Prodam F Coupe 2.0 16VT

• krisz
    Auto je v peknom stave,mozem to potvrdit,videl som to minuly tyzden...Bolo aj nastartovane nevsimol som zadny problem ani s motorom..takze tak
  • Fantomas
    LWQ:
    http://www.autocentral.cz/?p=nabidka&kind=osob ni&manufacturer=Fiat&model=Coup%C3%A9& typkar=Nerozhoduje&id=B84/12

Tady je více fotek, včetně interieru
  • Fantomas
    Deamon: musím ti trochu oponovat, nové fotky nejsou zrovna moc kvalitní a auto na nich vypadá mnohem hůř než na těch od Tima. Uznávám, že Modena vypadala pravděpodobně lépe, než origo nárazník, ale jinak auto prodělalo spoustu změn k lepšímu. Když jsem Coupe od Tima kupoval, tak na něm bylo několik menších problémů a nedodělků, které jsem dal dohromady.
    Modena by na autě zůstala, ale bohužel jsem trefil zajíce a už nešla opravit. Byla vyrobená z hodně tenkého laminátu. Nebo spíš, její oprava by stála víc, než kdybych si koupil novou Modenu.
    Světlo je tam pořád stejný, ale trochu zašlo, chtělo by vyleštit. Je ale divný, že takhle zašlo jen jedno, druhý je "jako nový".
    Zrcátka jsem nechal nalakovat, protože se z nich loupala barva a alu kola mám pořád v garáži.
    Ještě je tam vlastně jedna změna, vyměnil jsem kožené sedačky za látkové, jsou v lepším stavu, v zimě nejsou ledový a člověk v nich neklouže. Chtěl jsem dát kožené případnému zájemci k autu, ale už to neklapne, asi před měsícem jsem je namontoval do kabrioleta. Zbyla mi jen zadní sedačka.
    Momentálně stojí Coupe v Plzni v bazaru, ale jestli se neprodá, tak udělám nějaký lepší fotky lepší foťákem a uvidíš, že jsem z toho nic tak hroznýho neudělal ;-)
  • Deamon 20VT LE
    No právě dneska už na těhlech autech nejde zbohatnout jen prodělat bohužel ale doba se změní za 10/20let :), možná když by to bylo jako na fotce ze srazu tak to pujde pryč rychleji
  • Turok
    s lizátky a komplet červené zrcátka:)
  • kuci
    Vždyt to má jen origo přední nárazník a nejsou tam alu, ne? Nic jiného nevidím, ale udělá to hodně no :/
  • Deamon 20VT LE
    kdyby auto vypadalo pořád jako 31.7.2011 tak bych ho klidně bral za 65 ale to co jsi z něj udělal teď je hrůza:O
  • LWQ
    V jakym stavu je interier ? Mas fotos ?
  • LWQ
    Stale aktualni ? :-)
  • Fantomas
    stále aktuální, akorát přední kožené sedačky skončili v kabrioletu, takže už nejsou k mání, k dispozici jsou pouze zadní...
    cena 55.000,-
  • Fantomas
    nejsem si jistý, ale myslím že jedno světlo měnil ještě TheTimo, ale nevím z jakého důvodu a které to bylo. Na druhou stranu, když jsem od Tima auto kupoval, tak to levé světlo nebylo tak zašlé. Jak je vidět z fotek Tima dole v tématu.
  • Scoupe
    to Leve svetlo je menene?
  • LWQ
    Psal sem ti e-maila ... :-)
  • Fantomas
    plzeň - domažlice
  • mrkinHGT
    odkud jsi?
  • Luk@sh
    napis mi na obchod@fiat-shop.cz uz jsem o auto mel zajem asi pred 2mesici a nebylo mi moc odpovezeno tak jsem myslel, ze uz je pryc mel bych stale zajem.
  • Fantomas
    Aktuální cena 55.000,-
    nová chladící kapalina, nové těsnění pod hlavou, na svodech, gufera, kabely zapalování, baterie
    možná výměna látkových sedaček za kožené
    za příplatek bezpečnostní systém (viz. foto) :-)
  • Fantomas
    5
  • Fantomas
    4
  • Fantomas
    3
  • Fantomas
    2
  • Fantomas
    1
  • Fantomas
    65.000,-
  • jardast
    Kolik za ty plechy se zimákama?V jakém jsou stavu?
  • JohnDi 1.8 16V
    Hergot to je bejvalé čahounovo auto no snad to nekoupi nějaké hovado :(
  • Elkar
    Kola bych koupil. :D
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    .
  • Fantomas
    ne, oktávka ja malá
  • Elkar
    Oktávku... ><
  • Fantomas
    Je třeba praktičtější auto.
  • TheTimo
    copato ? ;)
  • Fantomas
    Přesně tak, bývalé Timovo.
  • Honza
    dle fotek v profilu ano
  • JP
    To je Timova bejvalka?:)
  • Fantomas
    ...EKO daň zaplacena.
  • Fantomas
    Prodám 2.0 16VT r.v.1994, najeto 185.tis., technicky naprosto v pořádku, pouze kosmetické vady karoserie. K autu přidám snížený podvozek + možnost vyměnit látkové sedačky za kožené.

Cena 65.000,-

telefon: 739 30 30 11