Pro všechny co by chtěli 20VT za pár korun (68tk,-)

• Jan Paukovic20VT
    Zdar AMADEUS jo jo vypada dobre snad da tech par neduch dohromady a pojede jak fik pry by jsme se mohly nekde srazit pokud tedy se tam dostanu ja.
  • amadeus69
    To modré koupil Laďas16VT doufám že coupé brzo předvede jsem na něj zvědavej :))
  • Jan Paukovic20VT
    Us ma novou turbinu jezdi docela opstojne,
  • HARIBO
    Co jsme videl tak to modre kupe po sprintu byla dymovnice,..
  • Ice-Man
    krásný dvoubarevný lak:))
  • Koty
    to je teda sporťák jako kráva :D
  • Paja.company
    tak dobře tohle není 20vt...ale taky bez investic ne? :D :D :D :D http://auto.bazos.cz/inzerat/7045269/Fiat-Coupe-20 -16V.php
  • Koty
    ne to není moje, to sem viděl před rokem na tuning srazu v Příbrami. BY mě zajímalo jak je na tom ted můj šmoula :D
  • Jan Paukovic20VT
    Tak tohle modre us ma odedneska sveho majitele noveho tet my ho jedou ukazat toho kluka co ho mnel jsem znal tak snad bude takovy jak jim rikal.
  • italmania
    Kam ty ceny letí?
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 8257779
  • vevca
    Jen jde o to ze lidi kupuji starsi auta a chteji to bez investic jako jsou novy coz nejde samozrejme. Jako jde udelat vsechno co se dela a nebo co se obcas posere, ale stejne nikdy nevis co se muze posrat. nekdy i uplna blbost o ktery si nepocital ze se stat muze ale samozrejme, jde to poznat po kom to kupujes. Jakoze ja to vzdycky priznam v inzeratech co a jak. Hlvane zatim to musim zaklepat ale co jsem mel talianu tak nikdy se me nepovedlo nejakyho zkurvit. Chovam se k tomu slusne a treba na bravicku jsem udelal servis na Bravo za 100 tis coz je sila proto taky za nej chci tolik kolik chci. A proto se Goodovi vubec nedivim ze to chce tolik kolik chce. Jen si myslim ze hodne zhazuje cenu dolu ten zadek. :/
  • Vojta
    Ty jokere :-P
  • Vojta
    To máš ve většině případu jedno co se coupáka a jeho spolehlivosti týče. Koupíš za 60 a dalších 50 do toho zahučíš.. Nebo koupíš od Gooda za 110 a stejně do pár měsíců zahůčíš dalších 50 . :-P :-D
  • vevca
    takhle je to ze vsema cenama aut. Viz Alechandro odsud koupil 20vt za 65is a uz do toho 50 zahucel ale vite jak to je jezdila s tim zena a jen o vikendech a na to mela 20vt, jinak samozrejme stocenej tachal atd. ale kazdej sveho stesti strujce.
  • Coupe73
    S takovýma se už nebavím, resp. nereaguji na jejich kecy...
  • Coupe73
    Pozor na tohle auto!!!
    Byl jsem se na něj podívat někdy minulý rok v létě a tenkrát bylo inzerované za 115. Navštívil jsem ten autobazar a auto jsem nenašel, jinak ten autobazar je strašně velký, tak jsem šel do kanclu a zeptal jsem kde je to coupe. Pán mi řekl, že je mimo areal za budovou a šli se tam podívat. Auto stálo skoro v kopřivách s tím že ho stáhli, protože nejde nastartovat. Bylo udajně stažené od majitele co neplatil leasing. Asi po půl roce se tady opět objevilo za oněch 115, pak bylo kolem 60-70 a teď je za 52. Lidi to auto tam stojí jen co já vím minimálně 1 rok, tak si udělejte obrázek v jakém je asi stavu. Motor, turbo, lak taky nebyl bůh ví co. Místy praskliny atd. Bez kůže(což by tolik nevadilo) atd... Ale pro někoho to bude TOP :-) Viděl bych tam dost velkou investici!
  • Elkar
    jasný vyměníš jetý turbo za 8k a máš 20VT v top stavu za 60 tisíc
  • Elkar
    divný, jsem to četl a neviděl.
  • kuci

