vrakoviště coupeček...

• Scoupe
    tak tady je fotka rozper..
  • Scoupe
    znovu sem ti preposlal odpoved a dokence i reakci od tebe sem tam mel tak nevim kde se stala chyba..:D
  • ZdenysM.L.
    Scoupe: poslal jsem znova email.
  • Scoupe
    Zdeny, o co presne slo?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Petře zítra budou fotky těch světel... nedostal jsem se dřív k foťáku...
  • ZdenysM.L.
    Scoupe: posílal jsem ti emailem seznam dílů které sháním ,ale nepřišla zádná odpověd.
  • Scoupe
    lepsi foto ted nemam a cena dohodou..:) pisni na mail nebo mi zavolej..
  • Coupe73
    A cena Peťo? Fotka taky neuškodí :)
  • Scoupe
    kdyby nekdo chtel rozperu na 20V-20VT tak by se u me neco naslo.. :)
  • Scoupe
    to uz mozna budu na ceste do trebice ale cinkni kdyztak to necham u brachy ok?
  • Coupe73
    Ráno jsem v práci, tak nejdříve po 14hod. Zítra zavolám. Dík
  • Scoupe
    Pavle zitra nejak dopoledne kolem 10 budu pripravovat coupe tak se stav ...
  • Coupe73
    Petře kdy se můžu stavit pro ty spojovačky?
  • Scoupe
    nepis mi na mail thepyroman@seznam.cz poslu ti fotky... jinak barva je cervena
  • Pegas77
    ahoj, ty narazniky a prahy za kolik? jaka barva?
  • Scoupe
    narazniky modena neporusene jiz napasovane, original prahy LE plastove...
  • Scoupe
    mas mail...
  • Malcom
    Zdarec, potřeboval bych obě vačkový hřídele, dobrou olejovou pumpu, turbo nevylágrovaný, vše na 16VT , máš? kontakt : jirisidlo@centrum.cz
  • Scoupe
    jedno tu mam napis na thepyroman@seznam.cz
  • Manino
    zdarek prosim te turbo na 16vt?? cena?
  • Scoupe
    zadni brzdy na 20VT - hlinikove brzdice, kotouce zadni jak nove bez ubytku na tloustce, brzdice jsou z LE v cervene barve, mozno na vsechny coupe, vymena kus za kus zadne upravy, dale predni kotouce pekne cena 1500kc za oba jsou z 20VT
  • Coupe73
    :-(
  • Scoupe
    to uz musis na Rotaka zda ho pusti.. :D je zpatky mezy nama.. :)
  • Coupe73
    No ten světlý přeci, nebo už není?
  • Scoupe
    jakej intros?
  • Coupe73
    Potěšení na mé straně, ještě ten introš a bude to very nice :-)
  • Scoupe
    sluseji Pavliku, sem rad ze se ti libeji.. :)
  • Jindřich
    Krása, snad je taky seženu
  • Coupe73
    To jsem měl s budíkama jen tak tak :-) Už jsou v autě.
  • Scoupe
    v sobotu sem ho prodal..
  • Charles
    no fotky chladiče přece...
  • Scoupe
    charles fotky ceho?
    Jindrichu tyhle budyky tam byly vcetne hodin ale uz jsou prodane...
    Zdendo kola jen z 16VT obyc r16
  • Zdeněk
    petře nebudeš mít 16 kola v lepším stavu? nejlépe s pluska.
  • Zdeněk
    petře nebudeš mít 16 kola v lepším stavu? nejlépe s pluska.
  • Jindřich
    Ahoj z tý fotky dole jak je světlej inteier jsou budíky se světlim pozadím? Jestli jo, mám zájem
  • Charles
    Tak čekám na fotky a ono stále nic...
  • nocarret
    skříň je stejná, akorát to bude chtít upravit táhla řazení, jinak asi no problemo, minimálně by to byl unikát :-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    zbytečné to samozřejmě je,ale že by to nešlo to mi není jasné :-)
  • Lenoš20VTLE
    no tak to by jsi rychle upustil od selespída řadí to strašně pomalu
    než 6Q to už bych radši SELESPEED a pádla pod volantem :-D
  • Syky
    protoze je to uplne zbytecne :D
    proč nejde 6ti kvalt nahodit na 1,8?
  • Scoupe
    LE sedacky nemam mam pouze pluskove prosivane cervenou niti komplet interier za 15000kc
  • Milda
    ZA kolik máš ty LE sedačky?
