SCHÁNÍM NA COUPE 16VT PROSÍM...

• Tommy Angelo
    tak moc děkuji panovy co mi daroval všechny potřebne orgány na meho sporťačka za krásných 5000kč českych:)tohohle bych se nikde nedočkal jde vidět že lidi maji ještě srdce:)a ne jenom na kšeft tak timto mu moc děkuji za el.všechy hadice relatka krásne světla gratis nahradní řídicí jednotku nove kable na svíčky a olejový filtr k tomu:Dnápisy a misto čisla abs jsem to dostal cele aji z tlumičem ramenem poloosou brzdičem atd...:D:)a jde se pomalu stavět:)tak drže palce kamaradi jo a melem bych zapoměl na meho nejlepšího kamaráda co na mistě provedl tu nejhorší praci a to bylo vytahnou celou el.ani aby štípnul jediny drátek timto předním smekám:)a moc děkuji
  • Pavel 37
    Já mám také celé auto na rozebrání a půlku věcí už mám dokonce venku jen dojet a vyndyt si co chceš. Kapotu mám, světlo mám atd.
  • Maarty
    mám tady 5 aut v celku ze kterých si můžeš vzít vše.. to bude oříšek dát do dohromady..
  • Tommy Angelo
    tak zatím díly zajištěny od chlápka z inzerce bazoš co tam prodáva ten motor za 15000kč z jihlavy tak elektriku a ten zbytek má tak jsem zvědav v pátek nebo sobotu vyrážím drže palce :)
  • Tommy Angelo
    no myslím hoši že nejlepší bude jak říka můj nej kámoš přijet k celemu coupe 16Vt a vzit vše na místě už jak psal někdo víš nekdo pošle hadici další relátko atd.. a to je pořad 100kč za poštu za každou věc to by se prodražila hlavně pošta a těm přízpívat necu:Dproto že paj eště zjistím tam mi chybí držaček atd...asi bude vše nej zebrat na mistě na kupu:)
  • Tommy Angelo
    zatím takto bez dily žadna práce:(
  • Tommy Angelo
    foto5
  • Tommy Angelo
    foto 4
  • Tommy Angelo
    foto3
  • Tommy Angelo
    foto 2
  • Tommy Angelo
    tak jdu přidat dnešni fota at vidite co mi chybí.)
  • Tommy Angelo
    Maarty ahojky z celeho auta?ale on tu máá jenom dily na strankach a jedno cele na prodej tak nevím...
  • Maarty
    fiatcoupedily.cz můžeš si vybrat přímo z celého auta na místě..
  • Elkar
    další lidi s orgánama: Maaarty, krossmen
  • Tommy Angelo
    děkuji hoši že mi držíte palce...
  • Simarik
    taky přeju hodně štěstí, koukal sem už na ITC. bude to hodně práce ale jesi máš místo kde to dělat tak to bude v poho. hlavně aby to bylo jen o výměnách a nebyl chycenej motor
  • Aljaška
    no ode mě to neuslyšíš, páč já v zimě ze 16V dělám 20VT.Takže nákupu a práci zdar, ať je to co nejdřív a příští sezonu už jezdíš:-)
  • Tommy Angelo
    díky za radu Coupe 73.)
  • Coupe73
    No tak těžky brutus to je, ale práci zdar a ať se podaří. Je dobře, že ho chceš zachránit před likvidací a určo ti to vrátí :-) Hele napiš Scoupe, ten má hodně věcí. Koukni do jeho profilu, tam má meil.
  • Tommy Angelo
    děkuji moc Coupe 20VT.....kdy by něco lidi moje icq 491883283 klidně piště i naněj přidám si vás rád!!!!!!!
  • Coupe20VT PLUS :-D
    kouknu se doma, co mi ještě zbylo. pak ti napíšu co mám.
  • Tommy Angelo
    venek vozu
  • Tommy Angelo
    PLASTOVY AIRBOX VZDUCHU,LEVY PŘEDNÍ PLASTOVÝ PODBĚH,NÁDOBKU NA BRZDOVOU KAPALINU,A HLAVNÍ SVAZEK ELEKTRIKY CO JDE Z POJSTKOVÉ SKŘÍNĚ DO MOTORU POZOR EL.Z KLIMOU!TO JE NEJHLAVNĚJŠÍ VĚC KTEROU POTŘEBUJI EL.TOTIŽ ZHOŘELA A BEZ NÍC COUPE NEMUŽE JET,A JEŠTĚ DRŽÁK BATERIE POKUD NĚKDO MÁ NO DRŽAK JAK TO ŘÍCT PROSTĚ TEN PANEL NA ČEM BATERKA JE POLOŽENA,PAK JEŠTĚSOLIDNÍ SVĚTLA JESTLY MÁTE MÁM SICE Z OSTŘIKOVAČI ALE TO JDE MYSLÍM PŘEHODIT NA TY BEZ OSTŘIKOVAČU,PAK PŘEDNÍ PLASTOVÁ MASKA NO DÁM TADY FOTO URČO BUDETE V OBRAZE CO POTŘEBUJU STOHO POZNÁTE VÍC SAMI CO BY JSTE MI MĚLY POSLAT ALE JAK ŘÍKAM NEJDULEŽITĚJŠÍ JE TA ELEKTRIKA...PAK PLYNOVE LANKO ATD...AUTO JE UŽ PŘIPRAVENO NA MONTAŽ ZITRA TU DÁM JEŠTĚ FOTO ZA DNE STOHO POZNÁTE JEŠTĚ VÍC CO JE TŘEBA PŘEDEM MOC DĚKUJI ZA VAŠE RADY A POMOCI A PROSÍM PŘEDEM TAKOVE TY ŘEČI DO TOHO BYCH SE NEPOUŠTĚL ATD...O TY OPRAVDU NESTOJÍM.)VÍM CO MÁM DOMA A VÍM ŽE SE TO OPLATÍ OPRAVIT TAK DOUFÁM ŽE MI VYJDETE VZTŘÍC A POMUŽETE MI MOJEHO ČERVENEHO COUPÁČKA DOSTAT ZPÁTKY MEZI VÁS:)