ve čtvrtek na pivo v praze?

• Dr.Ravic
    :-)
  • Luis
    dr.ravic - a to říkal kdo? jestli to plánuje timouš tak to bude zase pásnká jízda :-D
  • Dr.Ravic
    s Wendyskem? no nevim, první se ozval Timouš:-) ale ne vážne prej bude valentyn ve velkym. prej 4 páry...
  • Luis
    ono stejně nic nebylo... jj ten víkend tady zůstaávám, v pátek bych šel :-) na valentyna budeš muset byt s wendyskem doktore :-)
  • JardaITC
    taky bych dotlačil svý játra, ale kua sem si všiml až teď:(
  • Dr.Ravic
    ted jsem přišel z fachy a co to vidím??? Luisi, ty dacane snad si nemyslíš že jsem se dobrovolně ulil z chlastání:-) něco podniknem příští týden, však bude valentýn, ne?:-)
  • Luis
    na pivko zajdem až si pan doktor udělá čas na své kamarady a nebude jen slibovat :-)
  • von Raven
    tak
  • Luxor
    hmm tak tenhle večerníček jsem neviděl :-(
  • Dr.Ravic
    no myslim ze si to frajer vychutnal i tak, protoze jak ho spoutali, tak ho nechali minimálně 20 minut ležet na zemi s tou zkrvavenou držkou a s poutama za zády... a to je ku-va nepříjemná poloha:-)
  • von Raven
    Luxor na pivo nejsi v top stavu ani ty ani kara :D
    Dr. Ravic jj zmetek zlodejska, a opravu bengalu zaplatime my :) meli na nem klecet vsichni co ho drzeli na zemi a prilechtat ho obuskem s eletrikou :)
  • BigBen3
    já jsem na hovno, angína und dazu Penicilín:-((()
  • Luxor
    uz jsem se lekl ze Raven mysli me :-)))

Jinak ja bohuzel nejsem v uplne TOP stavu na pivo - kdy a kde by to bylo?
  • Dr.Ravic
    von Raven: jestli myslíš to co já (toho zloděje bez řidičáku s ukradnutým autem) tak u toho jsem byl... docela hustý. během 5 minut tam bylo asi 20 policejních aut...
  • von Raven
    heh pak dejte zavod, dlouho v praglu nikoho nehonili :))
  • Dr.Ravic
    kecá, nejde... doktor musí na přesčas... pochopitelně zadarmo:-( fuck
  • Luis
    ve čtvrtek jdu s Dr.Ravicem a Wendyskem na pivko, přidá se někdo?