  • sebo 1.8 16V
    Škoda že sa nedá 6kvalt prevodovka nahodiť na 1,8 :)
  • Scoupe
    zanovni chladic na coupe za 2000kc
  • Martin
    Scoupe: ahoj jaká je cena toho turba na 16VT a jaký je to stav dík mnek@centrum.cz
  • Scoupe
    ahoj, narazniky mam, mlhovky taky a vse dalsiho tel 723886640 a sedacky mam pouze tyto...pripadne z puska cerne s cervenym prosivanim...
  • Roťák002
    čus, máš tam zdravý orig. nárazníky "přední i zadní", masku " LE " , mlhovky ?? popř. začínám shánět hnědej interiér "milenium" :-)a jestly to jde hoď mi na tebe telefon asi toho budu chtít dost tak ať se nějak domluvíme :-) nebo mi ho pošli SMSkou na číslo 603 555 111 díky :-))
  • Scoupe
    na ic kontaktuj marcelka mamnove za super koruny..
  • Alejandro
    ahoj, nemáš IC z Avie za rozumnou cenu? nějak ted ztrácím výkon ja kse oteplilo.
    dobrá,dík,budu shánět dál.

Lenošu neni,ale dá se lecos použít. my ale potřebujeme VT stůj co stůj
  • Scoupe
    o zadne konkurenci nevim ..:D jinak blok sem resil s Vitkem, nevim zda to je ten samy problem, mam tu rozebrany jeden motor 20VT vsechny valce ok jen na jednom je ryha, takze je to na novou vlozku... pak tu mam dva kompletni motory ale tim bych prisel asi o kompletni motor a rozebirat ho a prodavat po dilech by se mi nevyplatilo to snad chapes takze mam jen tento blok s timhle problemem.. cena samozrejme tomu odpovida..
  • Lenoš20VTLE
    Marčélo je stejnej s atmo?
    prosimtě nemáš dobrej blok na 20vt? dožaduju se ho u konkurence už nějaký čas a nestojím jim ani za odpověď. je možné že nevědí co to je a jsou tedy dobří pouze na odlupování křídel z havarovaných vykoupených pastí,ale já už nemám čas na kraviny a potřebuju jednat.
  • Scoupe
    nove: turbo na 16VT i 20VT, original kola na 20VT moc pekne, zimni pneu R16 a mnoho dalsiho....
  • Scoupe
    mam napis mi na mail thepyroman@seznam.cz
  • L_hall
    Prosímtě mám dotaz nemáš náhodou zadní osvětlení SPZ potřeboval bych to celé i s paticí. Pořád jsem si říkal že mi to nesvítí a dneska jsem to rozebral a zjistil že mi tam něco chybí děkuji
  • Scoupe
    to te bohuzel zklamu... tlacitka nejsou
  • Feki
    Ahoj.Předběžně poptavam jestli nemas obe tlačítka vyhřívání sedaček?A cena..?Diky..
  • Scoupe
    nn nezapomel, jen ted nemam u sebe kabel k telefonu... do vecera uz to doresime..
  • Meloun
    Hej pane co ten chladič? ty si na mě dočista zapoměl. :-(
  • Scoupe
    mam tu dily z 2,0 16V, 2,0 16VT a pak 2,0 20VT na 1,8 nemam nic...
  • Bystroch
    co je to za motor?možná bych potřeboval řídící jednotku
  • Scoupe
    chladic snad dnes vyfotim, nemel sem cas ..
  • Meloun
    Ahoj. jak vypadá chladič na vodu? čekám ještě na to foto..
  • ZdenysM.L.
    O tři fotky níž máš světlý interier kolik by byla cena kompletu sedačky a tapec?Máš kapotu?Stav?Cena?Foto napiš mi když tak na marszy@centrum.cz dík
  • Aljaška
    Scoupe napsala jsem ti meil kvůli té těhlici:-)
  • Scoupe
    od Kladna...
  • CRAZY-Ivan
    odkud vůbec jsi?
  • Scoupe
    kola prodane vsechny 4... prahy a ruzky zde zatim jsou...
  • K0K1N 20VT
    ok, ted mám objednané něco jiného ale jestli zbudou nějaké chechtáky, tak bych vzal ty prahy, možná i s růžky. ale neslibuji nic. kdyby se to prodalo, tak dej vědět, dík.
    co ty zadní pluskový kola?
