P: odstrojená karoserie 16VT s komplet podvozkem

• lukas.01
    Auto je komplet odstrojené, kastle už je ve šrotu.Ceny některých odstrojených dílů:
    budíky 800 Kč, zadní světla 500 Kč za všechny, zad. nárazník 500 Kč, všechny zámky a 2 klíče (bez imo) 800 Kč, palivové čerpadlo 500 Kč, airbag 500 Kč, páčky pod volant 500 Kč, př. blatník 200 Kč/ks, dveře 500 Kč/ks, sklo dveří 500 Kč/ks, trojúhelníčky 400 Kč/ks, zadní vyhřívané sklo 500 Kč, lišta palubovky 300 Kč, brzdy, tlumiče s pružinama a spousta drobností.
    Od motoru a převodovky už nic není, kapota, zadní víko, maska, světla,sedačky, řízení, kola, nadkolí,př nárazník jsou už taky pryč.
    Pokud by někdo něco chtěl tak mi písněte na e-mail lukas.01@seznam.cz nebo tel 737651034 nebo na ICQ 239311820. Jsem z Jičína (východní čechy).

• lukas.01
    Mlhovky nejsou.
    Kola jsou jen 3ks AEZ Radon 7,5Jx16H2, rozteč 4x98, ET35
  • Fortkiller
    To jsou 15" ty kola? Případně co za ně
  • L_hall
    Ahoj nemas mlhovku spolujezdce? diky
  • lukas.01
    Dveře 500,- Kč/ks
  • JP
    Kapota je červená, nebouraná/neopravovaná? Odkud jsi?
  • pavol16vt
    Ahoj pošli mi foto těch trouhelníků i s těsněním, já to mám spuchřelé.
    pavolkocis@seznam.cz
  • Phoboss 1,8 16V
    Ahoj, psal jsem ti maila ohledně masky Dík Petr
  • ZdenysM.L.
    Jak je na tom ta kapota?Koroze?Odkud jsi?
  • cigarko
    kryt pod motor nemáš ?
  • lukas.01
    Auto je komplet odstrojené, kastle už je ve šrotu. Pokud někdo něco z odstrojených dílů chcete, tak dole jsou kontakty.
  • Feki
    Prosimte ten snek co jde k bagu a je v ty kulatý plastový plscaty mrše hned za volantem bys měl?Cena?
  • vevca
    Hele a kolik bys chtel za to cerne celicko vepredu ale jen v Top satvu neoloupana barva nerezave atd.
  • Ostravak
    Na kapotu se ptal Lachtan Albin...Tak se mu když tak ozvi :)
  • suki
    kolik bys chtěl za těhlice
  • Coupe73
    Až to rozřežeš tak někdo bude shánět kastli...možná bych počkal přes zimu, třeba někdo bude mít bouračku (nikomu to nepřeji,ale stává se) a bude potřebovat kastli.
  • Lachtan Albin 16VT
    potřeboval bych ventil na oteviraní topení?máš??
  • wejwy
    Ahoj, na mě si stim zobáčkem od kapoty asi nemyslel co, než si jí prodal? :-(
  • LUKE 1.8 H8C
    Čau, máš tam něco z řízení ?

Bych bral posilovač jestli neteče.

Viz obrázek

TEL: 605903077
  • lukas.01
    x
  • lukas.01
    Mám tady odstrojenou karoseri z 16VT. Je tam ještě komplet podvozek (tlumiče,ramena,brzdy atd) je tam i řízení. Pokud by to někdo chtěl takhle jak to je tak mi písněte na tel 602854165 nebo e-mail lukas.01@tiscali.cz nebo na ICQ 239311820 s návrhem ceny. Navrhněte cenu tak jak to je na fotce (s dveřma a kolama) nebo bez kol (AL jsou jen 3), dveří.