K:Blok 16vt

• Maarty
    2-4000.- podle obsahu co k tomu bude potřeba.. zavolej si, nebo se zastav, nejsem pisálek.
  • Longos1
    Maarty:ok jakou mas cenovou predstavu za blok?. kdybych si dojel vzal bych jeste prahy a predni naraznik lamino
  • Maarty
    Mám tu dva top 16V a jeden 16VT, tak si přijed vybrat, ale fotky dělat urřitě nebu, leda bys mě přesvědčil, že máš v oku digimetr se skenem na fotky.
  • Longos1
    ne nepotrebuji jich deset ale cekam na fotky a ani jeden neodeslal takze schanim dal uz jsem koupil 3 16vt motory a vsechny jsou po smrti cerpadla na dve pulky kliky na vydrene na 3prebrus vacky z 16palcu 2dobre atd a honovani neni ani na jednom kdybych nechtel neco usetri a koupil rovnou wosner pisty tak udelam lepe ted nenam moc penez a potrebuji jezdit
  • Maarty
    co je akt???? potřebuješ jich snad 10?
  • Longos1
    akt
  • Longos1
    Re:Martin,wejvy,deamon muzu poprosit o fotky na email-, longos@seznam.cz
  • wejwy
    Jeden z atmosféry bych měl. Cena 1000,-
  • Martin 8vt
    mám atmosférickej 16v i s makovicí,po překroužkování a rozvodech najel 8tkm a umřel na spodku,vykřikuju 2,- tkč.
  • Deamon 20VT LE
    ahoj, možná bych o něakým věděl, je to kompletní motor po schoření auta, motor vyvázl s odřenýma ušima:-) co za něj nabízíš?napiš spíše na : tomas.dzurban@seznam.cz
  • Longos1
    koupim uplne holy blok z 16vt muze byt i atmosfera jedna se me pouze o to aby nebyl praskyl a mnel Honovani!