  • Scoupe
    je to tmave modre censa kompletu 4000kc nebo jednotlive 2500
  • K0K1N 20VT
    ahoj, ty růžky a prahy, jsou v barvě 820 metalick black ink nebo jak se to píše a cena?
  • Scoupe
    oiginalni prahy a ruzky z LE zduraznuju ORIGINAL zadnej laminat pripadne vse mozne z 20VT
  • Scoupe
    kdyby nekdo chtel Bremba z 20VT vcetne tehlic, loziska a naboje cena 7000kc samotne brzdice 5000kc
  • Scoupe
    to netusim, musim nejdrive nakej vyrobit a od toho se odrazit...
  • cigarko
    byl by zajem podle ceny, kolik by si za něj chtěl ?
    hm, potřebuju ten černý s červeným obšitím a další rozdíl, tak ty náchmaty na ruce u pluska nejsou z té krokodýlí kůže, ale hladké černé jako na madlech od dveří
  • Scoupe
    tak ono treba plusko co ma cerne sedaky tak je mam prosivane cervene tak mozna i to ma ten volant ale to plusko co sem rozebral melo sedaky takove svetle hnede a volant byl jak rikam jen cerna kuze cerna nit... ale je mozne ze nebyl originalni...
  • Simarik
    plusko by snad mělo mít červený prošívání
  • Scoupe
    volant tady mam je vyndanej z pluska top stav ale nejak sem si nevsiml ze by byl odlisnej od obyc volantu...
    SCOUPE: ten volant: to je taky z pluska?
  • Scoupe
    to opradu nevim, kdo by je mohl mit..:/
    krat pod motor nemam, ale asi je acnu vyrabet bud z hlinikoveho plechu nebo z plastu, byl by zajem??:)
  • cigarko
    kryt pod motor na 16vt-máme ?
    vim, ale znáš to. kdo zaváhá, nežere... a nevíš o někom, kdo neúplnou sadu má?
  • Scoupe
    pouze seriove z 20VT mel sem krasnou sadu z pluska ale ty jsou uz pryc...
    náhodou 2 ks alu kol z PLUSKA? třeba z nějaký bouračky, kde se všechny nezachránili?
  • Scoupe
    coupeckari mam mensi problemy s uskladnenim mych dilu z coupecek tak je budu muset asi zuzit... dily mam prevazne z 20VT, 20VT PLUS, 20VT LE, a pak z 2,0 16V, tak kdyby nekdo neco shanel piste volejte, a nejvice me trapi cerne kozene sedacky z 20VT jsou moc pekne neponicene cena 5000kc pri rychlem jednani nake to kilo dolu na dopravu nebo nejake blbiny na coupe jako bonus..:)
  • Scoupe
    temer nova predni ramena cena 1400kc za par.. Brzdice brembo 5500kc, volant top stav 1200kc
  • Scoupe
    cca 130-150 podle presne domluvy... a bylo by i po komplet servise, jako ramena brzdyy, rozvody....
  • Turok
    Scoupe a kolik sis představoval za to pluskové coupé kdyby ses do něj pustil?
  • Scoupe
    Predni kotouce Brembo tl 28mm cena 4000kc za par.. zadni kotouce tl 11mm cena 500kc za par..
  • Scoupe
    ahoj , psal sem ti v inzeratu kde si ho shanel ze ten co sem mel volnej je KO tak at se poptas nekde jinde...
  • pepi
    nazdar scoupe. boli sme dohodnutí ze mi posles ten cyklovač stieracov v pondelok, ale mne este nic neprislo. nezabudol si nahodou?
  • Scoupe
    takze 20VT Plus jde komplet na dily, chtel sem ho puvodne postavit ale jak tak koukam kazdej by chtel vse zadarmo takze piste kdo co chce za dily... budiky jsou stribrne, original kola, LE paket, brzdy, motor, sesti kvalt, dvere, skla, proste vse :/
  • Elkar
    to je můj případ, světla jsou fakt v žalostným stavu hlavně ty plexi.

Jestli jsou v jednání... no jako na tom by asi šel udělat bezva kšeft kdyby někdo pořídil něco takovýho vyrobit tak se jich stovka prodá během prvního tejdne jako nic :)
  • POL 20VT
    JardaITC: to je dobrý, super přístup ale to ti časem taky nepomůže, drtivá většina světel má v plexi jemný nahusto praskliny a ty nevyleštíš, dobře si to prohlídni, jestli je ani náznakem nemáš si jeden z mála šťastlivců, je to ten hlavní problém ;-)
  • JardaITC
    proto jsem nato nechal nalepit tu folii, která má UV vlastnosti a chráni před nepřízní počasí;-)
  • POL 20VT
    problém je ten že ty světla časem zhnědnou a to pak nepomůže už nic, leštění je na pár týdnů někdy dní a jde to zase srát, pokud to výjde plexi budou nová pro všechny, je to ale zatím v jednání, je to nová záležitost..
