nocarret:a to uz je po opatreni--driv stavali lidi i na konci drahy..jenomze 200m je opravdu malo a kdyz to jednou myslim corvetta nedobrdzdila a vlitla tam do lidi,od te doby stavaji jen na krajich...
ok ok, nejede to špatně ale ty starty jsou špatný no, chtělo by to aspoň slicky, ty sice mám ale přezouvat to furt je na prd :) a stejně to nemá smysl, když se jezdí s GTR, porsche turbo atd. :)
Vyškov je tímhle vyhlášenej.Dráha byla jen 190m,kategorie končí u "nad 3000ccm".S těma GTR a Porsche je to na houby ale jinak to bylo docela v pohodě.
KOK1N 20VT: jelo ti to docela dobře :-)
Až budu mít video tak sem šoupnu odkaz
Jani viděl, moc pěkný... máme podobnej vkus, fotili jsme ty samý auta:-)
PS: kdy mi půjčíš Mustanga? má super úžasnej zvuk, ale musím taky zjistit jestli jede:-))))
Akce povedena! Trosku jsem si i zasprintoval. Nez me nekdo praskne... ano ta Calibra 4x4 mi dala na prdel :) Bude i videjko ale to si budete muset jeste dloooho pockat! Par fotecek...
no dneska uz jsem moc schony nebyl :D a navic ta 1.8 faktnejede...v patek se darilo,ale v sobotu jsem vyfasoval vzdycky nejakeho,kdo me zfoukl :D ale i tak jsem si to uzival :)
kisik: já jsem jel dva sprinty s černym a nějakej coupečkář tam se mnou mluvil když jsem popojížděl na druhej sprint, kdo to byl? a kdo má to stříbrné coupe? to je fakt pěknej kousek.
Syky:já vím ,že ksme se nestačili rozloučit ale bylo tam na mě těch známých moc ,ale jsem moc ráda ,že jsem Tě viděla a aspon chvilku jsme pokecali .jina na sprintech Ti to jezdilo super ,taky mám nějaké fotečky tak pak hodím odkaz.
kisik: Tebe jsem samozřejmě na dálnici viděla a taky jsem mávla.
Jinak jsem moc ráda ,že jsem viděla Dr.Ravica a Wendýska -i když mi chtěli ukrást auto :)-a pokecat s nimi ,bylo to fajn.Taky ostatní s kterými jsem se viděla.Jinak sraz super jen mě děsně bolí nohy.Moc se na Vás těším zase na Třebíči.
Coupeček bylo docela dost,ale nikdy jsem nestihl majitele :( ,v leštěnkách podle spztek byl Dr.Ravic a Wendysek,ale potom jsem je tam už nenasel:/ .Nejake červené Plusko a černé Coupe sprintovalo,kdo to byl? Madam Janinka mě predjižděla na dálnici po cestě dom :) .Jinak slušnej srázek .
to byl hymla....uz jsem doma...co na to rict...smutnej pribeh :D neee bylo fajn :) sice muj kamarad odpadl uz v 22.00 hod,takze jsme pili uz jen s jeho zenuskou :)nebudu ho jmenovat, nejsem hajzl, ja Dr.Ravica neprasknu.....a taky jsem videl Janinku s Ladikem, to me udelalo taky velkou radost..akorat jsem uz pak brzo jel a uz jsem je nenasel abych jeste chvilku pokecal a rozloucil se :( takze na srazu urcite :) jsem k.o,spal jsem jen dve hodiny,jdu spat...hoj hoj
tak jsem se tam byl včera podívat... stojí hned u cesty ze začátku kdo by tam jel hned jak se zatočí doleva na park tak asi 100 metrů v pravo.
Je tam Dr. Ravic a Syky jinak tam byl jeste myslím marcin a jeste jeden ale za boha si nevzpomenu kdo ale měl motorku
Syky možná se pojedu podívat dneska na otočku jenom jel bych aj s tebou ale nemám známku a do vyškova se dostanu i tak . tak nevim kudy chceš jet ty a asi bych tě dost brzdil:)))
jede nekdo ze zlína že bych se svezl podívat tím mojím už se stydím jezdit aj do práce. no jo doby slávy má už za sebou a peníze už do toho cpát nechci .
Dr.Ravic: Vyhodila jsem si prodavačku, tak jsem tam jen s brigádnicema, které nemaj hmotku - prostě tam nemůžou být beze mě či druhé prodavačky, kterou nemám, no. :o( Musím do práce.. :o(
Doktore a víš co?? :oD Už nenaučím, bo už nepiju skoro!!!! :oD Asi stárnu či co.. :o)