazon, predni svetla TOP stav...
  • Scoupe
    Takze , kdo am zajem tak lze mit u me vse naraz: plneni klimatizaci, geometrie, bezne opravy, upravy vseho co ma kola a vrci, zajisteni stk, folie, pneuservis, opravy laminatovych i plastovych dilu, zvysovani vykonu a jine.. dily na coupe od 1,8 16V-2,0 16V-2,0 16VT- 2,0 20V-2,0 20VT, vesekre dotazy a info thepyroman@seznam.cz, 723886640 a samozrejme zde..