  • JardaITC
    alternativa je rozleštit zašlá světla (pokud to jde), rozebrat, vyčistit, nechat potáhnout novou folii a vypadaji jak nové. Teď ještě otázka jak moc dlouho to vydrží.
  • Scoupe
    no tak okukni vsechny coupecka a kolik z nich ma ty svetla vazne pekne?? ano po X letech ty plexi vypadaji desne.. cina asi nic nevyrabi.. ale nake jednorazovky by se hodily..:D:D to netusim zda to tam pujde, ale mel sem stejnou myslenku, ale to uz je davno.. :)
  • Motýl
    Echm, dá se ta 6tková převodovka nacpat na 2,0 16VT???
  • Elkar
    jakože nevydrží? čína nedělá nějaký plexi za pár stovek který by se na sezonu vždy měnily? :D
  • Scoupe
    jo sviti dobre ale ty plexi proste jdou srat.. moje predstava za ty komplet lampy je 6000kc za par...
  • Elkar
    jestli neseženu v top stavu jetý tak koupím originál nový za 6800 /ks. na tomhle šetřit nechci.

protože pořád věřím tomu že coupé dobře svítí i s halogenama.
  • Scoupe
    mam jsou to kompletni svetla original z LE ale ta cena..:(
  • Elkar
    máš tam v opravdu top stavu světla? o nastavování výšky ani nejde ale hlavně plexi a paraboly.
  • Scoupe
    takze vse co mam na sklade...
    2 kompletni motory 20VT, 2 prevodovky 6ti kvalty, X krat predni a zadni napravy, brzdy z 2,0 16v- 20 20VT, skla, dvere, kapoty narazniky, svetla, mlhovky kola z Pluska, interier z Pluska, mraky plastu a plasticku z interieru a vse mozne..
  • Scoupe
    ten z LE ma najeto cca 46000km cena motoru bez prislusenstvi 30 000kc a ten z Pluska ma nove udelanou hlavu, tesneni, rozvody , olej selenia 10W 60 racing a to same taky bez za 30 000kc
  • Mates
    Co ten motor 20VT z LE nebo Plus, je k mání?, kolik má najeto?, stav?, a kolik za něj? Díky. M.
  • Scoupe
    pouze ty pluskove s airbagama..
  • JardaITC
    nemáš LE sedačky? (červeno - černé nebo černé recaro)
  • Scoupe
    jinak kdyby nekdo potreboval servis tak take funguju, hlavne nechtejte menit spojky tu sem ted jednu menil a dalsi tri coupatka me s touhle nemoci cekaji :P
  • Scoupe
    koncem mesice bude jeden volnej..
  • Pietro-Scuderia Italia
    Co chladic olej 20VT?
    Diky
  • Scoupe
    dnes se podiva, zda tam mam nakej volnej..
  • vevca
    tak jak se domluvime??
  • vevca
    ten sloupek se svetlykem za 300,- bych bral kdyz me k tomu pridas kus kabelaze, jo a jeste nemas jeden odvzdusnovakna Bremba??? i s tu cepickou??
  • Scoupe
    na intros mam nabiddku za 14, streda k cca 400kc ale do starsiho modelu to asi nedas byl by s tim strasnej ojeb
  • ZdenysM.L.
    Scoupe: co za ten interier? napiš mi představu i s tapecem na marszy@centrum.cz dík.kolik za ten středový tunel ?pasoval by i na starší ročníky?
  • Scoupe
    vevco 300kc?
  • vevca
    a cenovka??
  • Scoupe
    juknu se, ale melo by to tu byt.. kola bez pneu za 6000kc
  • Elkar
    nebo jinak se zeptám. míň než 6000,-?
  • Elkar
    kolik za ty kola?
  • vevca
    Prosimte zadni levy sloupek s tim original svetylkem + trochu kabelaze, bylo by?? a za kolik??
  • Coupe73
    Aretační nechci, ta mi to drží, potřebuji tu druhou, tu mám jako kdyby tam nebyla. Já ti zavolám ať to tady nezasereme :-P
  • Scoupe
    aretacni nemam ale tu obyc mam za 200kc
  • Coupe73
    Za kolik mi necháš vzpěru kapoty?
