P. 1.8 16 V

• Fugasik
    Meloun:Hodně lákavá nabídka,ale nejspíš ne.Prodám proto,že už mě přestalo bavit do auta strkat peníze.Chtěl bych něco více praktického :o)....Jinak auto už cca rok zavřené v garáži....Plně pojizdné.Jediná vada o čem vím jsou přední brzdy (chce nové desky a kotouče)
  • Fugasik
    Ano na půl na okrasu a na půl na ten vzduch...Cena je stále nad 55tis. dolů nepůjde :o)
  • Meloun
    Zdravím, měl bych návrh na výměnu za moje coupé 20VT, co ty na to?
  • LWQ
    Cus, asi to bude blbej dotaz, ale k cemu tam je ta dira vlevo na kapote ? Aby se sani dostavalo vice vzduchu ? :-) A aktualni cena ?
  • Fugasik
    up
  • Fugasik
    Co tě na něm konkrétně zajímá?Myslím,že je jako každý jiný...ale klidně nafotit můžu až vytáhnu auták z garáže
  • Revenge
    cau cau. jestli te muzu poprosit hod mi nejake foto interieru do meilu Jakub.klang@seznam.cz
  • Fugasik
    Jediné co bude chtít,jsou přední brzdy (kotouče a desky)
  • Fugasik
    Poloosa opravená....Prodám,nebo možná vyměním!
  • Turok
    asi tak škoda takového auta pro nějakého blbce..
  • Fugasik
    Orlický hory
  • Fugasik
    Phoboss dík,ale v klubu jsou pěknější :)

Představu jsem měl okolo 56 tis. ale teď je prasklá ta poloosa (nejspíš)
  • Ales
    Odkud jsi?
    Máš nějakou představu o ceně?
  • Phoboss 1,8 16V
    Fugasik: nádhera auto a ta barva (mám stejnou :D) Lidi jestli tohle coupe koupí nějaké prase tak ho bude velká škoda, navíc je jak píše Fugasík skoro vše new... promiň za OT ale nádhera mít peníze na třetí tak si ho koupím jen tak pro radost :)
  • Fugasik
    /plně novej chladič....prasklá levá poloosa...Kdo kolik nabídne?Už nemám dál sílu ani finance :/
  • Fugasik
    Vyměněn startér a nová 4tá cívka.
  • Fugasik
    up
  • ZdenysM.L.
    Cena?
  • Fugasik
    Nové tlumiče,předek i zadek.Nové brzd. hadice předek i zadek,novej brzd. válec,nové lanka ruční brzdy.Nové zadní brzdy brembo max a destičky brembo
  • Fugasik
    První majitel v CZ druhej celkově...křídlo v plánu prodat nemám
  • Fugasik
    brzdová kapalina měněna v létě,vzadu podložky 3cm + šrouby,v předu půl cm podložky,rádio lg,vpředu repro pioneer,garážované ale oděrky jsou
  • Fugasik
    Rok je to 1998,nalítáno 204tis. při cca 195 děláno go.O žádných vadách nevím,jen místama nic moc lak a časem by to chtělo tlumiče....,ale ty budu dělat asi ještě já.Ježděno na 20K alfa romeo,ramena funglovky i s novejma siletblokama na stabilizátoru...(ramena-VEMA)...žádný čínský papíry
  • Luis
    čau Fugasiku,
    hod mi do mailu více info a pár fotek interiéru. Rok? Km? Mouchy atd. george.big@volny.cz

díky
  • Miras.tn
    Kolik by jsi chtěl za stříšku nad zadní okno?
  • Fugasik
    Ještě doma mám stříšku nad zadní okono (ne v laku),a druhej nárazník GS tuning (nutno laminovat a bez laku)
  • Fugasik
    folie,koberce,bez abs bez klimatizace,látkové sedačky(horší stav),lak moc nic
  • Fugasik
    Filtr KN,vzadu podložky 3cm
  • Fugasik
    2
  • Fugasik
    1
  • Fugasik
    Prodám svoje coupé,po go motoru,novej chladič,termostat,3cívky,pomocnej spojk. posilovač,spojková komplet lamela,rozvody,variátor,xenony 6000K,přední ramena,přední brzdy brembo max +desky ferodo premium,zadní kotouče brembo max,nová baterie,duplex,přední nárazník F1,prahy GS,kola azev "16,plecháče s novejma zimákama.