K: milimetrový měděný plech...

• TooM-As
    luxor : ok , vyber si buď ti udělám proužek 10x50cm a zabalím do ruličky , a nebo 5ks 10x10 cm a pošlu v kartonu, cena bude jako ve šrotu , tedy cca 100kč/kg . pokud bereš napič mi na mail adresu a co a jak.
  • Luxor
    :-)
  • Innocento
    :-D
  • von Raven
    to si Luxor rozklepes nejtek ne? :D
  • Luxor
    2 Toom-As: Mě by stačili fakt jen ty ořezky... jak jsem psal 10x10cm, může být o malinko menší nebo větší plus mínus cenťák. Bral bych 1-5 kousků v tomhle rozměru, podle toho co by bylo k dispozici...
  • TooM-As
    nocaret: Tak bohužel matný nerez už není , máme pouze leský 0,6 (1412kč papírem) a 0,8 (1918kč s papírem)

luxor: a co přesně ty bys chtěl za rozměry ?
  • Luxor
    2 TooM-As: Super, dík, pak dej vědět prosím... Počta to určitě zmákne...
  • nocarret
    ok děkuju 0,6 není problém
  • TooM-As
    nocaret: matný nerez by ještě měl být ale nevím to jistě , podívám se v pondělí, ale byla by to 0,6mm . pak se určitě najde lesklý potravinářský 0,6 a lesklý 0,8 .

Luxor: ok , v pondělí se ti podívám co se najde, snad jen problém je že to je v Plzni, ale pokud by to byli menší kusy tak to zvládne pošta , když větší tak snad někdo z klubu cestuje kolem.
  • Luxor
    2 TooM-As: Děkuji za nabídku megaplechu, ale jak jsem psal - potřebuji fakt jen kousek... Takže pár zbytků kdybys mi našel bylo by to skvělé... Ideálně t 1mm ale ten 0,55 taky půjde použít když bude víc kousků... Tak prosím mrkni jestli nějaký zbytek objevíš a pak mi pošli mailíkem číslo účtu a co za to budeš chtít... Děkuji...
  • nocarret
    To asi pan vévoda chtít nebude, ale pokud kšeftuješ s materiálama potřebobal bych výhledově tabuli nebo dvě anticora matnýho tl. 0,5mm máš tam něco? dík.
  • TooM-As
    tabule cu , 1mm x 1000mm x 2000mm - 4025kč bez dokladu , a 4629kč s dokladem.

popř kdyby ti stačila síla 0.55 mm tak bych našel nějaký zbytky za lidové ceny.
  • Luxor
    2 Syky: tak se pak kus uřízni a pošli počtou, já to mám daleko...
  • Feki
    xD
  • Syky
    ja budu dneska na plech, tak se muzes stavit...
  • Luxor
    :-)

Nikdo nemá měděný plech? :-)
  • von Raven
    ne dyk, gadzo kdyby to byl hlinikovy, ale tak, medene akorat draty :D
  • Luxor
    o rozměrech cca 100x100mm a více - pokud někomu třeba zbyli nějaké ořezky nebo tak - královsky se odměním :-) Moooc děkuju...