  • Scoupe
    ceny nabidnete ale svou predstavu mam..
  • Scoupe
    nove v nabidce pluskova kola top stav a interier z Pluska...
  • Scoupe
    asi tak jak podemnou... jinak cena starsiho 800kc
  • LUKE 1.8 H8C
    to Kubajz20VT : Nova vodni pumpa stoji 1500,- , kdyz si to nechas vymenit, tak budes rad, kdyz das 2000,- za praci, tak nevim, co resis !!!
    Tohle je jeden z dilu, ktery se nevyplati urcite davat starsi.
  • Kubajz20VT
    Zdravim vodní pumpa na 20Vt je?? a za kolik?
  • Scoupe
    zatim cena 3000kc za oba originalni plastove trva.. ted budu predelavat predni naraznik tak je mozna i pouziju..
  • vevca
    Tak co s tema ruzkama na to LE??? udelej nejakou libovejsi cenu a vemu je. Za 2500,- i s postou je beru.
  • Scoupe
    pak tu mam jeste neco pro fajnsmekry a to startovaci tlacitko original LE cena 1500kc
  • Scoupe
    prevodovka, plus tahla, spojkovej valecek, a kulisa kompleto 20000kc samostatne 15000kc
  • brakes
    zdarec kolik za tu prevodovku
  • Scoupe
    pro narocne tu mam 6ti kvalt z LE najeto cca 46000km kdyby nekdo mel zajem tak info na mailu..
    o to mi vůbec nešlo,chtěl jsem si tě vyzkoušet! Dnes jsem kupříkladu byl vyzván k posouzení stavu jednoho 16VT motoru a subito prozradilo vše, šišatost válců 0,12 - 0,17 je pro další operace bez honování nepoužitelná a podobné údaje a k nim odpovídající závěry chci vidět od každého kdo se v tom hrabe!!!
  • Scoupe
    jo takhle... byla tam potreba udelat klika, valce byli bez poruseni...a jak znamo nikdo dnes neda za vybrus a veci kolem X tisic kde by oprava prevysovala cenu vozu... takze se udelalo jen to co chtel zakaznik... ta barva vim ze nejezdi ale kdyz uz byl blok holej tak sem chtel aby vypadal i z venku... ja se tady nechci s tebou ani trosku rovnat vsichni tu moc dobre vime ze pres motory jsi pan mistr.. ale kazdy jednou zacinal ne??
    myslel jsem ten motor po opravě u tebe,zajímalo mě jestli je opravenej štětcem nebo doopravdy a proto bys měl vědět co v něm je. Ale šuplerou to nezměříš buď v klidu :-(
  • Scoupe
    motor je z LE najeto kolem 46000km miry netusim nebyl duvod ho rozebirat a premerovat.. ale jestli mas zajem tak se stav se suplerou... napisy bych mel najit nake... kapota je v cervene barve info na thepyroman@seznam.cz
  • ZdenysM.L.
    Kapota jen v super stavu bez koroze neopravovaná?cena?Barva?
  • boris
    nemas prosim te napisy 16v moc dik
    ten motor vypadá hezky červeně,jaký má míry ve válcích a na čepech kliky?
  • Feki
    Parádní intros z posledních modelu,všem doporučuju,jen nepotrebuju nic tak extra,mě stačí obyc kůže.díky
  • Scoupe
    pisni na mail poslu ti fotky...
  • Feki
    Jaky mas introse?
  • Scoupe
    ok.. dale tu mam kotouce na 20VT nove stocene cena 1800kc
  • Elkar
    hele, večer čekni mail jestli nezapomenu.
  • Scoupe
    vzhledem ze se jedna o origose z LE tak si je cenim na 1500kc jinak bezne sloupky 250kc kus..
  • Aljaška
    za kolik ty sloupky?? :-)
  • Scoupe
    takhle vypada motor po oprave u me...
  • Scoupe
    sloupky.. LE
  • Scoupe
    pak se tu vali nakej motor...
  • Scoupe
    at tu tam jeden inzerat tak tady bude moje veskera nabidka dily na coupe... mam tu prakticky cokoliv.. motory, prevodovky, dvere, kapoty, narazniky, svetla, mlhovky, chladice, brzdy, interiery, napravy a vse mozne.. tel 723 8866640 mail thepyroman@seznam.cz provadim i opravy vseho druhy nejen na coupe.. nove dily se slevou az 30%