Vozidlo je k vidění v autobazaru Rupexim, Vídeňská 343, Vestec, tel.:602259222, … 244911176Špatné turbo!!!!!!-motor silně kouří Další výbavy: mlhovky. V tom bude asi ten problém, ne? ;)
  • Elkar
    ha... první majitel za 52 tisíc... to je jakési čudné.

http://www.auto.cz/prodej_vozu/karta_vozu.php?id_v ozu=48301317
  • Scoupe
    tak jsem ho prave potkal na kladne ma to nakel mladej klucina a uz to ma i prihlasene z venku to je takove nic moc ale co sem ho slysel tak to znelo jako plnohodnotne 20VT:)
  • Mila84
    Ten inzerát na sauto už tam není, asi se prodalo:-)
  • Vojta
    Gooddeath: Tak ona ta Felicie bude přece jen o hodě spolehlivější ,takže asi proto :-P
  • Koty
    Scoupe: ne já neschánim :D, já už měl 20VT 2 roky, ted mám Stilo a jsem max spokojen, jednoduchá údržba, nežere to olej, jezdim skoro zadarmo a nemusim se bát kdy se dojebe turbo :D

Coupe sem si dost užil, byla s ním sranda, ale už více ne...
  • Scoupe
    Koty-jestli shanis 20VT tak znamej prodava stribrne v peknem stavu, nove brzdy ramena a buh vi co jeste jen sem tam naka kosmeticka vada a cena kolem 75... kdyby si chtel muzu ti dat na nej kontakt
  • Aljaška
    koukám na fotky, sedadlo řidiče kožené, spolujezdcovo hadrové, aspoň tam mohli dát stejné.Ty ceny jak jdou dolů-to je fakt děs.
  • Meloun
    Koty: Už není volné :-) beru ho já....
  • Simarik
    na sauto je i za 52 pěkný červený, slevil od posledka asi 70 tisíc a připsal že hulí turbo, jesi je to jen turbem tak to je dobrej kup... ale...
  • Luxor
    jardo, mi přijde že tady jeden o voze druhej o koze :-))) Tomu že se dá sehnat coupé takřka bez investic za 70tis nevěřím resp. možná tak 1 ze 20... zvláštní že je v tom každej kdo má coupé déle za 2-3 kila... že by najednou se začly prodávat kvalitní levný starý coupátka?
  • Turok
    Koty no tohle jsem myslel:) je už zafané, uvidíme koncem týdne...
  • Koty
    Turok: zkus tohle, ale nevim jestli je volný ještě http://www.fiatcoupe.cz/forum/bazar/5816-p-20vt/
  • Turok
    njn a vypadá to že mi o chlup uteklo :(
  • Koty
    jinak Tlama prodával svoje za 7Otis. a tam by to bylo skoro bez investic myslim...:-)
  • Carlos 20vt
    A jezdí to?
  • kuci
    to se teda má .)
  • Koty
    myslim si, že to je normal cena, vzhledem k tomu boku...žádnej zakopanej pes v tom neni, rozvody, náplně, filtry si stejně každej uděláte při koupi v dnešní době, takže 90tis. se vším všudy a víte, že to je udělaný :-)

PS: a můžete machrovat, že máte lamborghini RS! :D
  • italmania
    Cena sedí,udělá se bok, rozvody, olej, eko a jsme cca. na 20tis + pořizovačka a je to 90tis. Větší hodnotu coupe už nemá :-(
  • Sanko
    Ty woe tohle forum se proste nikdy nezmeni:D vsichni chytry jak radio, ale skoro nikdo tady neni ani blbej automechanik, natoz neco vic:D
  • Turok
    tak tohle musím mít :D tohle je suprovní :D ani to škrábnutí není poznat:) akorát bych zemi původu viděl spíše na italy a ne deutschland
  • JardaITC
    myslel, jsem to tak, že jsou tu lidi, který by chtěli všechno zadarmo. Pokud by někdo chtěl ušetřit 30-60 tisíc za nějaký slušný 20VT, tak si může koupit tohle a nebojim se říct, že do toho klidně 100tisíc zahučí, aby to bylo co k čemu:-)
  • Kubajz20VT
    alespoň ten majitel ví že to auto má nějakou cenu..:o)
  • Carlos 20vt
    Pry lehce škráblý :-)
  • Carlos 20vt
    No to je vuz naprosto bez investic:-)
  • JardaITC
    Tady prodávaji coupe 20VT za babku

http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 8172686

To je přesně stav auta, který se dá za takové peníze sehnat.